Saçmalama lütfen yani arkadaşın bişey demek istemiyorum da belli ki kıskanmış çökmüssün ne demek yaKızlar moralim bozuldu arkadaşım geldi bugün zayıflamışsın ama çökmüşsün sanki artık devam etme dedi halbuki evlendiğimde 53 kg idim ama onunla tanıştığımda 72 kg idim ona göre zayıfım ama bence değilim mutsuz oldum
Boyun kac canm guncel kilon 59 kac beddn oluyosun yani bi fotoda bize gonder olurmu oyle sey zayflamanin neresi cokmek yeni yeni kiyaferler alinca daha farkli biri gubi gorunuyosundur hatta oncesi ve sonrasi olabilirKızlar moralim bozuldu arkadaşım geldi bugün zayıflamışsın ama çökmüşsün sanki artık devam etme dedi halbuki evlendiğimde 53 kg idim ama onunla tanıştığımda 72 kg idim ona göre zayıfım ama bence değilim mutsuz oldum
KornettttKahsen @ayulduz @Zerosima
29.Gün
Sabah: aç karna spor 20 dk tempolu yürüyüş 15dk koşu 15 dk spor aletleri
Kahvaltı: 10:10. 1 haşlanmış yumurta 1 zeytin
11:10 gojiberyy li bitki çayı
11:30 2 çatal örük peynir
Öğle:20 dk yürüyüş
12:00 Algida kornet
13:00 form çay
14:00 bi çatal örük peynir
14:50. Avuç içi kadar yağsız tuzsuz ızgara et
16:45. form çay
Akşam
19:10 5 kuşbaşı yağsız tuzsuz ızgara et (yarım avuç kadar)
19:45 yarım tarçınlı yeşil elma
Su: 3 litre
Spor: 6 km yürüyüş spor aletleri egzersiz vs. Toplam süre: 70 dk
Ben de goremeyecegimi saniyordum. Azimm :)maşallah canım bende su 70ten aşağıyı bir gorseydım
Bugunku menum; sabah iki dilim tahilli ekmegin arasina yapilmis salamli peynirli biberli sandvicin yarisi
Oglen; izgara tavuk salata
Aksam; firinda kasarli karnabahar
1,5lt su bilgilerinize :)
Aslında hep takdir etmiştir çocuk bakımında senden iyisini tanımam çok istikrarlısın diye bugün şaşırdı bile ben bir kekle hayatta kalkmam kısır vardı o yedi ben yemedim bence yeter abartma daha fazla verme dedi ne bileyim bozuldum bırakmam asla canım sizi bulmuşken gider miyimSaçmalama lütfen yani arkadaşın bişey demek istemiyorum da belli ki kıskanmış çökmüssün ne demek ya
Canım hedefin neyse ulaş kimse motivasyonunu düşürmesin sonra sporla iyce forma sok vücudunu
Kimseyi dinleme kilo alırsın aaaa kilomu aldın verirsin aaa çökmüşsün insanların lafları bitmez
Bi forumda gordum diyet yapanlarin diyet yaptigini gizlemesi iyi oluyomus insanlar ısrar etmiyomus ye ye diye kizlar denemis sen canm istemio falan yapanilirsin kimene herkes bisey soyluyoAslında hep takdir etmiştir çocuk bakımında senden iyisini tanımam çok istikrarlısın diye bugün şaşırdı bile ben bir kekle hayatta kalkmam kısır vardı o yedi ben yemedim bence yeter abartma daha fazla verme dedi ne bileyim bozuldum bırakmam asla canım sizi bulmuşken gider miyim
Öncesi sonrasını 56 görünce yapcaktım size canım yine yapcam yani öyle bir fikrim var benim tüm sorunum basenBoyun kac canm guncel kilon 59 kac beddn oluyosun yani bi fotoda bize gonder olurmu oyle sey zayflamanin neresi cokmek yeni yeni kiyaferler alinca daha farkli biri gubi gorunuyosundur hatta oncesi ve sonrasi olabilir
Genelde kilodan konuşuruz başladığımda hadi sende katıl demiştim ordan haberi var ki ben canım istemiyor desem hayatta inanmaz yemek yemek benim için bir zevk bilirBi forumda gordum diyet yapanlarin diyet yaptigini gizlemesi iyi oluyomus insanlar ısrar etmiyomus ye ye diye kizlar denemis sen canm istemio falan yapanilirsin kimene herkes bisey soyluyo
10 yas genclesmis kesinlikleEki Görüntüle 1970751
Kızlarr instagram kullanıyorsanız takip edin mutlaka azmi iradeyi görünn
Vee fotolarının altına gelen yorumları yok çöktün kiloluyken yuzun daha güzelmiş falan
Göz var nizam var zayıflık fitlik başka yaa
Cnm sen kendini hangi kiloda tamam olduAslında hep takdir etmiştir çocuk bakımında senden iyisini tanımam çok istikrarlısın diye bugün şaşırdı bile ben bir kekle hayatta kalkmam kısır vardı o yedi ben yemedim bence yeter abartma daha fazla verme dedi ne bileyim bozuldum bırakmam asla canım sizi bulmuşken gider miyim
Çok az olmus cnm metabolizmanı küstürmeKizlar benimde bugunku menum
Sabah 3 catal peynir 1 bardak cay 3 zeytin
Oglen
3 yulafli biskuvi
Aksam aslinda saat 4 gibi yedim
50 yada 100 grm cok azdi tavk doner 4 5 catal pilav domates 1 litre su yatana kadar icerim baskada bisey yemem bunlari zor yedim istahım kapandı
Bildiğin migrenim tuttu gider gitmez bi makarna yaptım evdekilere kendime salata tutsun diye aldım biraz ondanCnm sen kendini hangi kiloda tamam oldu
Aynaya baktıgında mutlu hissediyorsan oraya kadar devamm
Zaten çok bişeyde kalmadı hedefe sakın motivasyonunu bozma
Transformationfitnation i da aratrsaniz instagramda o kadar cok oncesi sonrasi varki birde bir program var kizlar yabanci bir program fit to fat yasam kocu zayiflatacagi kisiyle gorusme yapiyor ve once bir sure verip kendine 25 30 kilo civar kilo aliyor ara ara kilo aldginda vucudundaki kotu dehisimleri gostrriyor psikolojisi bozuluyor sora 2.gorusmeye gidiyor ogrencisiyle ulastigi hedef sisman kilosuyla sora basloyorlar birlikte diyet ve spora ayni zamanda ikiside birlikte zayfliyor cok guzeldi cok begendi.Eki Görüntüle 1970751
Kızlarr instagram kullanıyorsanız takip edin mutlaka azmi iradeyi görünn
Vee fotolarının altına gelen yorumları yok çöktün kiloluyken yuzun daha güzelmiş falan
Göz var nizam var zayıflık fitlik başka yaa
Hic canm istemiyo inan o aksam yemegini yemeye kendimi cok zorladım migdem yandi hattaÇok az olmus cnm metabolizmanı küstürme
Canım o çökmüşsn diyenlere bakma sen. Bn bide aa zayflamışsn daha verme diyenlere kılım. Niye vermiyim ki ideal kilomu biliyorum ben. Hangi bedende oldğumda giydiklerimin yakştığını biliyorum niye daha vermiyim. Bunu diyen insanlarda hep kilolu.Kızlar moralim bozuldu arkadaşım geldi bugün zayıflamışsın ama çökmüşsün sanki artık devam etme dedi halbuki evlendiğimde 53 kg idim ama onunla tanıştığımda 72 kg idim ona göre zayıfım ama bence değilim mutsuz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?