Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

O ısırıkların bedelini ödemem gerekiyordu sahgull kaptanım bana kızma sakın. Dolma ve helvanın bide bi çatal makarna vardı dimi
Hesabını ödettim kendime
Yarım saat boyunca bildiğim tüm hareketler atlama zıplama egzersiz ağırlıkla filan esneme plank ne varsa yaptım salondan yatağa zor yürüdüm bacaklarım tutmuyor hatta şuan yazarken kollarım acıyo oh olsun bana
Bidaha kaçamak yaparsam neolayım
Mide bulantıma da 2 bardak limonlu su içtim geçti kızlar hadi hepinizi öptüm benden iyi geceler
Bu yorgunluğun üstüne iyi bi uyurum artık

Cipsi onceden yedim
Tursu tuzsuzdu sadece sirke
Yarin toparlayacagim insallah

Kizlar benim menüm
Sabah
2 yumurta sucuklu
Domates salatalik

Ara sütlü kahve şekersiz

Aksam
Balik fırında
Salata
1 kepçe şehrihe çorbası

Spor yok çocuk hasta hastaneye gittik ateşli o yüzden
su 2 litre

Kizlar benim menüm
Sabah
2 yumurta sucuklu
Domates salatalik

Ara sütlü kahve şekersiz

Aksam
Balik fırında
Salata
1 kepçe şehrihe çorbası

Spor yok çocuk hasta hastaneye gittik ateşli o yüzden
su 2 litre
Geçmiş olsun canım bizimki de öksürük var maalesef havalar hasta olmaya çok müsait

Günaydın kızlar. Bugün detoks yapıcam kendi çapımda umarım başarılı olur akşama kalabalık olcaz kaynanamlar yolda geliyor yarın da oğlumun Doğum günü var bugün sıkayım biraz hiç olmazsa
Şimdi evi süpürüp topluycam sonra banyo sonra da çocuğu okuldan almaya giderim bugünlük böyle hadi hepimize kolay gelsin
R Rossss68 geçmiş olsun çocuk nasıl oldu

canım çok güzel kilo verirken nefsinin seni ele geçirmesine izin verme o Birtane telafi edersin yeterki arkası gelmesşn

günaydın 3.takımın kızları tartıya son iki gün artık karbonhidrat uzak durup proteine ağırlık verme zamanı.. tellioğulları sizde karbonhidrat yiyip proteindwn uzak duruyorsunuz :))

Günaydın kızlar Nasılsıniz sabah limonlu şu içtim arada 10 adet fındık yicem
Öğle sadece çorba içiçe
Akşam yemeği düşünmüyorum belki yoğurt yerim
ben daha yataktayım kalkasım da yok :) sen kaçamaklarmı yaptında bugün bu kadar kısacan

derya m yoğun iki gün olacak senin için desene şimdi kolay gelsin, Kuzunun da doğum günü kutlu olsun

meyve ile bastırmaya çalışsan olmamı

sana yakışmayan bir menu olmuş

Merhaba, bugunku menum;

Kahvalti bir dilim ekmek bir haslanmis yumurta iki dilim salam salatalik

Oglen; izgara kofte salata bir parca citir tavuk

Aksam; iki kasik light yogurt acili tavuklu kereviz yemegi

2lt su sade turk kahvesi
güzel menu spor yoku kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…