Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar

Limonlu suyumu içtim çocuklara krep yaptım karınlarını doyurdum şimdi yürüyüşe çıkcam onlar oynasın ben biraz koşayım düne göre artıdayım maalesef biraz tempo gerek. Yarın dışarda sağlıklı ne yiyebilirim onu düşünüyorum
Hadi öptüm herkesi.

İlçelerini gezmek bende istiyorum Antalya nın, kısmet artık..Ama merkezi beni sarmadı açıkçası o kadar beklentim çok yüksekti sanırım ondan..Güle güle oturun canım sizde

Bnde antalyaya gittigmde brz degisik gelmidti.yada beklentimi yuksek tuttum gliba.isparta afyon kutahya hepsini gordm ayni fikirdeym seninle: )
Eskisehir gelismis bir yer. Ege kesinlikle ck guzel ve samimi geliyor bana

Egenin en çok havasına bayılıyorum tertemiz... Bakalım bu yıl tatilim nereye kısmet olacak

Akşam yemeğim
Mantar sote
İki adet kuru incir
ekmek yok öğlende akşamda tamamen kestim

Ara öğün
Şekersiz çay
8 10 tane kabak çekirdeği
Kibrit kutusu kadar kek (misafirlikte olduğum için ısrar etti çok arkadaşım kocaman dilimdi ucundan tattım olmamış farkındayım ama ayıp olacaktı) Ama sevindiğim şey başladığım şeyi bitirmeden bırakabiliyormuşum

Sporum 40 dakika yürüyüş 100 kere ip atlama 10 dk egzersiz ama halen her yerim tutulmuş kızlar

Bende içeyim limonlu tarçınlı su :)

Akşam yemeğe davetliyiz gün içinde diyetimi bozacak bir şey yapmam. Akşamda yemeklere bakarım inşallah çok sevdiğim yemekler yoktur.

Ben akşam misafirlikte kendimi tuttum ama ucundan tattim ziyan olmasın diye baştan böldüm. Öteki türlüde ev sahibine ayıp oluyor sanki zor durum

Kizlar gunaydin.
3sene once bir elbise almstm.cok unlu bir markanin elbisesiydi 499.90dan 49.90a dusmustu.o indirim heyecani ve elbiseyide internetten beri takip etmemden dogru magazada bu fiyata gorunce.. Tombik olablrsn ama al sen bunu. Eglenceye fln giderken giyersn yada birinin nişani fln olur.neyse dolaba kaldrdm 3senedir acip bakmadm.bu sabah aklim gldi.42 bedenmis.giydm ve icinde yuzuyorm resmen:) terziye gidilmeden giyilmez.cnku sirt kismi basen kismi bildgn ustumde oynuo.ay ben bi mutlu bi mutlu:))))

Ayyy ne güzel çok sevindim. Keşke bende vermeseymişim bari bitane saklasaymışım küçük olanlardan neyse bi tane 40- alıp içine girmeye çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…