Sut yapıo dıye yıyorum canım.evet biraz cok kactı baska bırsey yemedım zatenCanim senn menulerde hep bulgur pilavi oluyor. Bulgur pilavi dha saglikli tabi.fakat hem bezelye hem pilav hemde yogurt corbasi olmamis sanki. Corba oldgu zaman ekstra karbnhidrta gerek yk die dusunuyorm
Offf bende kendimce spor yapiyorm die seviniyorm3 MART-10 MART SPOR YARIŞININ SONUÇLARI
1. 670 DK İLEKaydasay77
2.516 DK İLE @Zerosima
3.375 DK İLE @ciwan_annesi
4.328 DK İLE @Anterior
5.130DK İLE @BtRt VE @Furha63
3.TAKIM BU HAFTAKİ SPOR ENLERİ BU AZİMLİ BAYANLAR
TEBRİKLER KIZLARR
TELLİOĞULU TEBRIK EDERIMCuma 72.3 bugun 72.1 yavas yavas ılerşıyorum hedefe
KUZU GEÇEN HAFTA PEK YAPAMAMIŞSIN DAHA ASILMAN LAZIMOfff bende kendimce spor yapiyorm die seviniyorm
Daha cok yapmam lazm derece yapmam icn
ÖDEM OLMUŞ OLABILIR CANIMaaa ben niye sabah +300 çıktım ki ya dün akşam 5 km yürüdüm diye mi acaba
Halbuki pazar kaçamaksız c.tesi çok az bir gözleme yemiştim. ağlamak istiyorum
evet katılım sağlayamıyorum, çalışıyorum ve vakit ayıramıyorum. İlk hafta kendimce güzel bir ilerleme kaydetmeme rağmen sıraya girmem 2 hafta sonra olacak dediniz. motivasyonumu koruyamadım. Diyeti bıraktım, takımdan da ayrılıyorum. Size başarılar dilerim.minnak cnm devam mı takıma
Katılımın hiç iyi değil menüleri de düzenli yazmadın, herkes gibi katılım sağlaman lazım
Ah ah vakit mi oldu. Konsere git kayinvalideye git. Cok ekşınlıydıKUZU GEÇEN HAFTA PEK YAPAMAMIŞSIN DAHA ASILMAN LAZIM
Ama bu bir kural.ayrica bak bana.ben kendi istegimle ayrildim.izne ayrilmadm die 6ay kabul edilmicem listeye.ona ragmen devam ediyorm.bence birakma. Diyetinide bozma.inan ufak detaylar icin sagligini yok sayma. Hadi gel aramiza:)evet katılım sağlayamıyorum, çalışıyorum ve vakit ayıramıyorum. İlk hafta kendimce güzel bir ilerleme kaydetmeme rağmen sıraya girmem 2 hafta sonra olacak dediniz. motivasyonumu koruyamadım. Diyeti bıraktım, takımdan da ayrılıyorum. Size başarılar dilerim.
Supersin canim .ha gayret kara gozuktu:))59.9
Kızlar hep diyorum kafanızı şişirdim ben hamile kalana kadar hiç 60 lı rakamlar görmemiştim canım kızım sağolsun 84 ü buldum sayesinde bugün 3 yıl önce martta olduğum kilonun en azından 5 le başladığı haline döndüm o zaman danss
Cok erken yemişsin sankı bende 4te yedım acıkmadım ama hıc bukadar erken yememıstım
10.30
4 kasık menemen
4dılım peynır
Bır surum tereyaglı bal
1 sosis
1dılim tbugday ekmeği
16.00
Bır kase yoğurt çorbası
Bır tabak bezelyeli bulgur pilavı
Bır parca tavuk
Bır dılım ekmek
Sımdıde rezene ıctım 2 litre su
Ben yogurt kurumu yedim. Zencefilin faydalarini okuyorm nettende. Gayet iyi.bu yasima kdr nie yememisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?