Annem hıç sorma ben kul kedisine döndüm resmen haftanın 1 gunu evdeyim oda temizlikte geçiyor bide bel fıtığı çıktısen nerelerdesin arkadaşım
Ben ozel protein diyeti yaptigim icin yedigim halde 1000 kaloriyi zor buluyorum. Ama 1000 e tamamlayamadiysam ac olmasam da birseyler yiyorum.Acikcasi normal bu durum. Şok diyetlerde de vucut geri aliyor bi sekilde. Cunku şoyle dusun. 2gun 3 gun 5gun yada 1 ay. Diyelimki toplamda 500kalorilik besleniosn. Vucut kastan yagdan bi yerlerden kaybedio.sonra diosnki oh verdim.eski duzenime donim.saglikli menulerine donuosn. Ki 1200kalorinin altina dusmeyin diolar. E vucut noluyo sasiriyor. Ve normale dondugu icinde almaniz normal. Dilerimki sabah mutlu olmaniz tartildiginizda. Ama bu sadece ayran iciyim sadece elma yiyimle olmaz bu isler. Insan gibi yememiz gerekiyor:)) ben her zaman bunu savunuyorum. 800kalorilik diyetleri doktor kontrolunde fln anca ozel durumlarda yapilabilir diolar.ani diyetler sok diyetler kalbinize kdr zarar veriyor. Sen gayet guzel menuler yapiyorsun.ama hirs yapip bence sok diyetler yapma. Normal duzeninle gayet iyisin.
3 MART-10 MART SPOR YARIŞININ SONUÇLARI
1. 670 DK İLEKaydasay77
2.516 DK İLE @Zerosima
3.375 DK İLE @ciwan_annesi
4.328 DK İLE @Anterior
5.130DK İLE @BtRt VE @Furha63
3.TAKIMIN BU HAFTAKİ SPOR ENLERİ BU AZİMLİ BAYANLAR
TEBRİKLER KIZLARR
sağol canım seni tebrik ederimAy inanmıyorum 3. Olmuşum
Herkesi tebrik ediyirum kızlar .
Adam hipokrat yemini etmis. Bu meslegi secmis. Tutup cinsiyet ayrimi sacma geliyor.benim esimde soylemisti yok olmaz falan. Benim sagligimdan onemli mi diyince sustu:) sonucta adam doktor yani.konu sagliksa yapacak bisey yok.ayrica bir tek esin mi numunelik.herkes snn esine ölup bitmiyor diyorm esime. :)
ben de muhendisim ve erkeklerle calisiyorm isim geregi.iscilerle fln is hallediyorm fabrikada.ozaman napalim evde mi oturalim.
afiyet olsun ca im güzel gorunuyoEki Görüntüle 1966989 Kahvaltı yada öğle de diyebilirsiniz artık patates benim değil tabi ki
İçindekiler. 2 yumurta bütün baharatlardan chia yulaf kepeği mantar yeşil biber kırmızı biber çırptım omlet yaptım hızlı hızlı yedim şimdi çocuğu okuldan almaya koşturuyom
Meraba kızlar 20dakikadır yazdıklarınızı okuyom maşallah ne çok kaynatmıssınız bugünkü kilomcuma71.5 bugunEki Görüntüle 1966978
aynen benim bildiğim tek şey hic kimse için insan kendini üzmeye deymez ne oluyorsa insana oluyor hep kendimize zarar veriyozBende geçmişi okumaya çalıştım biraz baya kaynamış ortalık
aynen benim bildiğim tek şey hic kimse için insan kendini üzmeye deymez ne oluyorsa insana oluyor hep kendimize zarar veriyoz
Aynen canim cok dogru solediklerin. Bizimde oluyor oyle.magazada bir keresinde mont denerken fermuarini kapatamadm.erkek gorevli kapatmak istedi.tesekkur ederim fakat ben kendim ayarlayabilirim dedim. Esim icten ice kiskandi ama.bana tek laf etmedi.Ya başta ay ne tatlı diyorlar sonra adamlar deliriyor. Kıskançlık sevgi belirtisi değildir asla oda bir his bir duygu abartmamak lazım 2 taraf içinde benim eşimde bazen kıskançlık yapar ama belli ettirmez güya
Mesela mağazda o bisey bakıyor ben bişey erkek görevli yanıma gelince bi bakmışım eşim dibimde ama laf söylemez.
Olmaz vermek lazım ama calışın sızınde olurTELLİOĞULU TEBRIK EDERIMLAKIN IYI BÖYLE DAHADA VERME CUMAYA KADAR:))
Kizlar ogle arasnda bi disari ciktik markete ugradik.normalde cikolata alacak olan ben. Kuru kayisi ve cig kuruyemis aldim:)
Arkadasimda cikolatalar biskuviler aldi. Dedimki kavrulmus kuruyemis yememeliyim.cunku tuza maruz kaliolar.ve cig halindeki yarari daha iyi. Siimdide sekersiz Turk kahvemi iciyorum.
Istanbul cok soguk. Ve keyifsiz. Evimde olmak isterdim:)
Kalori hesaplaması elbette önemli ancak düşük kalorili ve tok tutucu özelliği olan bir çok gıda var benim diyetimde 1000 kcal altında dr kontorlünde bazen yediğim sebze yemeğine göre kalori 750 kcal oluyor mesela enerji olarak düşmemek için proteini her öğünde yemek bana yetiyor meselaBen ozel protein diyeti yaptigim icin yedigim halde 1000 kaloriyi zor buluyorum. Ama 1000 e tamamlayamadiysam ac olmasam da birseyler yiyorum.
Burada bazi menuleri sayiyorum 600 kalori falan geliyor. Sagligi da gectim nasil ayakta duruyorsunuz sasiriyorum dogrusu
Şükürler olsun Alanya'da güneş yüzünü gösterdi kızım uyansın diye bekliyorum bi sahile inip dolaşmalı günlerdir yürümedim darısı sizeKizlar ogle arasnda bi disari ciktik markete ugradik.normalde cikolata alacak olan ben. Kuru kayisi ve cig kuruyemis aldim:)
Arkadasimda cikolatalar biskuviler aldi. Dedimki kavrulmus kuruyemis yememeliyim.cunku tuza maruz kaliolar.ve cig halindeki yarari daha iyi. Siimdide sekersiz Turk kahvemi iciyorum.
Istanbul cok soguk. Ve keyifsiz. Evimde olmak isterdim:)
Dr kontrolunde olmasi dogru bir dengede oldugu manasina gelir.Kalori hesaplaması elbette önemli ancak düşük kalorili ve tok tutucu özelliği olan bir çok gıda var benim diyetimde 1000 kcal altında dr kontorlünde bazen yediğim sebze yemeğine göre kalori 750 kcal oluyor mesela enerji olarak düşmemek için proteini her öğünde yemek bana yetiyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?