Anladm canm haklısın herkes farklı sever ama ben oralı olduğum için çok seviyorum ki merkez değil sahil kasabasında yaşıyorum ben. Ege de mükemmel yani ülkemiz cennet gerçekten:) düğün gecemi gazligolde geçirmiştim Bende
Bnde antalyaya gittigmde brz degisik gelmidti.yada beklentimi yuksek tuttum gliba.isparta afyon kutahya hepsini gordm ayni fikirdeym seninle: )
Eskisehir gelismis bir yer. Ege kesinlikle ck guzel ve samimi geliyor bana
Günaydın kızlar
Limonlu suyumu içtim çocuklara krep yaptım karınlarını doyurdum şimdi yürüyüşe çıkcam onlar oynasın ben biraz koşayım düne göre artıdayım maalesef biraz tempo gerek. Yarın dışarda sağlıklı ne yiyebilirim onu düşünüyorum
Hadi öptüm herkesi.
fotoğrafta gayet iyisin canım çok az kilo daha versen yeter canım çok güzel görünüyorsunBasen 97
Göğüs 78
Bel 66
Göbek 73
Akşam yemeğe davetliyiz gün içinde diyetimi bozacak bir şey yapmam. Akşamda yemeklere bakarım inşallah çok sevdiğim yemekler yoktur.
Süper insallah hep böyle başarılar yakalariz.510.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @Yasnira ------------->>> % 1,25
2. R Rossss68 --------->>> %1,08
3. @Kahverengi211 veee @sedoshhh123 --------->>> %1,00
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
Ayyy ne güzel çok sevindim. Keşke bende vermeseymişim bari bitane saklasaymışım küçük olanlardan neyse bi tane 40- alıp içine girmeye çalışcamKizlar gunaydin.
3sene once bir elbise almstm.cok unlu bir markanin elbisesiydi 499.90dan 49.90a dusmustu.o indirim heyecani ve elbiseyide internetten beri takip etmemden dogru magazada bu fiyata gorunce.. Tombik olablrsn ama al sen bunu. Eglenceye fln giderken giyersn yada birinin nişani fln olur.neyse dolaba kaldrdm 3senedir acip bakmadm.bu sabah aklim gldi.42 bedenmis.giydm ve icinde yuzuyorm resmen:) terziye gidilmeden giyilmez.cnku sirt kismi basen kismi bildgn ustumde oynuo.ay ben bi mutlu bi mutlu:))))
Senin boyun uzun canım ben kısayım 158 cmBoyun kaçtı ki kujum bide emzirirken benim 100 dü göğüs 3 ayda 20 cm inceldi sütler gidince
Maşallah ya iyi gitmiş gogusler. Benim o kadar gitmemistir çünkü sütüm azdi. Bide goguslerin çok sarktimi yoksa toplumuBoyun kaçtı ki kujum bide emzirirken benim 100 dü göğüs 3 ayda 20 cm inceldi sütler gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?