Acikirsamda ayran içecegim cnmSporun çok güzel menun az gibi geldi canım açılmaz misin
Evet cnm spor yapıcanca kendimi çok iyi hissediyorum.kız hic bişey yememişin bayadada spor yapmışsın
Güzel menü olmuş cnm. Misir nasil süt misirmi yoksa patlamiş miSabah
Peynirli soğanlı yumurta
Domates
Bir dilim ekmek
Çay
Öğlen
4tane tavuk köftesi
Bir tabak kara lahana yemeği
Ara
Biraz fıstık mısır
Bir bardak sut
Aksam
İki kaşık salata
Bir köfte
Su 3litre
1 saat yuruyus
Süpersin canum masallah ama acıkmiyomusunSabah 2 yumurta haslama
Biraz peynir
5 tane zeytin
Domates salatalik
Ara
Bitki çayi
Ayran
Aksam
Salata
Yogurt
Su 2 buçuk litre
Spor
30 dk basen hareketleri ve stepper
40 dk yürüyüş tempolu
20 dk spor aletleri
Yani toplam 90 dkOnDeryaa
Menüye kimi etiketlememiz gerekiyor.
Benim icin aktif bi grup önemli kendimi diyete spora vermek istiyorum canimm yer varsa bilgilendrrmisiniz beni ❤Hoşgeldin cnm. Bilmiyorum yer varmi acebasahgull e soraim
Canimmm benimmmSüpersin canum masallah ama acıkmiyomusun
Ayyy canimmm benim hosgeldin bende kendimi buraya verdim yoksa kafayı yicektim. Sen nasılsın neler yaptınCanimmm benimmm
Kuzum kilom almis basini gtmis zayflayip tedavi olup yeniden bebek aski icin nasipse baslicammm kuzum bunun icin suan zaman gerekiyor bende diyet spor yapcam kuzummm elden bisi gelmiyorAyyy canimmm benim hosgeldin bende kendimi buraya verdim yoksa kafayı yicektim. Sen nasılsın neler yaptın
Kuzum kaç kilo vermen lazım. Sen doktora gittin mi balim benim :)Kuzum kilom almis basini gtmis zayflayip tedavi olup yeniden bebek aski icin nasipse baslicammm kuzum bunun icin suan zaman gerekiyor bende diyet spor yapcan kuzummm elden bisi gelmiyor
Yok cnm şimdilik acikmadim. Acıkırsam ayran içecegim.Süpersin canum masallah ama acıkmiyomusun
Süpersin cnm afiyet olsun. Sporda süperMenüm
Sabah
Sek quark muz doğradim biraz içine
Öğlen
1 kk peynir
5 zeytin
1 wasa
1 avuç badem
Ara
Yarım muz 5-6 badem
Aksam
1 tabak bakla
4 kasık yoğurt
1 wasa
1 kupa soğan suyu
1 bardak yeşil çay
1.5 litre su daha içerim 2.5 3 olur
Normal çay ve bi kaç çerez
Spor
60 dakika egzersiz stepper Twister dambil plank karın basen hareketleri
Ilgin için çok teşekkür ederim canim ❤
Teşekkür ederimBence gayet güzel afiyet olsun
Kuzum genetik testimi yaptrdm 1 ay sonra cikicakmis bitanem ondan sonra rahim toparlansin 2 3aya rahim filmi cektrcem balim ondan sonra ALLAH kerim INŞALLAH sorun olmazda yavrulamiza kavusuruz kuzucanim❤ bunun icin kuzum düşünmemek için kendimi bi ugrsa verym dedim kuzum 91 kiloyum yolum cok uzun en azindan 7li sayilari goreyim istiyorum cok kilo aldimKuzum kaç kilo vermen lazım. Sen doktora gittin mi balim benim :)
Çok geçmiş olsun Allah kimseyi o yolda aratmasın hayırlısıyla kucağınıza alın canlarım.Kuzum genetik testimi yaptrdm 1 ay sonra cikicakmis bitanem ondan sonra rahim toparlansin 2 3aya rahim filmi cektrcem balim ondan sonra ALLAH kerim INŞALLAH sorun olmazda yavrulamiza kavusuruz kuzucanim❤ bunun icin kuzum düşünmemek için kendimi bi ugrsa verym dedim kuzum 91 kiloyum yolum cok uzun en azindan 7li sayilari goreyim istiyorum cok kilo aldimyasadiklarim cok agir geldi kuzum tranvadan dolayı ruhsal bozukluk yasadim ama yeniden baslamak lazim balim hayirlisyla ALLAH büyük ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?