kesinlikle ona bende katılıyorum ve giden yağ değil su ve kas oluyor yazık yavaş olsun sağlıklı olsun. hem bi haftada almadıkki bir haftada gitmesini isteyelim kilo verme işi azim irade sabır üçlüsü olmadan olmazzzYok canim o degil sabah igle aksam elmami yiyen dersin sadece filtre kahve ucenmiii valla su orucu bile duydumm ahana corbasi gun boyu icenlerrr bunlarin hepsioi sokk saf protein gununde karninn doyuyo goz kararmasi olmiyiiii
tebrik ederim kızlar harika iş çıkardınız
Sabah tartılmayı unutma - çıkarsın moral olurNerdyse nisana giricez.ben suan ptt arti battaniye modundym. Bagirsaklarimdan tren geciyo sanki.yarin yola nsl gitcm blmiyorm. Haberlere cikarsam sasirmayin:))
Vermemmm leylada bizimmmleyla yı verin ozaman:)
Canlar biraz dişimizi sıksak yine 1. Olcakmışız ki haftaya yine birincilik bizde inşallahCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 509. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 10 - 17 MART)
TAKİM DERECELERİ
7. Takım..............%0,855
3.Takım.................%0,794
10. Takım..................%0,687
BİREYSEL DERECELER
1. fattofit85 (5.takım) ........%2,38
2. diyetlife (10. Takım).........%2,31
3. fahriyeaba (3.takım) .........% 2,02
Aynen cnm istikrar önemliTesekkurler canlar beraber elde ettik bu basariyiii ama bu hafta hedefimizzii yukseltelim 1'.lu rakamlara 1.lige. oynayalimm ben hirss yaparsamm ise yariyorrrr haftaya 1. Ve ilk 3 derece bizimmm olmalii
Aynen öyle cnm sağlık olsun haftaya oluruzCanlar biraz dişimizi sıksak yine 1. Olcakmışız ki haftaya yine birincilik bizde inşallah
biz birinci olurduk ta bizi bu havalar bozdu modumızu düşürdü :) amma velakin haftaya ısınan havalarla bizimde motive tavan olacak vee 1.liği tekrardan alıcazCanlar biraz dişimizi sıksak yine 1. Olcakmışız ki haftaya yine birincilik bizde inşallah
Afiyet olsun canımMenüm
Kizlar baştan söyliyim bugün ödül verdim kendime haftaya bomba baslicam :))
Sabah
2 dilim wasa (sandwic olanlardan)
1 bardak çay
Öğlen
3 kasık yoğurt 1 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı patates salatası(4kup patates ) 1 tane çiğ köfte
Ara
1.5 mandalina
Ara
Activia
Peynir
Az galeta (akşam yemeğini 8 bucukta yiyince ara öğün yaptım )
Aksam
Tereyağlı iskenderrrrrrrr :))))
Çok güzeldi yaa cokk ozlemişim ohh miss bu hafta kaçamaksiz bi haftaya hazırım artık :))
3 litreye yakın su daha içerim
2 kupa yeşil çay
Spor
300 stepper
10 dakika mezdeke
10 dakika twister
5 dakika dambıl
5 dakika mekik
8500 adım atmışım bugün dışardaydik baya yürüdükFitt_anne
canım tebrik ederim hem takım içi hem guruplarda derece yaptın helal sanaTesekkurler canlar beraber elde ettik bu basariyiii ama bu hafta hedefimizzii yukseltelim 1'.lu rakamlara 1.lige. oynayalimm ben hirss yaparsamm ise yariyorrrr haftaya 1. Ve ilk 3 derece bizimmm olmalii
şaka gibi ama gerçek :) haftaya alıyoruz maçı canısı görem siziTebrik ederim.kızlar hepinizi:)) bu başarı hepimizin süper bi grubuz bizz kocaman masallahhhhhhh:))
sahgull kaptanim sayın Tellioğulları siz mi yendiniz bizi
Bak heleeeMenüm
Kizlar baştan söyliyim bugün ödül verdim kendime haftaya bomba baslicam :))
Sabah
2 dilim wasa (sandwic olanlardan)
1 bardak çay
Öğlen
3 kasık yoğurt 1 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı patates salatası(4kup patates ) 1 tane çiğ köfte
Ara
1.5 mandalina
Ara
Activia
Peynir
Az galeta (akşam yemeğini 8 bucukta yiyince ara öğün yaptım )
Aksam
Tereyağlı iskenderrrrrrrr :))))
Çok güzeldi yaa cokk ozlemişim ohh miss bu hafta kaçamaksiz bi haftaya hazırım artık :))
3 litreye yakın su daha içerim
2 kupa yeşil çay
Spor
300 stepper
10 dakika mezdeke
10 dakika twister
5 dakika dambıl
5 dakika mekik
8500 adım atmışım bugün dışardaydik baya yürüdükFitt_anne
İnşallah 1 den de fazla gider kuzuuuuAfiyet olsun canımbu hafta İskenderin verdiği enerjiyle 1kilo verirsin sen
Ayyy tisikkirlerrrrrr bence de yaa görme 1 haftadır bunun hayaliyle yaşıyorum sayın başkanBak heleee
Neyse sporda güzel bugun görmüyorum
ozaman günah bizden gitti ikisinide alalım elinizdende seferoğullarının şakası olmadığını görün siz:)Vermemmm leylada bizimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?