koşu bandı daha hızlı yürütüyor adamı dışarda öyle olmuyor bende koşu bandında 45dk 4,5km yürürdümBen kosu bandinda 3kmyi 30dk dan kisa surede hallediyorm:)
3 km tempolu yürüyüş 25 mekik 50 yanlara esneme ve 10 dk bacak hareketleriFitt_anne
Hiç sorma canım çocuklar annemle kalıyo bizde çıkıyoruz.
zero nasıl gidiyor 2kilo çıkarmı senden bu hafta
Burdayım canım30 dakika tempolu yürüyüş yaptım şimdim eve geldım
Şuan misal acayip bi yeme isteği var aç değilim ama abur cubur yemek istiyorum o da sanırım reglime az kaldığı için. Ya da zayıflayabildiğimden şeytan sağdan sağdan yaklaşıyor 1 kerecikten bişey olmaz diye. :))ben ikisinden de korkuyorum aslında tamımiyle bendeki irade zayıflığı kafaya koyunca iki haldedw yememde ah yokmu bu kör olasıca nefis bu zamanlar daha bi azıyor
Yok bu hafta Ümit Yok bende attığım ödemler geri gelir anca ya sabit çıkarım ya artı diye düşünüyorum o kadar şok diyetin acısı çıkacak illa bide kaynanamlar geliyo Diyarbakır'dan perşembe de benim küçüğün Doğum günü ben mahvoldumakşama da misafir var
Napcam ben yaa
Şuan misal acayip bi yeme isteği var aç değilim ama abur cubur yemek istiyorum o da sanırım reglime az kaldığı için. Ya da zayıflayabildiğimden şeytan sağdan sağdan yaklaşıyor 1 kerecikten bişey olmaz diye. :))
Valla aklma koyunca gözümün önünde olmasa da gidip bulurum kalkar üşenmez kendim yaparım:)) bu kiloları nasıl aldm.Gözünün önünde olmazsa yemiyorsun cnm :)
Yok bu hafta Ümit Yok bende attığım ödemler geri gelir anca ya sabit çıkarım ya artı diye düşünüyorum o kadar şok diyetin acısı çıkacak illa bide kaynanamlar geliyo Diyarbakır'dan perşembe de benim küçüğün Doğum günü ben mahvoldumakşama da misafir var
Napcam ben yaa
Benim artı var malesef. Sen iyi verdin sana güveniyorum canım. Yaparsın senTelliogullarindan kim ne kadarr verdi kizlarr
Şuan misal acayip bi yeme isteği var aç değilim ama abur cubur yemek istiyorum o da sanırım reglime az kaldığı için. Ya da zayıflayabildiğimden şeytan sağdan sağdan yaklaşıyor 1 kerecikten bişey olmaz diye. :))
Valla aklma koyunca gözümün önünde olmasa da gidip bulurum kalkar üşenmez kendim yaparım:)) bu kiloları nasıl aldm.
Sende diyarbakırlıysan yapılan yemeklerden sonra kilo almadan haftayı kapatırsan şükret.
Bendede oluyo o durum sürekli yeme isteği yemeyince geçiyo. Az önce markete gittim o fıstıklı cikolatalar aah aah ama almadım
İyiki almamışsınn benim çantamda 17 gündür duran fıstıklı çikolata var elime alıyorum yemek için ama yok zehra dur diyorum :)
Bende bi elime aldım alsammı diye sonra yavaşca geri braktım :)
Ben artvinliyim şükür o kadar yağlı alışık değilim allahtan bilirler ısrar etmezler ama hiç yemeyince kaynanam çok alınıyo küsüyoSende diyarbakırlıysan yapılan yemeklerden sonra kilo almadan haftayı kapatırsan şükret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?