- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Pilav hariç iddali bir menu :) sen pilavi cook seviyosun :)Kızlar menüm
Sabah;yok
Öğle 12.30
4 kasık ıspanak kavurma,yarım kase yogurt
Ara 17.30
İki kayısı,iki ceviz
Akşam 19.30
İki kaşık ciğer sote,iki kaşık pilav
2 lt su
Pazartesi _1.5cikincaaa guven yaptimmm ama mac dah bitmedi 2 gun varrrr menulerimi takip edinizz efemmmmmCnm oldu mu şimdi bide listeye almayı düşünüyoruz tartıya yakın kaçamak yokk
Canimm tarcunli sicak sut yaninda belki 1 kuru kayisi yada 1 kiru erikkk bqyaaa koreltiyorCanım o zaman bana bu isteğimi koreltecek bir tarif söyler misn
Bayiliyorummm yorumlarinaHiçç olmamış ısırık ısırık götürmüşsün
Canım aslında çok sevmem ama annemlerde her yemegın yanında olur.tabakta olunca tadına bakım dıye alıyorum.kısaca alışkanlık:)Pilav hariç iddali bir menu :) sen pilavi cook seviyosun :)
Cips nutella turşu olmamışSlm arkadaslar ya telefonumu kaybettim fazla yazamayacagim bulana ya da yenisini alana kadar.
Bugun
1 dilim Yulaf kepegi ekmegi,
2 kk yagsiz beyaz peynir
3 catal omlet
5 zeytin 1 domates
Sekersiz sade kahve
Cig ispanak salatasi
Karisik sebze
1 kucuk paket cips
1 dilim tam bugday ekmegi uzeri nutella
Pancar tursusu
1 saat yuruyus
1.5 lt su
Disaridaydim bugun berbat menum
Oyle canim kendimi kaybettim acliktan. Disaridan gelince hemen elime geceni yedimCips nutella turşu olmamış
Bizdeki bu mide bulantisi bahar depresyonu dicem ama baharda gelmedi. Hava buzzz:)Midem bulanıyo hiç keyfim Yok ben yatayım en iyisi
Cok iyiİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli domatesli tost
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yemek kaşığı pırasa yemeği susuz
Bir porsiyon yoğurt
1 elma küçük boy
Ara
Türk kahvesi
Akşam
4 yemek kaşığı yoğurtlu susuz bakla yemeği
2 adet köfte
3 lt su
100 ip atlama
Cok iyi gidiyorsun .ornek menuler paylasiosn.tebrikederimİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli domatesli tost
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yemek kaşığı pırasa yemeği susuz
Bir porsiyon yoğurt
1 elma küçük boy
Ara
Türk kahvesi
Akşam
4 yemek kaşığı yoğurtlu susuz bakla yemeği
2 adet köfte
3 lt su
100 ip atlama
Canım şimdilik elma tarçın koreltti bi dahakine bunları da denerm:)Canimm tarcunli sicak sut yaninda belki 1 kuru kayisi yada 1 kiru erikkk bqyaaa koreltiyor
Keske derin bir nefes alip 1 bardak su icip sonra kendinize kucuk bir sandvic hazirlasaydiniz.hemde iciniz rht etmis olurduOyle canim kendimi kaybettim acliktan. Disaridan gelince hemen elime geceni yedim
Canim pilav hep ayni pilav. Tadina bakma bosver. Zaten 1yil sonrada baksan tadina yine ayni pilav. Sen icini ferah tutCanım aslında çok sevmem ama annemlerde her yemegın yanında olur.tabakta olunca tadına bakım dıye alıyorum.kısaca alışkanlık:)
Geçmiş olsun canım uyuMidem bulanıyo hiç keyfim Yok ben yatayım en iyisi
Haklısın hep aynı tat sonuçtaCanim pilav hep ayni pilav. Tadina bakma bosver. Zaten 1yil sonrada baksan tadina yine ayni pilav. Sen icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?