- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Ben artvinliyim şükür o kadar yağlı alışık değilim allahtan bilirler ısrar etmezler ama hiç yemeyince kaynanam çok alınıyo küsüyo
Öyle mi annemlerde Antep deler.Ben napayım bende Antep teyimm
sen nerelisin kızYok bu hafta Ümit Yok bende attığım ödemler geri gelir anca ya sabit çıkarım ya artı diye düşünüyorum o kadar şok diyetin acısı çıkacak illa bide kaynanamlar geliyo Diyarbakır'dan perşembe de benim küçüğün Doğum günü ben mahvoldumakşama da misafir var
Napcam ben yaa
allah yardımcın olsun canım insan tek olsa idare ediyo misafir oldumu en az 3cesit yemek birlikte sofraya oturuyorsun biri yerken diyeri bakar gibi barı kilolarını verdikten sonra gelseydilerBen artvinliyim şükür o kadar yağlı alışık değilim allahtan bilirler ısrar etmezler ama hiç yemeyince kaynanam çok alınıyo küsüyo
Hayyy masallah kizlar benim dizimde kirecleme var ben cok yurume veya ayaktaki spor cesitlerini yapamiyom daha cok plates tarzi egzersizler yapabiliyorum okulum eve yurume 10 dk bugun 4 kez oyolu gittim napiyimm sporda bu olsunnn artik olmamiiiiBugünkü menüm sabah 1bardak limonlu su 30 dakika spor
Saat 1de yumurtalı ıspanak peynir küçük bir parca
Yeşil cay
Balık salata yağsız tavaya attım ama çok fazla yedım
2litre su
@ayulduzz sabah 30dakika komple vücut çalıştırdım 30 dakika tempolu yürüyüş
Yatmadan 30 dakikada müzikle oynuyon 2gündür yapıyom
Aaâaa aynıyız. Tatlı yok diye helvaya saldırdık. Bide ekmek çok tuketiyoruz.Anteeior neden gun sayiyosun bir ozelligimi var ben kacirdimda
Menum sabah salata 1 yumurta
1 dlm ekmek 1 dlm kasar 5 zeytin
Ara 5 badem turk kahvesi 1 portakal
Aksam 1 kase yogurt 1.5 dlm ekmek
Et haslama(icinde biraz havuc ve patates vardi)
Azcikta tahin helvasi attimm agzima
Süper gidiyorsun cnmAkşam yemeğimi de yedim çok şükür
Sabah 10.00 10.30
3 yumurtalı peynirli omlet
3 kaşık domates biber sos
9 zeytin
Akşam 18.00 18.30
Tavuklu ıspanak
Yoğurt
Erzurum ekmegi bu hafta 2 de sinirladim insallah bir dahaki haftaya 1 de sinirliycamAaâaa aynıyız. Tatlı yok diye helvaya saldırdık. Bide ekmek çok tuketiyoruz.
Nerelisin canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?