- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Bende 3'te yedim halâ tıka basa doluyum bünye alışmış diyete 1 porsiyonu zor bitirdim çok pişmanım. Sabaha hedefim artı 1 kgCok erken yemişsin sankı bende 4te yedım acıkmadım ama hıc bukadar erken yememıstım
Yok kız okadr olmaz yaa.bende bıraz kaçırdım tokluk hıssedıyorum sımdı dıyett yapmasam kesin yerdım yaaBende 3'te yedim halâ tıka basa doluyum bünye alışmış diyete 1 porsiyonu zor bitirdim çok pişmanım. Sabaha hedefim artı 1 kg
Bi gün yesem hemen etki ediyo sağolsun.Yok kız okadr olmaz yaa.bende bıraz kaçırdım tokluk hıssedıyorum sımdı dıyett yapmasam kesin yerdım yaa
Karnabahar mahvetti beni de acayip şişim hiç böyle olmazdı çatlıycamBi gün yesem hemen etki ediyo sağolsun.
Şuan gece biliyorum yanlış ama cumaki tartı ile arasında 2 kg var hadi sabah maksimum 1'i gitsin ben mahvoldum anlıycanız
Kız vurma kafanı yarın ola hayrola 70ın altına bır dusmeye baslasakBi gün yesem hemen etki ediyo sağolsun.
Şuan gece biliyorum yanlış ama cumaki tartı ile arasında 2 kg var hadi sabah maksimum 1'i gitsin ben mahvoldum anlıycanız
Çünkü sen ayulduzz yazmıyosun ayyıldız yazıyosunBen yazıyom boyle renkli de gelmıyo
sağol canım@ koyduktan sonra altında yazdığın harflere göre kullanıcıları otomatik gösteriyor zaten mesela ilk üç harfini yaz kişinin yada dört ordan seçKaydasay77
pazartesıleri hepimizde oluyo canım önemli olan cumaya kadar en az 1kiloda olsa eksiyi gormekBende 3'te yedim halâ tıka basa doluyum bünye alışmış diyete 1 porsiyonu zor bitirdim çok pişmanım. Sabaha hedefim artı 1 kg
Acikcasi normal bu durum. Şok diyetlerde de vucut geri aliyor bi sekilde. Cunku şoyle dusun. 2gun 3 gun 5gun yada 1 ay. Diyelimki toplamda 500kalorilik besleniosn. Vucut kastan yagdan bi yerlerden kaybedio.sonra diosnki oh verdim.eski duzenime donim.saglikli menulerine donuosn. Ki 1200kalorinin altina dusmeyin diolar. E vucut noluyo sasiriyor. Ve normale dondugu icinde almaniz normal. Dilerimki sabah mutlu olmaniz tartildiginizda. Ama bu sadece ayran iciyim sadece elma yiyimle olmaz bu isler. Insan gibi yememiz gerekiyor:)) ben her zaman bunu savunuyorum. 800kalorilik diyetleri doktor kontrolunde fln anca ozel durumlarda yapilabilir diolar.ani diyetler sok diyetler kalbinize kdr zarar veriyor. Sen gayet guzel menuler yapiyorsun.ama hirs yapip bence sok diyetler yapma. Normal duzeninle gayet iyisin.Bi gün yesem hemen etki ediyo sağolsun.
Canim senn menulerde hep bulgur pilavi oluyor. Bulgur pilavi dha saglikli tabi.fakat hem bezelye hem pilav hemde yogurt corbasi olmamis sanki. Corba oldgu zaman ekstra karbnhidrta gerek yk die dusunuyorm10.30
4 kasık menemen
4dılım peynır
Bır surum tereyaglı bal
1 sosis
1dılim tbugday ekmeği
16.00
Bır kase yoğurt çorbası
Bır tabak bezelyeli bulgur pilavı
Bır parca tavuk
Bır dılım ekmek
Sımdıde rezene ıctım 2 litre su
Hadii kaptanım verelim kilolarıYarın itibari ile bende tam anlamıyla başlıyorum
Biranönce toparlanıp listeye gitmem lazım yoksa yer bulamıycam zaten kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?