Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay canım teşekkür ederim devamı gelmez
Sey yarın k.validem keşkek yapicak keşkek kalorili bir yiyecek öğlen ogununde k.validemi de kirmicak şekilde yarım kase falan yesem olur mı acaba çok mu olur bilemedim
Öğlen ye cnm ama akşam mutlaka dengele bidd spor eklersen dengelenir

Cuma günü ödül olmuş canım

Güzel bence cnm

Gayet güzel cnm bana bu lahana böreğinin tarifini veirr misin merak ettim deneyeyim

Güzel cnm

Kuru fasulye hem öğle hem akşam çok olmuş ama Allahtan cuma :) şişkinlik geçer

Gayet güzel cnm iyi gezmeler :)

Spoerla yediklerini yakmışsındır :)

biz birinci olurduk ta bizi bu havalar bozdu modumızu düşürdü :) amma velakin haftaya ısınan havalarla bizimde motive tavan olacak vee 1.liği tekrardan alıcaz

Kesinlikleee :) az beni bu hafta spor için dürt sen tlfla taciz et benii

SEn zaten süpersin cnm ama evet menü paylaşmayan var doğru :)

Bu kadarla yırttıysan iyi canım ödül olmuş :)

Filtre kahveye bayildimmmm. Diyetten once begenmemstm.damak zevkimde degisti:))
Filtree kahve icin evde makinamiz olmali dimi. Tuh ya. Okdr kahveye duskun biri deilim. Keske evde yapilmalik bisey olsaymis
Filtre kahveye bayildimmmm. Diyetten once begenmemstm.damak zevkimde degisti:))
Filtree kahve icin evde makinamiz olmali dimi. Tuh ya. Okdr kahveye duskun biri deilim. Keske evde yapilmalik bisey olsaymis

Aynen filtre kahve çok güzel ben hep sadesini içiyorum ama geçenlerde vanilyalısını denedim o da güzel hafif bir tat tavsiye ederim :)

Cuma menüsü canım normal ödül olmuş

İyi başlamışsın güne cnm

Bugün telafi edersin cnm bozma moralini

Gayet güzel cnm bana bu lahana böreğinin tarifini veirr misin merak ettim deneyeyim

Tabii ki canim benim. Aslinda cok basit. Bildigin kiymali börek yaptigini dusun. Yufka yerine lahana yaprağı kullaniyorsun. Tek degisiklik o :) lahanalari biraz haslayim alta bir kac sira diziyoruz. İcine kavrulmus kiyma borek icini koyuyoruz. Ustune tekrar lahana yapraklari. Firina veriyoruz. İstersen salcali sos ya dokebilirsin biraz ama o zaman biraz daha yemek gibi oluyor. Firinda pisiyor. Uzerine kasar rendeleyebilirsin. Ben yulaf kepeginden yagsiz sutle besamel sos dokuyordum. Sonra light kasar rendeliyordum. Bu sefer besamelsiz yaptik. Yemeklerimi annem yapiyor malum. Ben sunu istiyorum diyorum. Nasil biseymis o diyor. Azcik anlatiyorum aksam bi geliyorum yapmis :)

Gercekten lezzetli oluyor zerocumm afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…