Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Vayyy beee seninki cok kiskannccc benimkode cok kiskannccctir doktora gideriz bogazima bakacak eldiven takatmisiniz disciye gideriz disim cekilecek adam cenemi tutup yukari kldiracak iyi gormek icin ben yaparim sen dokunmaaa mannnyaaakkkkk ama cokkkk tatliiiii

Ooo neler olmus oyle. Suanda sinava giren nesil hepimizin kardesi yasinda. Bir soruyu knsmakta ne. Var ki. Kiskanclik olabilir fakat birazcikta makul olmak lazim tepkilerde. Ne demek esir hayati. Bizim hayatlarimiz eslerimizin iki dudagi arasinda mi yani. Hic hos bir tavir degil. Insanlar birseylere sinirlenebilir bozulabilir fakat duzgun knsmak gerekir. Uzulmekte ck haklisin. Fakat hic bir kadin bu muameleyi hak etmiyor. Biz kendi kararlarimizi kendimiz verebilcek dogruyu yanlisi ayirabilcek kadinlariz. Ben bilirim sen bilemezsin die bisey yok. Esin gereksiz yere kiskanmis. Umarim farkina varir.

Ayyy hiç tatlı değil gerçekten çok bunalttı beni. Erkek doktora asla izin vermez
Ee bende mecburen bağzı şeyleri ondan gizli yapmak zorunda kalıyorum.
Sonra da iş yapmıyo muşum ben ilgisiz ben soğuk
Heh oldu canım siz benim ömrümü heba edin ben de size kul köle olayım
Yok öyle daha aklım başıma geldi benim o eski ezik sümsük derya yok karşılarında

Valla boşansam daha mutlu olurum o yüzden hiç kasmıyorum ben onun kölesi değilim artık geçen seneye kadar öyle davrandım diye alıştı ben bilinçlendim artık o esir hayatını istemiyorum. Başkasını bulsun bulabiliyorsa sadece çocuklar babasız büyümesin diye sabrediyorum başka bi derdim Yok

Asla farkına varmaz ben özür diliyim af diliyim yalvar yakar bi daha kınuşmuycam kimseyle diyeyim diye bekliyo
Çok bekler

Canimmm o kadar ofkelenme tabiki kendinide ezdirme bu hayatta en degerli insan sensin ben hep oyle derim ben varken cocuklarim esim kiymetli ben olmasam cocuklarim kimin ici' ozel degerli olacakki babaamneleru icinmi babalari icinmiii bir tane kadin bulue bumaz yuzlerinw bakmaz esin seni kiskaniyor demekki seni cok seviyor sana cok deger veriyor

Bazi arkadaslarim var gece'kadin eve gotmese esi arayip sormaz nerdesin diyeee tinnn resmennn o erkekle konusmus bu ona bakmiss umurlarinda degil deger vermiyo'eaine cunku

Sen yinede boyle dusunme bence. Sonucta bir yuva kurulmus ve cocuklar var. Insanlar ayrilmak icin elbette evlenmiyor.fakat iki trfta birbirine fedakarlik yaparak evliligi ayakta tutuyor.ben 2.5yildir evliyim.cok ahkam kesilecek bi mazim yok.fakat bukdr gozden cikarmayin. Esinizle oturup konustugunuzda hersey duzelebilir. Bizimde kiskancliklarimiz oluyor ama ben israrla sabirla anlatiyorm.bazi seylerin normal olmadgni.o da kendini bastiriyor mecbur.cunku ben mutlu olmuyorum ozaman.mecbur fedakarlik yapiyor. Kiskansa bile icinde firtinalar kopuyor ama kendi kendine hallediyor.
Aslinda mesele birbirini ne kdr tolere edebildgn. Sinirini sana belli etmeden once kendi icinde bitirse snrada sna guzel bir dille anlatsa hersey dha kolay olur. Lutfen sen sevmiyormus gibi davranma.tabi icindeki sevgiyi bilmiyorm ama. Siz boyle yaptikca cocuklarda etkilenir. Hem evini sahiplenmekte kotu birsey yk bence.hani biraktim saldim diyorsun ama belki snde adim atsan eski duyarli hline donsen.esin de belki duzelecek. Bilmiyorm ne yasadiginizi ama birbirinizi sakin bir sekilde dinleyerek konusarak hersey cozulebilir. Birlikte basbasa gecirebilceginiz bir gun secin.cocuksuz bir sinema olur bir aksam yemegi olur. Sirf ikinizin oldgu birsey paylasacaginiz ve brbrnzi dinliyip anliyacgnz zamanlar yaratin.mutsuzluk zordur. Mutluluk ufak adimlarla size gelir emin olun

Eşim beni çok seviyor çok değer veriyor ama çok sıkıyor beni belki de böyle olmasaydı o zaman da beni sevmiyo mu niye kıskanmıyo filan derdim ahh bişeyden memnun olamıyoz illa bi kulp bulucaz yani

