İyi geceler herkese
Menüm
Sabah 11.00
1 adet yumurta ile yaptığım yağsız lorlu.omlet
4 adet zeytin
2 adet çeri domates
1 bardak şekersiz çay
1 dilim cok tahılli ekmek
Öğlen 15:30
4 adet köfte
1 bardak ayran
Domates / Salatalık
Akşam
Yemek yemedim
Havuç ve portakal kuru kayısı ile geçiştirme
3 lt su
Spor
5 km yürüyüs
100 ip atlama
Dün misafirler varken yazamadım da. Benimkinin herzaman ki hödüklüğü maalesef
Dün sınavdan çıktım sınıftan çıkarken iki tane çocuk konuşuyo bi soru hakkında bende o soruyla çok uğraştım ama Eminim yani yaptığımı söyledim onlarda ikisi de başka şıklar işaretlemiş onu söylediler okulun bahçesine birlikte çıkmış olduk konuşmadan ötürü eşim görmüş ama bir sinir bir sinir kulaklarından atan dumanı görücen nerdeyse ne konuşuyorsun erkeklerle(ki çocuklarla aramda 10-12 yaş var abla diyorlar) bak herşeyi bitiririmler yok bilmem neler arabaya bindik görümcem iki çocuğu benim çocuklar bide görümcem öne geçmiş yerime oturmuş. bu öndeki araba sinyal vermemiş bilmem ne diye kavgaya tutuştu etraftakiler zor tuttu filan. Neyse müzeleri gezdik yemek yedik görümceleri bıraktık başladı zehrini kusmaya beni zorluyorsun iki tercih yaptırma bana ya esir hayatı yaşarsın ya da biter filan ben hiç ama hiç birşey konuşmuyorum halâ en son dedi kime konuşuyom ki zaten dinlemiyor bilmem ne konu kapattı.
He he dedim bitti.
Vayyy beee seninki cok kiskannccc benimkode cok kiskannccctir doktora gideriz bogazima bakacak eldiven takatmisiniz disciye gideriz disim cekilecek adam cenemi tutup yukari kldiracak iyi gormek icin ben yaparim sen dokunmaaa mannnyaaakkkkk ama cokkkk tatliiiii
Kizlarrrr bildirimmm yapiyommm 79.4 cuma 77.9 bugun fark 1.5 masallahhh barekallahhh deyinnn lutfen
Ooo neler olmus oyle. Suanda sinava giren nesil hepimizin kardesi yasinda. Bir soruyu knsmakta ne. Var ki. Kiskanclik olabilir fakat birazcikta makul olmak lazim tepkilerde. Ne demek esir hayati. Bizim hayatlarimiz eslerimizin iki dudagi arasinda mi yani. Hic hos bir tavir degil. Insanlar birseylere sinirlenebilir bozulabilir fakat duzgun knsmak gerekir. Uzulmekte ck haklisin. Fakat hic bir kadin bu muameleyi hak etmiyor. Biz kendi kararlarimizi kendimiz verebilcek dogruyu yanlisi ayirabilcek kadinlariz. Ben bilirim sen bilemezsin die bisey yok. Esin gereksiz yere kiskanmis. Umarim farkina varir.
Ayyy hiç tatlı değil gerçekten çok bunalttı beni. Erkek doktora asla izin vermez
Ee bende mecburen bağzı şeyleri ondan gizli yapmak zorunda kalıyorum.
Sonra da iş yapmıyo muşum ben ilgisiz ben soğuk
Heh oldu canım siz benim ömrümü heba edin ben de size kul köle olayım
Yok öyle daha aklım başıma geldi benim o eski ezik sümsük derya yok karşılarında
Kiskanclikla sevgiyi ilgiyi cok bagdastirmamak gerektigine inaniyorum. Eger bu kiskanclik sizin ozgurlugunuzu fikirlerinizi etkiliyorsa bence bu sevgi degil. Siz bir bireysiniz.kendi akliniz fikriniz beyniniz var.esinizin yonlendirmesiyle soylemesiyle talimatlariyla siz bir birey degil sdce rolu belirlenmis bir insan oluyorsunuz.
