Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

@ koyduktan sonra altında yazdığın harflere göre kullanıcıları otomatik gösteriyor zaten mesela ilk üç harfini yaz kişinin yada dört ordan seç Kaydasay77

10.30
4 kasık menemen
4dılım peynır
Bır surum tereyaglı bal
1 sosis
1dılim tbugday ekmeği
16.00
Bır kase yoğurt çorbası
Bır tabak bezelyeli bulgur pilavı
Bır parca tavuk
Bır dılım ekmek
Sımdıde rezene ıctım 2 litre su

Yok kız okadr olmaz yaa.bende bıraz kaçırdım tokluk hıssedıyorum sımdı dıyett yapmasam kesin yerdım yaa
Bi gün yesem hemen etki ediyo sağolsun.
Şuan gece biliyorum yanlış ama cumaki tartı ile arasında 2 kg var hadi sabah maksimum 1'i gitsin ben mahvoldum anlıycanız

Şuan gece biliyorum yanlış ama cumaki tartı ile arasında 2 kg var hadi sabah maksimum 1'i gitsin ben mahvoldum anlıycanız
Karnabahar mahvetti beni de acayip şişim hiç böyle olmazdı çatlıycam

Benim de reglim yaklaştı. Umarım çok fazla ödem olmaz. Su tutmayacak şeyleri yemem lazım. Karbonhidrattan olabildiğince uzak durmalıyım. Ekmek pilav filan yemiyorum zaten. Tatlı kaçamak yok bakalım yarından sonra ne olur

Acikcasi normal bu durum. Şok diyetlerde de vucut geri aliyor bi sekilde. Cunku şoyle dusun. 2gun 3 gun 5gun yada 1 ay. Diyelimki toplamda 500kalorilik besleniosn. Vucut kastan yagdan bi yerlerden kaybedio.sonra diosnki oh verdim.eski duzenime donim.saglikli menulerine donuosn. Ki 1200kalorinin altina dusmeyin diolar. E vucut noluyo sasiriyor. Ve normale dondugu icinde almaniz normal. Dilerimki sabah mutlu olmaniz tartildiginizda. Ama bu sadece ayran iciyim sadece elma yiyimle olmaz bu isler. Insan gibi yememiz gerekiyor:)) ben her zaman bunu savunuyorum. 800kalorilik diyetleri doktor kontrolunde fln anca ozel durumlarda yapilabilir diolar.ani diyetler sok diyetler kalbinize kdr zarar veriyor. Sen gayet guzel menuler yapiyorsun.ama hirs yapip bence sok diyetler yapma. Normal duzeninle gayet iyisin.

Canim senn menulerde hep bulgur pilavi oluyor. Bulgur pilavi dha saglikli tabi.fakat hem bezelye hem pilav hemde yogurt corbasi olmamis sanki. Corba oldgu zaman ekstra karbnhidrta gerek yk die dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…