Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

biz birinci olurduk ta bizi bu havalar bozdu modumızu düşürdü :) amma velakin haftaya ısınan havalarla bizimde motive tavan olacak vee 1.liği tekrardan alıcaz
İnşallah canım inşallah güzel gidiyor takımımı seviyorum

Acikcasi menu bildirmeyenlerde oluyor. Ya da ben takip edemiyorm. Gunluk menu bildirmekte gerekiyor. Bence tabisi:)
Sorumluluk isi onemli. Hayatin kurali bu.
Ben listede degilim.hani giremicemde:) ama aksam gecte olsa girip yazmak istiyorm.cnku burada cocuguyla vaktini kısıp buraya yazan insanlar var. Esiyle vaktini kısıp buraya yazan insanlar var. Herkesin ayni sorumlulukta olmasi gerekiyor. Ben süttenim ama acikcasi buraya yazmak icinde can atiyorm.
Iyiki varsiniz.
Digerlerininde ayni sorumlulukta olmasi dilegiyle..

Menü takibi haftalık takımın en az kilo vereni yapsın nasıl olur
Kalabalık oldugumuz için gözden kaçabiliyor

Kız sen bana mı diyon

Evet cnm beni sayma şimdilik izindeyim malum hem iş hem takım yetişemiyorum esasında
Ama kısa sürede sahalara döncem
Çok şükür takım toparlandıı
Yok ben sni demiyorm:) snn daha baslamadgni okumustm zaten. :)

Menü takibi haftalık takımın en az kilo vereni yapsın nasıl olur
Kalabalık oldugumuz için gözden kaçabiliyor
Tamam bana uyar.her haftada degismis olur kisi. Ama bu gidisle hep bana denk gelir.en az ben veriyorm hahaha:)))

Afiyet olsun kuzum. Bu hafta hakettin iskenderi:))

chemistry_eng ayrıca sen fasulye falan değilsin takımımızın bir üyesisin cansın can
Ayyy tesekkur ederim canim kaptanim. Sagol duyarliligin icin ve beni araniza aldigin icin. Hepinizi cok seviyorum. Sende cansin kaptanim.valla yazmayana kural dinlemeyene yaptigin gideri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…