Ben de diyetteyken misafire gitmekten değil de misafirin gelmesinden çok korkuyorum. Gitsem yemem sadece birşeyler içerim filan ama eve biri gelince yemeden olmuyor. Ayda yılda 1 geliyosa da hazırlık yapmak gerekiyor tabi. 1 haftalık diyette 1 gün bile fire verdn mi 1 kilodan az gidiyor ben de malesef.Eki Görüntüle 1967054 Kızlar misafir varaç değildim ama mecbur kaldım öğle yemeği için
2 kaşık chia ve keten tohumlu yumurta salatası ve sabahki mantar lı omletimden 3 çatal kadar bi de çok açık şekersiz çay
Sefer oğullarııııı nerdesiniz
Kizlar ogle arasnda bi disari ciktik markete ugradik.normalde cikolata alacak olan ben. Kuru kayisi ve cig kuruyemis aldim:)
Arkadasimda cikolatalar biskuviler aldi. Dedimki kavrulmus kuruyemis yememeliyim.cunku tuza maruz kaliolar.ve cig halindeki yarari daha iyi. Siimdide sekersiz Turk kahvemi iciyorum.
Istanbul cok soguk. Ve keyifsiz. Evimde olmak isterdim:)
Bizde annemle gönen e abime geldik anneme yemek yaptırmıyorum börek diyo hayır dolma diyo hayır diyorum burasıda yağmurlu ama dün abimide aldım yürüyüşe çıkardım. Eve gidene kadarda akşamları abimle çıkıcaz yürüyüşe
Ben de diyetteyken misafire gitmekten değil de misafirin gelmesinden çok korkuyorum. Gitsem yemem sadece birşeyler içerim filan ama eve biri gelince yemeden olmuyor. Ayda yılda 1 geliyosa da hazırlık yapmak gerekiyor tabi. 1 haftalık diyette 1 gün bile fire verdn mi 1 kilodan az gidiyor ben de malesef.
Eki Görüntüle 1967054 Kızlar misafir varaç değildim ama mecbur kaldım öğle yemeği için
2 kaşık chia ve keten tohumlu yumurta salatası ve sabahki mantar lı omletimden 3 çatal kadar bi de çok açık şekersiz çay
Oh ne güzel yanına yoldaş bulmuşsunn :)
bacısı 1km 15 dk olarak hesap ediyorum sen bi dk tut doğrumu bakalım3 km tempolu yürüyüş 25 mekik 50 yanlara esneme ve 10 dk bacak hareketleriFitt_anne
kocaman bi aferin sanaKizlar ogle arasnda bi disari ciktik markete ugradik.normalde cikolata alacak olan ben. Kuru kayisi ve cig kuruyemis aldim:)
Arkadasimda cikolatalar biskuviler aldi. Dedimki kavrulmus kuruyemis yememeliyim.cunku tuza maruz kaliolar.ve cig halindeki yarari daha iyi. Siimdide sekersiz Turk kahvemi iciyorum.
Istanbul cok soguk. Ve keyifsiz. Evimde olmak isterdim:)
zero nasıl gidiyor 2kilo çıkarmı senden bu haftaBuradayım ben bildirim gelmedi hiç :)
Seferoğulum bu hafta artı çıkacan cuma ya diye bi tarafım çok korkuyor bi tarafımda deryada bu azim hırs varken korkma sen diyorEki Görüntüle 1967054 Kızlar misafir varaç değildim ama mecbur kaldım öğle yemeği için
Bugün tuttum 40 dk 3 km ama baya hızlıydı hem yağmur atıştırıyor hemde geç kalmıştım okuldan almak için kimse olmadığı yerlerde koştum filan yani 50 dk normal tempo ile olur diye düşünüyorum tabi bu benim hız ve yürüyüşüm herkesin ki değişir sanırımbacısı 1km 15 dk olarak hesap ediyorum sen bi dk tut doğrumu bakalım
Yok bu hafta Ümit Yok bende attığım ödemler geri gelir anca ya sabit çıkarım ya artı diye düşünüyorum o kadar şok diyetin acısı çıkacak illa bide kaynanamlar geliyo Diyarbakır'dan perşembe de benim küçüğün Doğum günü ben mahvoldumSeferoğulum bu hafta artı çıkacan cuma ya diye bi tarafım çok korkuyor bi tarafımda deryada bu azim hırs varken korkma sen diyor
Yarın kronometre ile dk tutucam kaptanım bakalım nedir ne değildirbacısı 1km 15 dk olarak hesap ediyorum sen bi dk tut doğrumu bakalım
Ben kosu bandinda 3kmyi 30dk dan kisa surede hallediyorm:)bacısı 1km 15 dk olarak hesap ediyorum sen bi dk tut doğrumu bakalım
ben ikisinden de korkuyorum aslında tamımiyle bendeki irade zayıflığı kafaya koyunca iki haldedw yememde ah yokmu bu kör olasıca nefis bu zamanlar daha bi azıyorBen de diyetteyken misafire gitmekten değil de misafirin gelmesinden çok korkuyorum. Gitsem yemem sadece birşeyler içerim filan ama eve biri gelince yemeden olmuyor. Ayda yılda 1 geliyosa da hazırlık yapmak gerekiyor tabi. 1 haftalık diyette 1 gün bile fire verdn mi 1 kilodan az gidiyor ben de malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?