fotoğrafta gayet iyisin canım çok az kilo daha versen yeter canım çok güzel görünüyorsun
36 yı giyeceksin canım şimdi denk gelirse 36 al maşallah sanaKizlar gunaydin.
3sene once bir elbise almstm.cok unlu bir markanin elbisesiydi 499.90dan 49.90a dusmustu.o indirim heyecani ve elbiseyide internetten beri takip etmemden dogru magazada bu fiyata gorunce.. Tombik olablrsn ama al sen bunu. Eglenceye fln giderken giyersn yada birinin nişani fln olur.neyse dolaba kaldrdm 3senedir acip bakmadm.bu sabah aklim gldi.42 bedenmis.giydm ve icinde yuzuyorm resmen:) terziye gidilmeden giyilmez.cnku sirt kismi basen kismi bildgn ustumde oynuo.ay ben bi mutlu bi mutlu:))))
Kujum inşallah o basenleri yok etmek için çırpınıyorum 2. Bebede homini gırtlak yok fitliği koruyacağızKahsen masallah canim fizigin cidden ck guzel.cocuk dogurmus denilemez yani:) gayet fit ve incesin canim
Benden azcık daha toplu gözükürsün canım çok değilSenin boyun uzun canım ben kısayım 158 cm
Maşallah ya iyi gitmiş gogusler. Benim o kadar gitmemistir çünkü sütüm azdi. Bide goguslerin çok sarktimi yoksa toplumu
Benim eşim zayıflama diyor. Dolgun seviyor :))))Kızlar merak ediyorum
Zayıfladıkça eşinizin beğenisi arttı mı, yoksa farketmedi mi? Ben eşime soruyorum hep kilolu değilsin diyo ama içten içe zayıf olmamı ister mi diye düşünüyorum devamlı gerçi ben son bir yıldır 60 65 im öncesinde hep 55 58 arasıydım...
Benim eşim zayıflamama seviniyor 60 ol kucağımda gezdireyim seni diyo bende sen güçlü ol da 70'i gezdir diyom.Kızlar merak ediyorum
Zayıfladıkça eşinizin beğenisi arttı mı, yoksa farketmedi mi? Ben eşime soruyorum hep kilolu değilsin diyo ama içten içe zayıf olmamı ister mi diye düşünüyorum devamlı gerçi ben son bir yıldır 60 65 im öncesinde hep 55 58 arasıydım...
Benim eşim zayıflama diyor. Dolgun seviyor :))))
Benim eşim zayıflamama seviniyor 60 ol kucağımda gezdireyim seni diyo bende sen güçlü ol da 70'i gezdir diyom.
Bi haftadır hergün söyleniyor çok aşırı yapıyorsun sağlığından olma diye ama ben sağlıklı olmak için zayıflıyom zaten delüü.
Yaa ben çok zayıf sevmiyorum az ele gelcek. Ama kendim için diyorum 64 ideal iki çocuk çıktı sonuçta 5'li rakamlar çok abes durur.
Ayyy ne güzel çok sevindim. Keşke ben
Kuzum snn o hareketleri bana msjla atar misinAslında olay basenmiş canım bir hafta hareket yaptım 2 cm inceldi bu hafta daha sıkı yapacağım gidecrk o popo inşallah teşekkür ederim
36 yı giyeceksin canım şimdi denk gelirse 36 al maşallah sana
Kujum inşallah o basenleri yok etmek için çırpınıyorum 2. Bebede homini gırtlak yok fitliği koruyacağız
Benden azcık daha toplu gözükürsün canım çok değil
Sarkma şöyle bana göre sarktı ama emzirmeyi bırakır bırakmaz spora başladım çokta göze çarpmiyor
Bitki guzelim masallah sana:)Simdi ben cibildak tartilinca 67.6 kiloyum canlargunaydin herkese
Bizm aaramizda kiloyla ilgili hic muhabbet olmadi. Hatta suanda nie zayifliosnki dio.spora inerken yada az yemek yerken ck uzuluyo. Bn onu her haliyle oyle cok seviyorumki. Bni tanidgnda da 78lerdeydm. Daha yeni bole zayifladm. Her giydgmi yakistirir. Bnde guzel giyinen bakimli biriyimdir.Kızlar merak ediyorum
Rabbim sevginizi arttırsın canım bende aynı düşünüyorum eşim içinBizm aaramizda kiloyla ilgili hic muhabbet olmadi. Hatta suanda nie zayifliosnki dio.spora inerken yada az yemek yerken ck uzuluyo. Bn onu her haliyle oyle cok seviyorumki. Bni tanidgnda da 78lerdeydm. Daha yeni bole zayifladm. Her giydgmi yakistirir. Bnde guzel giyinen bakimli biriyimdir.
Insallah ahirette de yan yana oluruz eşimle. Dunyaya bir dha glirsemde yine onun eşi oluyum.
Bozmaa moralini. Tika basa yemeyip zararli seylerden uzak durdukca gidiyor bu kilolarBitki guzelim masallah sana:)
Bnde tik yok ya. Napicam blmiyrm.moralm bzk ama caktirmiyorm:)
Eşim bayanların vücütları orantılı ve zarif olmalı der:)kısaca zayıf demek istiyor benceKızlar merak ediyorum
Bizm aaramizda kiloyla ilgili hic muhabbet olmadi. Hatta suanda nie zayifliosnki dio.spora inerken yada az yemek yerken ck uzuluyo. Bn onu her haliyle oyle cok seviyorumki. Bni tanidgnda da 78lerdeydm. Daha yeni bole zayifladm. Her giydgmi yakistirir. Bnde guzel giyinen bakimli biriyimdir.
Insallah ahirette de yan yana oluruz eşimle. Dunyaya bir dha glirsemde yine onun eşi oluyum.
Eşim bayanların vücütları orantılı ve zarif olmalı der:)kısaca zayıf demek istiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?