Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

AMIN ALLAH razi olsun canim emin ol cok zor karnimda 4aylik bebegimi koklayamadan kaybettim ALLAHIM yardimcimiz olsun❤
Eksik olma cok teşekkür ederim kuzum

Yer yok mu canim üzüldüm yarismada olmak beni motive eder diye düşünmüştüm

Allah yardimcin olsun canimm yine olur inşallah genetik testinde de bi problem olmaz da, bence de kilo vermek iyi gelir hem vucuduna hemde psikolojine haydi bismillah diyerek basla kuzucum

Allah yardimcin olsun canimm yine olur inşallah genetik testinde de bi problem olmaz da, bence de kilo vermek iyi gelir hem vucuduna hemde psikolojine haydi bismillah diyerek basla kuzucum
AMIN Kuzum benim ❤Kesinlikle kuzum iNŞALLAH kilolardan kurtuluruz sagligimiza kavusuruz bol eksiler balim rejim spor yaparak kendime gelicem kuzum biseyle ugrasmasam kafayi yicem ❤ bol eksikler❤

Sabah:
8:30 ılık limonlu su
10:00 1 zeytin 1 tatlı kaşığı köz biber patlıcan ezmesi minicik peynir
11:25. Yarısı süt yarısı su şekersiz kahve

Öğle:
13:20 5 çatal ıspanak salatası
16:00 bi kepçe zeytinyağlı brokoli(limon ve pul biberle)
Bi kase karışık salata on tane kadar minik acı biber

Akşam:
20:50. Misafirlikte 3 kaşık tavuk haşlama (çorba gibiydi iki parça tavuğu bide suyu)

Spor: 90 dk tempolu yürüyüş koşu + egzersiz 3 saat de ikea anatolium filan gezme toplam 12.000 adım atmışım
Su:2.5 lt +1 bitki çayı

Kızlar misafirlik yetim neler red ettim neler
Browni poğaça kadayıflı muhallebi bülbül yuvası tatlı baklava cerez bunların hiçbirini yemedim. Diyetteyim Lutfen ısrar etmeyin dedim :))) iyi demişim dini
Görümcem sordu yemiyon mu diye bende yemem mi abla çok güzel olmuş bayıldım eline sağlık dedim. Ama yalan değil üç kaşık çocuğun tabağından aldım soğumuş mu diye baktım çocuklara yedirirken

İ
Kızlar misafirlik yetim neler red ettim neler
Browni poğaça kadayıflı muhallebi bülbül yuvası tatlı baklava cerez bunların hiçbirini yemedim. Diyetteyim Lutfen ısrar etmeyin dedim :))) iyi demişim dini
Süper iradeni konuşturmuşsun cnm. Tebrikler insallah artik hepimiz istemiyorum demeyi öğreniriz.

Menü güzel cnm. Sporda süper belin artik ağrımıyor mu cnm. Sporlar işe yaradimi

Menüm

Sabah
2 dilim light etimek
2 dilim peynir
Şekersiz çay

Öğle
4 yemek kaşığı susuz kıymalı patlıcan yemeği
Bir kase cacık
1 portakal

Ara
1 kare bitter

Akşam(misafirlikte)

1 kepçe kıymalı tarhana çorbası
3 yemek kaşığı etsote(yağsiz etler,)
2 adet lahana sarması
Marul salata

O kadar çok yiyecekler vardı ki (pilav patates kızartma karnıyarık mantı) hiçbirini yemedim kendimce en sagliklisi bunlar geldi.

Merhaba bgunku menum;
Sabah menemen 3 dilim ekmek iki dilim salam salatalik peynir

Oglen; bir dilim ekmek (kizarmis ekmek canim istedi de )

Aksam; yogurtlu domates soslu karisik ot

1lt su spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…