Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben ikisinden de korkuyorum aslında tamımiyle bendeki irade zayıflığı kafaya koyunca iki haldedw yememde ah yokmu bu kör olasıca nefis bu zamanlar daha bi azıyor
Şuan misal acayip bi yeme isteği var aç değilim ama abur cubur yemek istiyorum o da sanırım reglime az kaldığı için. Ya da zayıflayabildiğimden şeytan sağdan sağdan yaklaşıyor 1 kerecikten bişey olmaz diye. :))

Aboo sakın haaa yemiyoruzz bu hafta kaçamak yok no no no :)

Gözünün önünde olmazsa yemiyorsun cnm :)

Sende diyarbakırlıysan yapılan yemeklerden sonra kilo almadan haftayı kapatırsan şükret.

Bendede oluyo o durum sürekli yeme isteği yemeyince geçiyo. Az önce markete gittim o fıstıklı cikolatalar aah aah ama almadım

Valla aklma koyunca gözümün önünde olmasa da gidip bulurum kalkar üşenmez kendim yaparım:)) bu kiloları nasıl aldm.

Bende öyleyim emin ol hatta şu an odamdaki yiyecekleri görsen gerçekten canın yemek ister ve hepsi gözümün önünde ama ben sadece gözümü doyuruyorum yememek için savaş veriyorum nefsimi bu şekilde terbiye etmeye çalışıyorum her gördüğünü yemek istemesin diye

Bendede oluyo o durum sürekli yeme isteği yemeyince geçiyo. Az önce markete gittim o fıstıklı cikolatalar aah aah ama almadım

İyiki almamışsınn benim çantamda 17 gündür duran fıstıklı çikolata var elime alıyorum yemek için ama yok zehra dur diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…