Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceler herkese
Menüm
Sabah 11.00

1 adet yumurta ile yaptığım yağsız lorlu.omlet
4 adet zeytin
2 adet çeri domates
1 bardak şekersiz çay
1 dilim cok tahılli ekmek

Öğlen 15:30
4 adet köfte
1 bardak ayran
Domates / Salatalık

Akşam
Yemek yemedim
Havuç ve portakal kuru kayısı ile geçiştirme
3 lt su

Spor
5 km yürüyüs
100 ip atlama

Supersin.ornek menu cidden

Çok güzel bir menü olmuş

kızlar misafirlerim var bu gün affınızı istiyorum yarın sabah görüşürüz iyi geceler

Çok haklısın idolümsün menü ve sporlar çok iyi
Şok diyet Yok artık inş.

Kızlar menüler güzel

Sadece OnDeryaa olmamış

@Yasnira akşam hem pilav hem ekmek olmamış
Tartıya yakın pilavada ara ver cnm

Genel anlamda çok güzel menüler
Kaptanım ama izin aldım eşim çok ısrar etti bizimle yiyceksin diye

Ha-ri-ka

Kaptanım ama izin aldım eşim çok ısrar etti bizimle yiyceksin diye
Canim bna dun yediklern ck glmedi.heleki saat 15.00da yemissin. Bence haftanin odulu diyip gecmek lazm.bnde abarttigim oluyo ama sabahina normal cikiyorm. Hemen kilo alincak die bsy yk:)

Kızlar az önce tartıldım inanamadım 5 kez daha tartıldım ve iki bardak su içtiğim halde sabahkinden eksik çıktım aradaki fark azaldığı için çok mutluyum

Kiz dolunay mi var gokyuzunde acaba.onda mi etkileniyorlar napiyorlar:)
Dün misafirler varken yazamadım da. Benimkinin herzaman ki hödüklüğü maalesef
Dün sınavdan çıktım sınıftan çıkarken iki tane çocuk konuşuyo bi soru hakkında bende o soruyla çok uğraştım ama Eminim yani yaptığımı söyledim onlarda ikisi de başka şıklar işaretlemiş onu söylediler okulun bahçesine birlikte çıkmış olduk konuşmadan ötürü eşim görmüş ama bir sinir bir sinir kulaklarından atan dumanı görücen nerdeyse ne konuşuyorsun erkeklerle(ki çocuklarla aramda 10-12 yaş var abla diyorlar) bak herşeyi bitiririmler yok bilmem neler arabaya bindik görümcem iki çocuğu benim çocuklar bide görümcem öne geçmiş yerime oturmuş. bu öndeki araba sinyal vermemiş bilmem ne diye kavgaya tutuştu etraftakiler zor tuttu filan. Neyse müzeleri gezdik yemek yedik görümceleri bıraktık başladı zehrini kusmaya beni zorluyorsun iki tercih yaptırma bana ya esir hayatı yaşarsın ya da biter filan ben hiç ama hiç birşey konuşmuyorum halâ en son dedi kime konuşuyom ki zaten dinlemiyor bilmem ne konu kapattı.
He he dedim bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…