Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aaa ben niye sabah +300 çıktım ki ya dün akşam 5 km yürüdüm diye mi acaba
Halbuki pazar kaçamaksız c.tesi çok az bir gözleme yemiştim. ağlamak istiyorum

Offf bende kendimce spor yapiyorm die seviniyorm
Daha cok yapmam lazm derece yapmam icn

minnak cnm devam mı takıma
Katılımın hiç iyi değil menüleri de düzenli yazmadın, herkes gibi katılım sağlaman lazım
evet katılım sağlayamıyorum, çalışıyorum ve vakit ayıramıyorum. İlk hafta kendimce güzel bir ilerleme kaydetmeme rağmen sıraya girmem 2 hafta sonra olacak dediniz. motivasyonumu koruyamadım. Diyeti bıraktım, takımdan da ayrılıyorum. Size başarılar dilerim.

Ama bu bir kural.ayrica bak bana.ben kendi istegimle ayrildim.izne ayrilmadm die 6ay kabul edilmicem listeye.ona ragmen devam ediyorm.bence birakma. Diyetinide bozma.inan ufak detaylar icin sagligini yok sayma. Hadi gel aramiza:)

59.9

Kızlar hep diyorum kafanızı şişirdim ben hamile kalana kadar hiç 60 lı rakamlar görmemiştim canım kızım sağolsun 84 ü buldum sayesinde bugün 3 yıl önce martta olduğum kilonun en azından 5 le başladığı haline döndüm o zaman danss

Supersin canim .ha gayret kara gozuktu:))

Cok erken yemişsin sankı bende 4te yedım acıkmadım ama hıc bukadar erken yememıstım

Aslında planlı olan bişey değildi

Sabah sınava anca yetiştim kahvaltı edemedim geri çık çarşıya in o saati buldu yedim eve geldikten sonra da yorgunluktan canım bişey istemedi yemedim :)

Pilavda 1 tabakmış aslında ekmek olmasa olurdu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…