Kendimi tutucam gündüz yememeye çalışcam akşama abartmam inşallah bugün ve yarın akşam bol egzersizle yakmayı düşünüyorum kaçamakları dagüzelim bu gün detoks yaparsan yarın doğum gününde saldırma riskin var, istersen detoks hiç bulaşma hafif besle
Sabah
Kucuk tam tahilliyla bol maydanoz ve marullu peynirli sandvic
Sekersiz cay
Oglen
1kase mercimek corbasi
Bol yagsis salata
3Kasik kisir
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Sonra midem bulaninca elma
Aksam
Kucuk kase yesil mercimek bol salata
Aksam cayiyla biraz kuruyemis.kayinvalidemdeydim.findik fln yedm az.
Su
2Litre
Midem anca gecti.afedersiniz ama lavabodan cikamiyorm.usutmusum belliki. Aksam aksam aileyi korkuttum:)
Bizdeki bu mide bulantisi bahar depresyonu dicem ama baharda gelmedi. Hava buzzz:)
Kizlar benim menüm
Sabah
2 yumurta sucuklu
Domates salatalik
Ara sütlü kahve şekersiz
Aksam
Balik fırında
Salata
1 kepçe şehrihe çorbası
Spor yok çocuk hasta hastaneye gittik ateşli o yüzden
su 2 litre
Günaydın dun uyuya kalmışım hemen menumu yazayım
11.00
Sucuklu yumurta
5dılım peynır
Domates
Ikı dılım tbugday ekmegı
Cay
13.00
Kucuk kase yoğurt
15.00
Bır bardak tarcınlı sut
Tambugday ekmegıyle sandviç
18.30
Erıstelı yogurt corbası
Yumurtalı pazı kavurması
Yarım dılım ekmek
3lıtre su
Ya bırde agzına lokum attım ya maleseffff
Sabit duruyor kuzum ondan bi harekete geçsin istiyorum hazirana kadar 70 65 o civarda olmak istiyorum
çok iyiymişDünkü menüm,
Saat 9,30
2 haşlanmış yumurta
1 çerry domates
1 küçük yeşil biber
3 küçük kuru kayısı
1 dilim çerkez peyniri
1 bardak şekersiz çay
Saat 15,30
1 haşlanmış yumurta
1 cerry domates
1 yeşil biber
3 küçük kuru kayısı
1 dilim çerkez peyniri
1 bardak şekersiz çay
Saat 20,30
2 fırında but derisiz
2 büyük bardak ayran
1 dilim kadar da ekmek
1,5 litre su
30 dk yürüyüş
100 kalça sıkma
50 karın çekme
250 tane ip atlama
1saat temizlik yaptım daha hareketliydim bence :)
Dün trambolin sipraşi verdim bugün yarın gelir. Koşu bandını açmak zaman zaman zor oluyor. Kızım da benimle yürümek istiyor.(3 yaşında) Trambolin onun içinde iyi olacak heyecanla bekliyor(uz)..
benimki hiç iç açıcı değil yazdığım menüler dışına kesinlikle çıkmıyorum. Gram bile oynamıyor. Hatta + bile geliyorum. Sanırım duraklama dönemindeyim.Günaydınn kızlar nasıl gidiyor bakalım son 2 gün dikkat edelimm :)
teşekkür ederim canım merakla bekliyorum. Kullananlar faydalı olduğunu yazmış özellikle bacaklar için inşallah işe yarar.Hayırlı olsun canım gelince yaz bakalım nasıl.
Dün trambolin sipraşi verdim bugün yarın gelir. Koşu bandını açmak zaman zaman zor oluyor. Kızım da benimle yürümek istiyor.(3 yaşında) Trambolin onun içinde iyi olacak heyecanla bekliyor(uz)..
çok iyiymiş
benimki hiç iç açıcı değil yazdığım menüler dışına kesinlikle çıkmıyorum. Gram bile oynamıyor. Hatta + bile geliyorum. Sanırım duraklama dönemindeyim.
sanırım görüntü olarak verdim işyerindeki arkadaşlar zayıfladın sen diyorlarBence vücuttan ödemi atmadan tartılıyorsunn yoksa menülerin süper kesinlikle vermişsinidir cnm
sanırım görüntü olarak verdim işyerindeki arkadaşlar zayıfladın sen diyorlar
Tünaydın kızlar çok teşekkür ederim herkese. Evet oğlum daha iyi çok şükür, akşam çok fena istifar ve ateşi vardı bugün daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?