Insanlar kiskanc olabilir. Benim esimde de var.fakat ben ona bunun ne kdr sacma oldgnu anlattim.hala kiskaniyor.ama bana belli etmiyor.bir keresinde benden cok kucuk bir cocuk bn yer soruyorm zannedip bana cvp verdi.snra ona sormadgmi anlayinca ozur diledi. Esim normalde orda kavga cikarirdi. Sdce dediki sana sormadi kardesim dedi. Eger sen olmasaydin kotu olurdu burda ddi. Sdce snn icin sustum sen aglama uzulme die sustum dedi. Cnku orda kotu bir niyet yktu.cocuk lise ogrencisiydi. Ztn bir sarkintilik durumu olmasnda ztn bsy dieyemezsin. Ama dokturdur kardestir akrabadir bunlar ck sacma.
Kadinlar kendinize layik gormedgnz bir davranisi kabul etmeyin.kiskancsa seviyodur mantigi eskide kaldi. Kadinlar ck kiskanc deildir.ozaman sevmiyor mu oluyoruz. Yoo dunyaya bir daha gelsem yine onunla olurum diyecek kadar cok seviyorum. Sdce ben onu mutsuz etmeyi sevmiyorum
Adam hipokrat yemini etmis. Bu meslegi secmis. Tutup cinsiyet ayrimi sacma geliyor.benim esimde soylemisti yok olmaz falan. Benim sagligimdan onemli mi diyince sustu:) sonucta adam doktor yani.konu sagliksa yapacak bisey yok.ayrica bir tek esin mi numunelik.herkes snn esine ölup bitmiyor diyorm esime. :)Erkek doktor deyince aklıma benimki geldi evlenince erkek doktora göndermem diyor bende he he işine bak sen dedim
Benim gunluk kadin haklari savunuculugumun sonuna geldik:))
Ben insanlarin otekilestirilmesine ayiplanmasina farkliliklarinin disari itilmesine karsi biriyim. Hayatim boyunca her zaman dik durmusumdur.is gorusmelerinde kadinligimdan dolayi cinsiyetci davrananlarla basabas tartismisimdir. Kimse ben kadinim die beni farkli goremez. Ben cicek falanda degilimm ben insanim bir bireyim.anne oldugum icin saygi gormeyi degil insan oldgm icn saygiyi hak ediyorm dolmustaki adam bana yenge dedigi zaman ben goz koyulmicak bir insan olmuyorm.bir birey oldgm icin bedenime kimse dokunamaz yada sozle taciz edemez. Kimsenin yengesi bacisi namusu falan olmak zorunda degilim.
aaa ben niye sabah +300 çıktım ki ya dün akşam 5 km yürüdüm diye mi acaba
Halbuki pazar kaçamaksız c.tesi çok az bir gözleme yemiştim. ağlamak istiyorum
sen nerelerdesin arkadaşımKızlar gunaydin nasılsınız sabah eksi 100 çıktı yani 83.2 kiloyum
Adam hipokrat yemini etmis. Bu meslegi secmis. Tutup cinsiyet ayrimi sacma geliyor.benim esimde soylemisti yok olmaz falan. Benim sagligimdan onemli mi diyince sustu:) sonucta adam doktor yani.konu sagliksa yapacak bisey yok.ayrica bir tek esin mi numunelik.herkes snn esine ölup bitmiyor diyorm esime. :)
ben de muhendisim ve erkeklerle calisiyorm isim geregi.iscilerle fln is hallediyorm fabrikada.ozaman napalim evde mi oturalim.
İnşallah cumaya kadar 69 900bulurum niye 70 demiyom cunku69 900 insani motive ediyo
ay inşallah hepimiz eksileri görüp mutlu oluruzİnşallah verirsin cnm inanıyorummm
K
ay inşallah hepimiz eksileri görüp mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?