Evet 7 köfte baya fazla 4 ideal cnm7tane fazla olmuş dedıyım kofte ek sık yazılmış
Tamam canim cok saol şu elmayı bi yapayımCnm elma varsa üzerine tarcın döküp yiyebilirsin
Yada hurma 2 tane falan
Yada 1 çay bardağı tarcınlı süt
Tatlı isteğini kesiyor
parmak köfte ama yedikten sonra çok pişman oldum sırf erısın diye yağmurlu havada saat 19da evden çıktım tempolu yürüyüş yaptım saat 20. 15te eve geldimEvet 7 köfte baya fazla 4 ideal cnm
Ama sporda var sorun olmaz inşş
parmak köfte ama yedikten sonra çok pişman oldum sırf erısın diye yağmurlu havada saat 19da evden çıktım tempolu yürüyüş yaptım saat 20. 15te eve geldimEvet 7 köfte baya fazla 4 ideal cnm
Ama sporda var sorun olmaz inşş
Erimiştir cnmparmak köfte ama yedikten sonra çok pişman oldum sırf erısın diye yağmurlu havada saat 19da evden çıktım tempolu yürüyüş yaptım saat 20. 15te eve geldim
Yok cnm niye rezil olasınBen bu telefonu kırcamya rezil oldum hep yanlış oluyo
Tatlı krizine çözüm :)
bencede super görünüyo bende 1yada 2gün içinde regl olurumOhh afiyet olsun
Elmalı kurabiye gibi hayal et
Tarcın çok iyi tatlı krizine
Aynen kuzum iyi geldi ya şükür iyiki yemişim bunu çok iyiyim cikolata yesem tatlı yeseydim pişmanlık :)Ohh afiyet olsun
Elmalı kurabiye gibi hayal et
Tarcın çok iyi tatlı krizine
Saol canimm felaketim yaa aşırı ağrım varBır menüyü yazmayı basaramadım
bencede super görünüyo bende 1yada 2gün içinde regl olurum
sıcak su torbası varsa ayaklarının altına koy canım geçmiş olsunSaol canimm felaketim yaa aşırı ağrım var
Koydum kuzu ya ama çok da faydası olmadı gibi yine de şükürsıcak su torbası varsa ayaklarının altına koy canım geçmiş olsun
Kıme rezil oldun Allah aşkına:)boşver..bizbizeyiz zaten:)Ben bu telefonu kırcamya rezil oldum hep yanlış oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?