Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

T tudeel

Şu an yine çok acıktım limonlu tarçınlı su içiyorum normal mi bilemedim daha 3 cü günüm :) ne iradesizim pehh

KIz senle aynı duruyoruz resimde bende inşallah küçültürüm o popoyu yüksek bel giyince tişörtleri kısa giyiyorum çünkü ben yaza kadar spora devam o yüzden :)
Aynen canım diyet bitsede spor hep hayatımızda 3 saattir yürüyorum ama gezmeleri spordan saymıyoruz hehe akşam yine ipimi atlatacağım

İlçelerini gezmek bende istiyorum Antalya nın, kısmet artık..Ama merkezi beni sarmadı açıkçası o kadar beklentim çok yüksekti sanırım ondan..Güle güle oturun canım sizde
Kuzum yaşıyorum dediğim oraliyim ailem orda şimdi erzurum da yaşıyorum çok karisk oldu demi:)))

Merhaba kızlar benimde haftasonlarim çok yoğun geçiyor bir annem bir kvlidem geziyoruz.bugun kizimla gezdik kanguruyla agirlik taşımış gibi oldum kollarım ağrıyor:)

Benim esim 58 ken 50 ol derdi. Ben 55 olmaya soz verirdim. Simdi 58 olacagimi bile hayal edemiyor
Aynen bende eşimle tanistigimda 58dim.tabi kucuktumde o zaman o bana kilo aldın dedikçe ben daha çok yedim bide hamilelik girdi araya şuan azimliyim bakalim benim hedefim 65 ama ona zayıf gelmezse daha aşağı çekeceğim inş bu istediğini yapmak istiyorum

afiyet olsun canım guzell

Bugünkü menüm1bardak limonlu su 1tane yumurta bır parca brokoli1küçük parca peynirle 3tane yeşil zeytini omlet yaptım 2bardak cay 1parca kepek ekme yı
Aksam balık salata 1.5litrede su daha içecem 120 dakika tempolu yürüyüş 30 dakika bacak çalıştırma

Bence gayet güzel afiyet olsun

Sporun çok güzel menun az gibi geldi canım açılmaz misin

kız hic bişey yememişin bayadada spor yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…