Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Güzel menü olmuş cnm. Misir nasil süt misirmi yoksa patlamiş mi

Süpersin canum masallah ama acıkmiyomusun

Menüm

Sabah
Sek quark muz doğradim biraz içine

Öğlen
1 kk peynir
5 zeytin
1 wasa
1 avuç badem

Ara
Yarım muz 5-6 badem

Aksam
1 tabak bakla
4 kasık yoğurt
1 wasa

1 kupa soğan suyu
1 bardak yeşil çay

1.5 litre su daha içerim 2.5 3 olur

Normal çay ve bi kaç çerez

Spor
60 dakika egzersiz stepper Twister dambil plank karın basen hareketleri

Ayyy canimmm benim hosgeldin bende kendimi buraya verdim yoksa kafayı yicektim. Sen nasılsın neler yaptın
Kuzum kilom almis basini gtmis zayflayip tedavi olup yeniden bebek aski icin nasipse baslicammm kuzum bunun icin suan zaman gerekiyor bende diyet spor yapcam kuzummm elden bisi gelmiyor

Son düzenleme:
Süpersin cnm afiyet olsun. Sporda süper

Kuzum kaç kilo vermen lazım. Sen doktora gittin mi balim benim :)
Kuzum genetik testimi yaptrdm 1 ay sonra cikicakmis bitanem ondan sonra rahim toparlansin 2 3aya rahim filmi cektrcem balim ondan sonra ALLAH kerim INŞALLAH sorun olmazda yavrulamiza kavusuruz kuzucanim❤ bunun icin kuzum düşünmemek için kendimi bi ugrsa verym dedim kuzum 91 kiloyum yolum cok uzun en azindan 7li sayilari goreyim istiyorum cok kilo aldim yasadiklarim cok agir geldi kuzum tranvadan dolayı ruhsal bozukluk yasadim ama yeniden baslamak lazim balim hayirlisyla ALLAH büyük ❤

Çok geçmiş olsun Allah kimseyi o yolda aratmasın hayırlısıyla kucağınıza alın canlarım.

Canım listemiz dolu ama bekleyenler ama yine de takımda olanlar var. Yer açıldıkça girecek. Öyle istersen olabilir. Free listede olursun. Tabi yine kaptanımız daha iyi bilir sahgull

Habunu doğru almışım dimi. Küçük boyunu aldım iki hafta deneyip görücem bakalım. O krem hediyesi. Mendili de iki liraya verdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…