Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım yarın tartı günü aman dikkat seferoğulları yarın en azından sabit çıkarsak cumaya güzel bir rakam çıkarırız

tahin pekmez sevilmez insan ya :) ama uzak duruyoruz korumaya bırakıyoruz ölçülü miktarda yemek şartıyla

Canlar cok zayiflatan biri kendine surekli diyet tatli yapiyodu blendira yogurt 2 cekirdegi vikarilmis hurma koyup crkiyomus sonrada buna elma muz kivi. Azar azar dilimliyormus dolapta 2 saat bekletip tatli olarsk yiyomus
Arkadasimiz tatlandirici kullaniyor ben o nedenle paylastm o yaziyi.zararli oldgu icin.

Muzu ezip ustune biraz sut ve kakao ekleyin. Yas pasta gibi oluyor. Yada muzu dilimleyin ustune findik ezmesi surup yiyin.

tahin pekmez sevilmez insan ya :) ama uzak duruyoruz korumaya bırakıyoruz ölçülü miktarda yemek şartıyla
Hic yemedigim seydir ya. Bal tahin pekmez kaymak aklima dahi glmez.eger varsa visne receli yerim peynirle beraber okdr:)

Dijitallerde var oyle bi sorun. Duz zeminde tartilmaniz gerekiyor. Eski tiplerde ibre oynadigi icin sifira gtrebiliodnz.bazi ayarlanabilen dijitallerde var sanirim o da.tam bilmiyorm.
Oyuzden sert zeminde tartilin. Banyo zemini gibi.

Dijitallerde var oyle bi sorun. Duz zeminde tartilmaniz gerekiyor. Eski tiplerde ibre oynadigi icin sifira gtrebiliodnz.bazi ayarlanabilen dijitallerde var sanirim o da.tam bilmiyorm.
Oyuzden sert zeminde tartilin. Banyo zemini gibi.
Canimmm en guzel hali ustunde tarttiyor 69 cikariyooo namissizzz

http://mobil.hurriyet.com.tr/tatlandirici-mi-seker-mi-20414302
Okursaniz sevinirim.
Aksam onun yerine dha saglikli brsy tercih edileblr
Canim ben de korkuyla yaklastim ama yabanci kaynaklardan fda who falan arastirdim. Yapilan arastirmalarda asiri kullanmadikca bir zarari olmadigi soyleniyor. Ve seker de inan hic masum degil. Aspartamdan tatli pek yapmam zaten coook canim cekerse ancak.
Seker sadece kalori bakimindan degil, vucutta aclik olusturdugu icin de kotu. Insanin yedikce yiyesi geliyor. Halbuki yaptigim aspartamli tatli hevesimi kesti
Cayi bile sekersiz ictim aksam. Sabah da agzima sekerli bir sey koyasim gelmedi.
Uyardigin icin tesekkur ederim.

http://mobil.hurriyet.com.tr/tatlandirici-mi-seker-mi-20414302
Okursaniz sevinirim.
Aksam onun yerine dha saglikli brsy tercih edileblr
Guzelmis ben hic denenedim tandlandirici kullanmayi cay ve kahvede zaten sekersiz kullanirim ama yedigimiz biskuviler hazr pudingler hazr gidalarda cok var cocuk istedhmiz icin bu tadlandirici tarzi be hazr gudalarin kısırliga yol actigini okumustum doktoruzda onayladi mumkun oldgnca kullanmamaya ozen gisteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…