Kiskanclikla sevgiyi ilgiyi cok bagdastirmamak gerektigine inaniyorum. Eger bu kiskanclik sizin ozgurlugunuzu fikirlerinizi etkiliyorsa bence bu sevgi degil. Siz bir bireysiniz.kendi akliniz fikriniz beyniniz var.esinizin yonlendirmesiyle soylemesiyle talimatlariyla siz bir birey degil sdce rolu belirlenmis bir insan oluyorsunuz.
Insanlar kiskanc olabilir. Benim esimde de var.fakat ben ona bunun ne kdr sacma oldgnu anlattim.hala kiskaniyor.ama bana belli etmiyor.bir keresinde benden cok kucuk bir cocuk bn yer soruyorm zannedip bana cvp verdi.snra ona sormadgmi anlayinca ozur diledi. Esim normalde orda kavga cikarirdi. Sdce dediki sana sormadi kardesim dedi. Eger sen olmasaydin kotu olurdu burda ddi. Sdce snn icin sustum sen aglama uzulme die sustum dedi. Cnku orda kotu bir niyet yktu.cocuk lise ogrencisiydi. Ztn bir sarkintilik durumu olmasnda ztn bsy dieyemezsin. Ama dokturdur kardestir akrabadir bunlar ck sacma.
Kadinlar kendinize layik gormedgnz bir davranisi kabul etmeyin.kiskancsa seviyodur mantigi eskide kaldi. Kadinlar ck kiskanc deildir.ozaman sevmiyor mu oluyoruz. Yoo dunyaya bir daha gelsem yine onunla olurum diyecek kadar cok seviyorum. Sdce ben onu mutsuz etmeyi sevmiyorum

Ahh ah o kadar bıktım ki artık çabalamıyorum bile maalesef haklısın ama içimden gelmiyor bişey yapmak. Alışkanlıklar ve hayat gailesi ile günlerimi doldurmaya çalışıyorum amaçsız boş boş bekliyorum

İşte bende böyle düşünüyorum birey olarak kendi kararlarımla yaşamak istiyorum onun oynattığı iplerden kurtulmak istiyorum yaa o kendini aşıcak ya sonu kötü olucak yada bana yaşamam için fırsat vericek ben bi markete çıkınca veya çocuklar parka gitmek istediğinde veya bi akrabam bana gelmek istediğinde eşim hayır dediği için üzülmek istemiyorum artık. Kendime bi söz verdim 2017 de kendim olucam önce kendim için çabalıycam dedim. Ben güçlü olursam çocuklarım da güçlü birer birey olur.
Ama eşim illa sen benim esirimsin diye devam ederse o zaman kendi bilir deyip şapkamı alır çıkarım

Eşim beni çok seviyor çok değer veriyor ama çok sıkıyor beni belki de böyle olmasaydı o zaman da beni sevmiyo mu niye kıskanmıyo filan derdim ahh bişeyden memnun olamıyoz illa bi kulp bulucaz yani
Genelde çekilmesi zor bir durum kıskançlığın aşırısı allah kolaylık versin arkadaşım.

F fahriyeaba esi gece gec saatte disarda olunca merak etmeyen erkekler icin hani solediniz ya. Kiskanmadigi icin sevmiyor degil olay. Esinin gun icinde nerde nasil oldguyla ilgilenmeyen ve onu sevmeyen bir insan oluyor bu kisi.yani kiskansaydi onu arayip bunaltsaydi seviyor evet diyemezdik. Olayi tam tersinden dusunelim. Erkek cikti disari arkdsiyla.ve gece 12 oldu gelmedi.kadinda aramadi.erkektir diyip. Ozaman bu kadin sevmiyor mu oldu.
Yani ilgisizlik ve sevgisizligi.kiskanclik modu on off olarak bagdastirmak bana sacma geliyor.
Zaten bu ulkede namus kavrami duzgun davranma konusma duzgun yurume gibi kavramlar hep kadinlara yuklenmedi mi. Mini etek giydi die laf atilmaya layik gorulmedi mi. Bekar kadin tek basina evde yasiyor ve erkek arkdsi onu ziyarete gldi die ayiplanmadi mi. Bir kisi de dedi mi ki bizene onun hayatindan.herkes ozgurlugunu karsi trfin ozgurlugunu kisitlamadigi surece yasayabilir cumlesini ne ara unutur olduk. Eger biz eslerimizin kiskancligini normallestirirsek kadinlari otekilestiren zihniyet hep devam edecektir.
Malesef ben bu konularda hassasim. Maksadim sizi yargilamak falan degil.dusuncelerimi paylasip herkesten bir fikir edinmek ve yanlis olan birsey varsa bakis acimizi degistirmek.

Bence bukdr kati olmayin. Konusmakla hersey cozulur.yeterki sevgi saygi daim olsun.disaridan profosyonel bir destekte alabilirsiniz. Bir yuva kolay kurulmuyor. Yikmaktan once yapici olmak lazim.

Benim gunluk kadin haklari savunuculugumun sonuna geldik:))
Ben insanlarin otekilestirilmesine ayiplanmasina farkliliklarinin disari itilmesine karsi biriyim. Hayatim boyunca her zaman dik durmusumdur.is gorusmelerinde kadinligimdan dolayi cinsiyetci davrananlarla basabas tartismisimdir. Kimse ben kadinim die beni farkli goremez. Ben cicek falanda degilimm ben insanim bir bireyim.anne oldugum icin saygi gormeyi degil insan oldgm icn saygiyi hak ediyorm dolmustaki adam bana yenge dedigi zaman ben goz koyulmicak bir insan olmuyorm.bir birey oldgm icin bedenime kimse dokunamaz yada sozle taciz edemez. Kimsenin yengesi bacisi namusu falan olmak zorunda degilim.

@NAZZOZZ. Nerelerdesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…