Herşey sizin için cnm 100 gr daha fazla verin diyeAyyy tesekkur ederim canim kaptanim. Sagol duyarliligin icin ve beni araniza aldigin icin. Hepinizi cok seviyorum. Sende cansin kaptanim.valla yazmayana kural dinlemeyene yaptigin gideri seviyorum
Piki piki tamam gonlumu aldinKahverengi211 kuzum hem menülere bakıyorum hem sonuçlarda gözüm araya lafta karısınca atlayabiliyorum bazen kusura bakma
Seni görmemek mümkünmü cnm
Bugun en çok sana sevindim direnç kırıldı inşallah
Cuma diyeBenim menüm
Sabah
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalik
Ara
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 dilim ince yaş pasta ( yeğenimin dogum günüydü)
4 tane ev yapimi çiğköfte
Marul
Ablam bugün döktürmüş.. Kızdı yemiyorsun diye ama bu kadarla yırttim. Yoksa 6 çeşit yiyecek vardı. Birde güzel yaparki. Ama ben bukadar yedim.
Aynen canim. Cok haklisin. En az kilo veren kim simdi. Bu hafta inceleyecek olanini sen ilan ette. Bu hafta listeyi direk kontrol etsin. Bildirim yapmayanida artik belirledigin bi gun ilan eder.cunku tam menu belirtmek zorundayiz. Bize haksizlik oluyor. Sonucta @Anterior internet paketide bitse kizcagiz her turlu sarti zorlayip giriyor.bu emegi gozardi edemeyiz:))Herşey sizin için cnm 100 gr daha fazla verin diye
Yoksa rahatlığın takıma nasıl zarar verdiğimi motivasyonu düşürdüğünü hatta dağılma noktasına getirdiğini geçmişte gördük
Kurallar takımı diri tutuyor
Motive ediyor
Oyüzden önemli
Tebrik ederum kuzum nefsimize hayır demeyı öğreniyoruz galibaBenim menüm
Sabah
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalik
Ara
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 dilim ince yaş pasta ( yeğenimin dogum günüydü)
4 tane ev yapimi çiğköfte
Marul
Ablam bugün döktürmüş.. Kızdı yemiyorsun diye ama bu kadarla yırttim. Yoksa 6 çeşit yiyecek vardı. Birde güzel yaparki. Ama ben bukadar yedim.
Kizlar herkes sabah ogle aksam ara ogun hepsini belirtsin. Aksam birsey yemesede gun sonunda menusunu topluca yazsinki bizde bilelim. Kim ne yemis.sizde rhtca takip etmis olursunuz.
Galiba bu hafta en az kiloyu @Anterior verdi -200 gibi bişeydi sankiAynen canim. Cok haklisin. En az kilo veren kim simdi. Bu hafta inceleyecek olanini sen ilan ette. Bu hafta listeyi direk kontrol etsin. Bildirim yapmayanida artik belirledigin bi gun ilan eder.cunku tam menu belirtmek zorundayiz. Bize haksizlik oluyor. Sonucta @Anterior internet paketide bitse kizcagiz her turlu sarti zorlayip giriyor.bu emegi gozardi edemeyiz:))
Seni de kutlarım canım çok iyi gidiyorsunGaliba bu hafta en az kiloyu @Anterior verdi -200 gibi bişeydi sanki
Cokk saol kuzum önümde uzunca bir yol olunca hiç kopmamam lazım :)Seni de kutlarım canım çok iyi gidiyorsun
Hep beraber ilerleyeceğiz hedefe canımCokk saol kuzum önümde uzunca bir yol olunca hiç kopmamam lazım :)
Yok cnm makina şart değil ben french press kullanıyorum gayet güzelFiltre kahveye bayildimmmm. Diyetten once begenmemstm.damak zevkimde degisti:))
Filtree kahve icin evde makinamiz olmali dimi. Tuh ya. Okdr kahveye duskun biri deilim. Keske evde yapilmalik bisey olsaymis
Tabii kuzumm mezun olsanız da bana destek olun:)))Hep beraber ilerleyeceğiz hedefe canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?