Süpermiş haraketler bende yaparim. Günde kaçkere yapiyoruz cnmEki Görüntüle 1969236 Benim gibi Basen şikayeti olan canlar ekliyip yatıyorum iyi geceler
bende kaptan dan duyup heves etmiştim eşimde sağolsun doğumgünü hediye olarak makinasını aldı ben isteyince severek içiyorum iştahı da dizginliyo sankiFiltre kahveye bayildimmmm. Diyetten once begenmemstm.damak zevkimde degisti:))
Filtree kahve icin evde makinamiz olmali dimi. Tuh ya. Okdr kahveye duskun biri deilim. Keske evde yapilmalik bisey olsaymis
bizde plates te yapıyoruz bunları hoca popoyo çok iyi geldiğini söylrdiEki Görüntüle 1969236 Benim gibi Basen şikayeti olan canlar ekliyip yatıyorum iyi geceler
Plates yapamıyorum ben darlanıyorum canım nefes al nefes ver hoh hoh hoh (;bizde plates te yapıyoruz bunları hoca popoyo çok iyi geldiğini söylrdi
Cokk tesekirler arkadaslarim gercwktwn en dogru gruba gelmisim azimli istekli tavirlariniz benide kamciadi listemiz harika herkes vermis hemen hemen bi haftada birlikten kuvvet dogar deyip yeni fikirler yeni uygulamalar bekliyorummm ramazana birirelimmm su isiii
Ben de cok sevdim bu grubu :) insallah haftaya listeye girerim
Cokk tesekirler arkadaslarim gercwktwn en dogru gruba gelmisim azimli istekli tavirlariniz benide kamciadi listemiz harika herkes vermis hemen hemen bi haftada birlikten kuvvet dogar deyip yeni fikirler yeni uygulamalar bekliyorummm ramazana birirelimmm su isiii
Ben de cok sevdim bu grubu :) insallah haftaya listeye girerim
tebrikler kizlar bu grupta olunca kilo vermek kolaylasiyor sorumluluk hissiyle yemek istediklerinizi de yemiyorsunuz. menulerinizi bildirmeyi unutmayin.bol su icin.ben 3 ayda 25 kiloya yakin verdim.
Menum sabah 2 dlm ekmek yesillik ve yumurtayla salata biraz peynir 3 4 zeytin
Ara tarcinli sut yarim yulaf kepegiyle yaptigim muffin
Aksam 6 7 etli ancar dolmasi salata yogurt 1 dlm ekmek
Kendime odul tatliiii yaptim 1 orta boy muza kakao ekledim azcikta sut blendirdan gecirdimm yedimm
Spor yarim saat yurudum
26.Gün
Sabah: 8:45. Maydanoz limon kürü
12:00 Türk kahvesi
12:45. Yarım bardak kefir
Öğle: 13:25. Bir kepçe kelle paça çorbası
15:45. Bi dilim yaş pasta
Akşama chialı yoğurt yiycem bi kase
Su 1.5 litre 2-2.5 yaparım
Spor 1 km yürüyüş
100 yanlara esneme
Giremiyorum kusura bakmayın int. Bitti
Veeeee kazanan TELLİOĞULLARI
Tebrik ediyorum kızlarrr
@chemistry_eng K Karanfil_kokuyor F fahriyeaba @Furha63 @BtRt @Kahverengi211 @Yasnira20_KELEBEK @Sismaniye
Tebriklerrr
Hazır gelmişken menümü de yazayım
Baştan belirteyim kızlar ödül günü yaptım kendime haftaya motivasyonum artsın sıkılmıyım diye
Sabah 10.00 10 30
1 hamburger ekmeğine 1 yumurta 2 sosis 2 kk kaşar koyup hamburger yaptım
Avuç içi kadar ekmeğe de sürülebilir çikolata
2 bardak şekersiz çay
Akşam 19.00 19.30
Kuşbaşılı kaşarlı pide kenarlarını yemedim sadece etli kısımları
Yarım lt ayran
2.5 lt su 3 olur
65 dk da yürüyüşFitt_anne
Ayy ben senin takıma girme azmini yerimmmGünaydın herkese. Misafirlerim var. Onlardan bağlandım (haberi yok)
Kahvaltımı yazıp kaçıyom
Sabah: 8:23 maydanoz. Limon kürü
Kahvaltı: 10:00. 3 kaşık maydanoz
3 çatal örük peynir
2 çatal mantar sote
11:00. Yumurta salatası
Cnm cuma olabilir telafi edilir yeterki devamı gelmesinGünaydın kızlar
Dünkü menüm baştan soyliyim kaçamak yaptım tam bir ay sonra
Sabah
Tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli tost
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase cacık
1 adet portakal
Ara Türk kahvesi
Akşam
4 yemek kaşığı menemen
Bir porsiyon pul biberli yoğurt
Kaçamak
1 tane küçük kit kat yarım çay bardağı zero
Üzgünüm bunun için ama bunu yemeseydim daha büyük kacamaklar yapardım kesin
Ay canım teşekkür ederim devamı gelmezCnm cuma olabilir telafi edilir yeterki devamı gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?