AMIN ALLAH razi olsun canim emin ol cok zor karnimda 4aylik bebegimi koklayamadan kaybettimÇok geçmiş olsun Allah kimseyi o yolda aratmasın hayırlısıyla kucağınıza alın canlarım.
Canım listemiz dolu ama bekleyenler ama yine de takımda olanlar var. Yer açıldıkça girecek. Öyle istersen olabilir. Free listede olursun. Tabi yine kaptanımız daha iyi bilir @sahgull
Kavrulmuş canım çerez gibiGüzel menü olmuş cnm. Misir nasil süt misirmi yoksa patlamiş mi
Saol canım :)Süpersin cnm afiyet olsun. Sporda süper
Bu canım evet inşallah memnun kalırsınEki Görüntüle 1973198 Habunu doğru almışım dimi. Küçük boyunu aldım iki hafta deneyip görücem bakalım. O krem hediyesi. Mendili de iki liraya verdi yaa
Allah yardimcin olsun canimm yine olur inşallah genetik testinde de bi problem olmaz da, bence de kilo vermek iyi gelir hem vucuduna hemde psikolojine haydi bismillah diyerek basla kuzucumKuzum genetik testimi yaptrdm 1 ay sonra cikicakmis bitanem ondan sonra rahim toparlansin 2 3aya rahim filmi cektrcem balim ondan sonra ALLAH kerim INŞALLAH sorun olmazda yavrulamiza kavusuruz kuzucanim❤ bunun icin kuzum düşünmemek için kendimi bi ugrsa verym dedim kuzum 91 kiloyum yolum cok uzun en azindan 7li sayilari goreyim istiyorum cok kilo aldimyasadiklarim cok agir geldi kuzum tranvadan dolayı ruhsal bozukluk yasadim ama yeniden baslamak lazim balim hayirlisyla ALLAH büyük ❤
AMIN Kuzum benim ❤Kesinlikle kuzum iNŞALLAH kilolardan kurtuluruz sagligimiza kavusuruz bol eksiler balim rejim spor yaparak kendime gelicem kuzum biseyle ugrasmasam kafayi yicem ❤ bol eksikler❤Allah yardimcin olsun canimm yine olur inşallah genetik testinde de bi problem olmaz da, bence de kilo vermek iyi gelir hem vucuduna hemde psikolojine haydi bismillah diyerek basla kuzucum
Daha ne olsun temizlik en büyük işSelam kizlar ne var ne yok nasilsiniz.
bugunku menum
SabahEki Görüntüle 1973211
Ara 1 buyuk expeesso
Ogle Eki Görüntüle 1973212
Ara 1 bar 1 kahve fincani kadar leblebi
AksamEki Görüntüle 1973215
Son olarakta sekersiz Turk kahvesi
Su 2 lt
Spor yok sabahtan aksama kadar temizlik var :)
Görümcem sordu yemiyon mu diye bende yemem mi abla çok güzel olmuş bayıldım eline sağlık dedim. Ama yalan değil üç kaşık çocuğun tabağından aldım soğumuş mu diye baktım çocuklara yedirirkenKızlar misafirlik yetim neler red ettim neler
Browni poğaça kadayıflı muhallebi bülbül yuvası tatlı baklava cerez bunların hiçbirini yemedim. Diyetteyim Lutfen ısrar etmeyin dedim :))) iyi demişim dini
Süper iradeni konuşturmuşsun cnm. Tebrikler insallah artik hepimiz istemiyorum demeyi öğreniriz.Kızlar misafirlik yetim neler red ettim neler
Browni poğaça kadayıflı muhallebi bülbül yuvası tatlı baklava cerez bunların hiçbirini yemedim. Diyetteyim Lutfen ısrar etmeyin dedim :))) iyi demişim dini
Menü güzel cnm. Sporda süper belin artik ağrımıyor mu cnm. Sporlar işe yaradimiSabah:
8:30 ılık limonlu su
10:00 1 zeytin 1 tatlı kaşığı köz biber patlıcan ezmesi minicik peynir
11:25. Yarısı süt yarısı su şekersiz kahve
Öğle:
13:20 5 çatal ıspanak salatası
16:00 bi kepçe zeytinyağlı brokoli(limon ve pul biberle)
Bi kase karışık salata on tane kadar minik acı biber
Akşam:
20:50. Misafirlikte 3 kaşık tavuk haşlama (çorba gibiydi iki parça tavuğu bide suyu)
Spor: 90 dk tempolu yürüyüş koşu + egzersiz 3 saat de ikea anatolium filan gezme toplam 12.000 adım atmışım
Su:2.5 lt +1 bitki çayı
Menü süper cnm afiyet olsun. Sporda çok güzel.Sabah
2bardak limonlu su
1yumurtadan omlet
1Kk peynir
2zeytin
2dilim tam tahilli
Cay kasigi kdr tereyagi
Aksam
Firinda balik
Salata
Ardindan 2tatli kasigi helva
Su
1.5litreyi gecnis olabilir
59dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?