- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Ne güzel haşlanmış brokoli yiycektim hesapta olmayan şeyler çıktı ben gidiyom addalara
Kızımı kontrol etmeye çalışıyorum bir yandan yamuk çıkmışım kızlar
Yaa ben çok zayıf sevmiyorum az ele gelcek. Ama kendim için diyorum 64 ideal iki çocuk çıktı sonuçta 5'li rakamlar çok abes durur.
benim zayıf seviyo canım ne kadar ince olsam dahada hoşuma gıdıyoKızlar merak ediyorum
Zayıfladıkça eşinizin beğenisi arttı mı, yoksa farketmedi mi? Ben eşime soruyorum hep kilolu değilsin diyo ama içten içe zayıf olmamı ister mi diye düşünüyorum devamlı gerçi ben son bir yıldır 60 65 im öncesinde hep 55 58 arasıydım...
Selamlar kızlar geçmişi bitirdim hepinizi tebrik ederim 2. olmuşuzz
Menüler genel anlamda iyi ufak tefek kaçamaklar var ama onlarda cuma ödülü olsunn
Dünkü menüm,
Saat 9,00
Yarım bardak süt
Saat 12,30
Yarım tost 1 bardak şekersiz çay
Saat 17,00
1 tane torku bitter gofret(regl oldum çok cnm istedi aslında günüm değildi bende anlamadım stresten bazen böyle oluyorum dün o kiloda çıkmamda bu yüzdenmiş demek ki hafta içi 53leri görmüştüm çünkü)
Akşam yemedim
1 saat yürüyüş
20 dk egzersiz(basen-bacak hareketleri)
1 litre su
Neden yarım bardak süt canım :)
canım sende isminin altına boy ve kilonu yazsanaBence sen elli li rakamlara inersin çok azimlisin canım
Ben şimdi 65 im ama bende kesin ödem var kendimi kilolu değil patlayacak gibi hissediyorum
50 ye yakın hormon iğnesi aldım kolay değil biliyorum ama üzülüyorum yinede sevmiyorum kiloyu
Canım bişey istemiyordu ya süt vardı bardağa koydum yarım oldu onu içtimbilerek yapmadım yaniii
canım sende isminin altına boy ve kilonu yazsana
YAPTIM CANIM[/QUOTE
Bak sinirim bozuldu yine 38 beden oldu elbise aldım ama hala popom büyük =(Sende gayet fitsin cnm
Bende sadece süt ve kuru incir mi yesem acaba akşama, yemeğimde var ama bilemedim keşkek kalorisi yüksek sanki az yedim ama
Bak sinirim bozuldu yine 38 beden oldu elbise aldım ama hala popom büyük =(
Eki Görüntüle 1973069 Dışarda yız
Çok aradım ama sonunda düzgün bi yemek buldum kendime
Evet keşkek kalorili cnm ama inciri de fazla abartma o da çok kalorili :)
İncir kürü yapıyorum ondan yicem mecburen zeytinyağında beklemiş.
Burada yazışmayınca hemen motivasyonum düşüyor elim cıss yiyeceklere gidiyor :)
ETAP MEZUNLARI
3. Takımdan tudeel mezun oldu, tebrikler.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-57#post-50697430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?