Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

fotoğrafta gayet iyisin canım çok az kilo daha versen yeter canım çok güzel görünüyorsun

Aslında olay basenmiş canım bir hafta hareket yaptım 2 cm inceldi bu hafta daha sıkı yapacağım gidecrk o popo inşallah teşekkür ederim

36 yı giyeceksin canım şimdi denk gelirse 36 al maşallah sana
Kahsen masallah canim fizigin cidden ck guzel.cocuk dogurmus denilemez yani:) gayet fit ve incesin canim
Kujum inşallah o basenleri yok etmek için çırpınıyorum 2. Bebede homini gırtlak yok fitliği koruyacağız

Senin boyun uzun canım ben kısayım 158 cm
Benden azcık daha toplu gözükürsün canım çok değil

Maşallah ya iyi gitmiş gogusler. Benim o kadar gitmemistir çünkü sütüm azdi. Bide goguslerin çok sarktimi yoksa toplumu

Sarkma şöyle bana göre sarktı ama emzirmeyi bırakır bırakmaz spora başladım çokta göze çarpmiyor

Kızlar merak ediyorum
Zayıfladıkça eşinizin beğenisi arttı mı, yoksa farketmedi mi? Ben eşime soruyorum hep kilolu değilsin diyo ama içten içe zayıf olmamı ister mi diye düşünüyorum devamlı gerçi ben son bir yıldır 60 65 im öncesinde hep 55 58 arasıydım...

Benim eşim zayıflama diyor. Dolgun seviyor :))))

Benim eşim zayıflamama seviniyor 60 ol kucağımda gezdireyim seni diyo bende sen güçlü ol da 70'i gezdir diyom.
Bi haftadır hergün söyleniyor çok aşırı yapıyorsun sağlığından olma diye ama ben sağlıklı olmak için zayıflıyom zaten delüü.

Yaa ben çok zayıf sevmiyorum az ele gelcek. Ama kendim için diyorum 64 ideal iki çocuk çıktı sonuçta 5'li rakamlar çok abes durur.

Çok seviyor seni demek ki canım çok düşünüyor :) ağır ağır zayıfla istiyor galiba

ara öğün
tarçınlı su
3 kuru kayısı

Yaa ben çok zayıf sevmiyorum az ele gelcek. Ama kendim için diyorum 64 ideal iki çocuk çıktı sonuçta 5'li rakamlar çok abes durur.

Bence sen elli li rakamlara inersin çok azimlisin canım
Ben şimdi 65 im ama bende kesin ödem var kendimi kilolu değil patlayacak gibi hissediyorum
50 ye yakın hormon iğnesi aldım kolay değil biliyorum ama üzülüyorum yinede sevmiyorum kiloyu

Ayyy ne güzel çok sevindim. Keşke ben
Kuzum snn o hareketleri bana msjla atar misin

Bizm aaramizda kiloyla ilgili hic muhabbet olmadi. Hatta suanda nie zayifliosnki dio.spora inerken yada az yemek yerken ck uzuluyo. Bn onu her haliyle oyle cok seviyorumki. Bni tanidgnda da 78lerdeydm. Daha yeni bole zayifladm. Her giydgmi yakistirir. Bnde guzel giyinen bakimli biriyimdir.
Insallah ahirette de yan yana oluruz eşimle. Dunyaya bir dha glirsemde yine onun eşi oluyum.

Rabbim sevginizi arttırsın canım bende aynı düşünüyorum eşim için

Eşim bayanların vücütları orantılı ve zarif olmalı der:)kısaca zayıf demek istiyor bence

Masallah camım allah nazardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…