günaydın canım burasıda yağmurlu ama gezecem ben yağmura rağmen :)Günaydın kahvltmi yaptım annemdeyiz. Hava yağmurlu bugün insanin içi kararıyor
tahin pekmez sevilmez insan ya :) ama uzak duruyoruz korumaya bırakıyoruz ölçülü miktarda yemek şartıylaSeninnn dediklerininn yemesiii guzell ya canim kesinnn sutte yaparrr tahin helvasii yee miss gibi gelde sut yapmaa tahin pekmez karisimina banacan ekmegi banacan ekmegiii offffff iykiii emzirmiyommm yaaaaaa kendimden gectimm emzirenn arkadaslarrr sakin bana uymayin 65ten 90a cikmis bir zalimmmm var karsinizda
Bende gezmek isterdimde bebiş huysuz bu ara birakamiyorum aklım kalıyor evdegünaydın canım burasıda yağmurlu ama gezecem ben yağmura rağmen :)
Burda 4 gündür yağmurlu canım akşam gibi içim daraldı kızım uyusun çıkıp ıslanacağım güzel havayı beklemekten sıkıldımGünaydın kahvltmi yaptım annemdeyiz. Hava yağmurlu bugün insanin içi kararıyor
Zalim tartıyla başım dertte 59 demiyor yarın der inşallahgünaydın kızlarnasılsınız bakalım yarın tartı günü aman dikkat seferoğulları yarın en azından sabit çıkarsak cumaya güzel bir rakam çıkarırız
Arkadasimiz tatlandirici kullaniyor ben o nedenle paylastm o yaziyi.zararli oldgu icin.Canlar cok zayiflatan biri kendine surekli diyet tatli yapiyodu blendira yogurt 2 cekirdegi vikarilmis hurma koyup crkiyomus sonrada buna elma muz kivi. Azar azar dilimliyormus dolapta 2 saat bekletip tatli olarsk yiyomus
Hic yemedigim seydir ya. Bal tahin pekmez kaymak aklima dahi glmez.eger varsa visne receli yerim peynirle beraber okdr:)tahin pekmez sevilmez insan ya :) ama uzak duruyoruz korumaya bırakıyoruz ölçülü miktarda yemek şartıyla
Dijitallerde var oyle bi sorun. Duz zeminde tartilmaniz gerekiyor. Eski tiplerde ibre oynadigi icin sifira gtrebiliodnz.bazi ayarlanabilen dijitallerde var sanirim o da.tam bilmiyorm.Kizlarrrr bu evdeki tartiyi 4. Kattan atacammmm cok sinirliyim cuma 79.4 bigun tartildim 77.4 yokkk artik dedim yerini degistim bu sefer 79.5 yine yok artikkk dedim her zaman tartildigim sabit bir nokta var orda tartildim 78
Bence en iyi tarti eski tipler benim vardi siyetisyenin afilli tartisoyla ayni tartiyodu anneme verdimmmm pismanimmmm simdi
Canimmm en guzel hali ustunde tarttiyor 69 cikariyooo namissizzzDijitallerde var oyle bi sorun. Duz zeminde tartilmaniz gerekiyor. Eski tiplerde ibre oynadigi icin sifira gtrebiliodnz.bazi ayarlanabilen dijitallerde var sanirim o da.tam bilmiyorm.
Oyuzden sert zeminde tartilin. Banyo zemini gibi.
Canim ben de korkuyla yaklastim ama yabanci kaynaklardan fda who falan arastirdim. Yapilan arastirmalarda asiri kullanmadikca bir zarari olmadigi soyleniyor. Ve seker de inan hic masum degil. Aspartamdan tatli pek yapmam zaten coook canim cekerse ancak.http://mobil.hurriyet.com.tr/tatlandirici-mi-seker-mi-20414302
Okursaniz sevinirim.
Aksam onun yerine dha saglikli brsy tercih edileblr
Mmm nefis. Afiyet şifa olsun cnmKızlar güzel bır spordan sonra kahvaltımEki Görüntüle 1966391
Guzelmis ben hic denenedim tandlandirici kullanmayi cay ve kahvede zaten sekersiz kullanirim ama yedigimiz biskuviler hazr pudingler hazr gidalarda cok var cocuk istedhmiz icin bu tadlandirici tarzi be hazr gudalarin kısırliga yol actigini okumustum doktoruzda onayladi mumkun oldgnca kullanmamaya ozen gisteriyorumhttp://mobil.hurriyet.com.tr/tatlandirici-mi-seker-mi-20414302
Okursaniz sevinirim.
Aksam onun yerine dha saglikli brsy tercih edileblr
Cok guzel gorunuyorDiyet muffinim:)) unsuz yağsız şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?