Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceler herkese. Kaptanım görev başımın üstüne fakat 8 güncük akşamları eşimden veya WiFi bulduğum anda bağlanıp tek tek bakıcam menülere not alıcam benden kaçamaz kimse rahat olun gözünüz arkada kalmasın.
Bide maalesef eksi değil artı 200 benüm düz 71'im maalesef haftaya hedefimi açıklıyorum 70.5
Maalesef vücuttu su da kalmadı ödem de öyle 2-3 bol keseden gitmiyo artıkın bide bu yaş pastanın acısı var tabi fitil fitil burnumdan gelecek. Yarın kaynanam bize geliyor akşama da kalabalık misafirlerim var. Pazar günü kitap fuarına gidip bi haftalık moral depolıycam inşallah ve sahalara dönüş yapıcam bu moralle merak etmeyin 3. Takım merak etmeyin seferığulları yeşil vadiyi biraz tanısın görsünler biz alıcaz nasılsa hobaaa

Kızlar şok diyetler için en büyük kanıt ben değilmiyim burda bakın nasıl pişmanım 1. Olucam diye herşeyi yaptım 70.7 oldum hop pazartesine 71.6 oldum ve bu hafta o aldığımı vermeye çalıştım yine de eksiye düşemedim. Az gitsin öz gitsin yeterki yağdan gitsin

Filtre kahveye bayildimmmm. Diyetten once begenmemstm.damak zevkimde degisti:))
Filtree kahve icin evde makinamiz olmali dimi. Tuh ya. Okdr kahveye duskun biri deilim. Keske evde yapilmalik bisey olsaymis
bende kaptan dan duyup heves etmiştim eşimde sağolsun doğumgünü hediye olarak makinasını aldı ben isteyince severek içiyorum iştahı da dizginliyo sanki

İyi geceler kızlar bende bugün dıyetkolık diye bır program indirdım ordaki hareketlerı yaptım çok terletiyo çok beyendim

bizde plates te yapıyoruz bunları hoca popoyo çok iyi geldiğini söylrdi
Plates yapamıyorum ben darlanıyorum canım nefes al nefes ver hoh hoh hoh (;
Ben hoplamalı zıplamalı seviyorum

Sabah 2 ceviz 1 kuru erik ve sutlu turk kahvesi ile kahvalti yaptim
Ogle bamya uogurt salata 1 dlm ekmek
Ara 1 meyve
Aksamada salata ton baligi y3me fikrimm varr insallahh yazdigim menuye uyarimmm

Ben de cok sevdim bu grubu :) insallah haftaya listeye girerim

Ben de cok sevdim bu grubu :) insallah haftaya listeye girerim

Sizlerin hırslarıyla motivenizle bu grup böyle kızlar siz kendinizi bırakmayın biz birbirimizi motive edelim yeter valla :)

Gayet güzel cnm ödülün de sağlıklı

Abboo pasta mı

Aynen ödül günü yapmışsınn :)

Günaydın herkese. Misafirlerim var. Onlardan bağlandım (haberi yok)
Kahvaltımı yazıp kaçıyom
Sabah: 8:23 maydanoz. Limon kürü
Kahvaltı: 10:00. 3 kaşık maydanoz
3 çatal örük peynir
2 çatal mantar sote
11:00. Yumurta salatası

Günaydın kızlar
Dünkü menüm baştan soyliyim kaçamak yaptım tam bir ay sonra

Sabah
Tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli tost
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase cacık
1 adet portakal

Ara Türk kahvesi

Akşam
4 yemek kaşığı menemen
Bir porsiyon pul biberli yoğurt
Kaçamak

1 tane küçük kit kat yarım çay bardağı zero
Üzgünüm bunun için ama bunu yemeseydim daha büyük kacamaklar yapardım kesin

Ayy ben senin takıma girme azmini yerimmm
Örnek üyemmm
Afiyet olsun gayet güzel

Cnm cuma olabilir telafi edilir yeterki devamı gelmesin

Cnm cuma olabilir telafi edilir yeterki devamı gelmesin
Ay canım teşekkür ederim devamı gelmez
Sey yarın k.validem keşkek yapicak keşkek kalorili bir yiyecek öğlen ogununde k.validemi de kirmicak şekilde yarım kase falan yesem olur mı acaba çok mu olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…