Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Güzel cnm

Kız neyi tatlı o kıskanmanın bazıları hastalık derecesinde Rabbim korusun neler duyuyoruz

Kesinlikle cnm sana katılıyorum en baştan bunlar hoşuna gider ama ilerisi çıkılmaz yollara girer benden bile yaşça bayağı küçüklerdi sınava girenler abartmış gerçekten

Erkek doktor deyince aklıma benimki geldi evlenince erkek doktora göndermem diyor bende he he işine bak sen dedim

Erkek doktor deyince aklıma benimki geldi evlenince erkek doktora göndermem diyor bende he he işine bak sen dedim
Adam hipokrat yemini etmis. Bu meslegi secmis. Tutup cinsiyet ayrimi sacma geliyor.benim esimde soylemisti yok olmaz falan. Benim sagligimdan onemli mi diyince sustu:) sonucta adam doktor yani.konu sagliksa yapacak bisey yok.ayrica bir tek esin mi numunelik.herkes snn esine ölup bitmiyor diyorm esime. :)
ben de muhendisim ve erkeklerle calisiyorm isim geregi.iscilerle fln is hallediyorm fabrikada.ozaman napalim evde mi oturalim.

Ülkem için farkındalık cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldıracak türde bir yazı :)

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorummmm

Kesinlikle katılıyorum cnm sanki o doktorlarda bizi bekliyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…