- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
allah sana ve sınava girenlenlerin yardımcısı olsun canımKızlar 11 sene aradan sonra tekrar üniv. Sınavına gircem bakalım ne var ne Yok barajı geçerim umarım. Nolur duada unutmayın uyku muyku yok bende stresten
Teşekkürler kaptanim :)keyfim yerine geldi ne güzel menu bu balımm
Çok saol kuzu:)Süper menu canim afiyet olsun.
Bir hafta mı
Tartı nolcakk
İnş güzel geçer hakkında hayırlısı:)
Başarılar canımHerkeslere günaydın. Bugün hep dışarda olcaz akşama gelcez yazamaya bilirim. Herkese mutlu pazarlar
http://mobil.hurriyet.com.tr/tatlandirici-mi-seker-mi-20414302Bugunku menum
Sabah:
1 dilim yulaf ekmegi+3 dilim sucuk+4 ince dilim mozerella ile tost 1 haslanmis yumurta
Sutlu kahve
Oglen
5 lokma et yemegi
1 catal pilav
Aksam uzeri
2 Yumurta +1.5 bardak sut yarim yagli sut+ tatlandirici ile yaptigim krem karamel, 2 dilim
3 lt su
20 dk eliptik bisiklet
Herkesin emeginin bilgisinin karsiligini aldgi bir sinav olr insallah canim.basarilarKızlar 11 sene aradan sonra tekrar üniv. Sınavına gircem bakalım ne var ne Yok barajı geçerim umarım. Nolur duada unutmayın uyku muyku yok bende stresten
Canlar cok zayiflatan biri kendine surekli diyet tatli yapiyodu blendira yogurt 2 cekirdegi vikarilmis hurma koyup crkiyomus sonrada buna elma muz kivi. Azar azar dilimliyormus dolapta 2 saat bekletip tatli olarsk yiyomushttp://mobil.hurriyet.com.tr/tatlandirici-mi-seker-mi-20414302
Okursaniz sevinirim.
Aksam onun yerine dha saglikli brsy tercih edileblr
sanada canım iyi eglencelerHerkeslere günaydın. Bugün hep dışarda olcaz akşama gelcez yazamaya bilirim. Herkese mutlu pazarlar
Aynı yerde iki üç kere tartil sonunda hep aynı tartarKizlarrrr bu evdeki tartiyi 4. Kattan atacammmm cok sinirliyim cuma 79.4 bigun tartildim 77.4 yokkk artik dedim yerini degistim bu sefer 79.5 yine yok artikkk dedim her zaman tartildigim sabit bir nokta var orda tartildim 78
Bence en iyi tarti eski tipler benim vardi siyetisyenin afilli tartisoyla ayni tartiyodu anneme verdimmmm pismanimmmm simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?