Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen bende 5 6 yıl önce az yemeye alışmıştım bir gün fazla yediysem ertesi gün telafi ettim bu hafta tatlı yediysem iki üç kere haftaya ara verir yemezdim ama telafiyi bıraktın mı kilo geliyor , işin kötüsü bu sefer kilo veremiyorum sanki bugün tam bir hafta oldu eşim acele ediyorsun diyoda bakalım inş hedefeime ulaşırım mayısta

Kızlar öğle yemeği
2 çatal salata çünkü salatayı beğenmedim
2 kase yoğurt çorbası içinde pirinc olduğundan diğer yemekleri yemedim zaten yiyebilecegim bişey yoktu erişte pilavı ve patlıcan musakka vardı çok yağ liyi yemedim.

Acele edersen strese girersen gitmiyor tecrübeyle sabit relax olcan :)

Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik kızlardan biri bayağıdır görmüyordu zehra nasıl zayıflamışsın yeter dedi :)

İyi yapmışsın keşke salata güzel olaydı onu yerdin en azından :)

Acele edersen strese girersen gitmiyor tecrübeyle sabit relax olcan :)

Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik kızlardan biri bayağıdır görmüyordu zehra nasıl zayıflamışsın yeter dedi :)

Bende stres bitmiyor ki canım acaba yumurtlucam bu ay,incir kürü iyi gelecek mi, acaba kilo vercem mi kafam hep birşeylerle meşgul :) Zaten çevreden çok güzel olmuşsun ay çok kilo vermişsin dediler mi daha çok motive oluyor insan.En son kaç kiloya kadar çıkmıştın canım

Ben ilk diyete başlamaya karar verdiğimde 66,6 kg ile başlamıştım sonra 50 kg ile mezun oldumm ocak ayına kadar 52-53 arası gidiyordum ocak ayında çok yeme sonucunda 58 gördüm ama ödem olduğunu biliyordum rahattım ara ara başladım işte diyete şimdi 54 kg

Şu 56 yı bir görsem bi kaç hafta daha yemeyip tutmaya çalışırım ama gitmiyor ki 58.7 dedi orda kaldı tartı bozuldu zaar başka açıklaması olamaz

Nasıl gidiyo fıstıklar ben çocuğu aldım birlikte yürüyoruz öyle yavaş yavaş. Hiç açlık Yok siz bana sahurdaki menü az diyorsunuz ama yumurta 3 tane yazmamışım. Sanki kalsa noolcak demi ah ben zaten şu huyumu bıraksam zayıflarım ki zaten
Yok tabakta kalmasın tencerede az kaldı çocukların ki ziyan olmasın off off

Şu 56 yı bir görsem bi kaç hafta daha yemeyip tutmaya çalışırım ama gitmiyor ki 58.7 dedi orda kaldı tartı bozuldu zaar başka açıklaması olamaz

Son 2-3 kg zor gidiyor bende gram gram oynuyordu

Bu kadar stres yapma cnm iftarda dengelersinn

65 olmak kötü bir duygu bende kendimi tam zamanında frenlediğimi düşünüyorum ve benim pko için zayıflamam şart, millet ne kilolular doğum yapıyor diyor ama bence her bünye bir değil amacım olduğu için hep sadık kaldım diyetime yoksa 70 lere kadar giderdim :) Kaç aylık zamanda 66 tan 50 ye indin canım

Canım hepimiz yaptık yapıyoruz ziyan olmasınları benim nasıl kurabiyelerim vardı ilk geldiğimde :)
Spora çok yüklenme canım daha akşama çok var bende açlık hissetmedim ama biliyorum ki saat 4 5 gibi kafam tutacak

Ben mart ayında başlamıştım ağustos gibi 53 kgları görmüştüm 3 ayda da anca o 3 kg mı verdim ama ben hiç bişeyden kısmıyordum herşeyi yiyordum spor ve suya ağırlık veriyordum ben 53ken bile beni 48-49 sanıyorlardı sporun etkisi çok büyük o yüzden :)

Yolun yarısını otobüsle geldik dik yokuşu çıktık gerisini yürüyoz spor değil kız öyle yavaş ki. Spor olan almaya giderken çok hızlı yürüdüm odur

Ağustosa daha çok var ben inş ramazan bayramında 55 olurum

Ben 97 kiloyla Doğuma girmiştim ahh cehalet diyorum başka bişey demiyorum
Ben 97 kiloyla Doğuma girmiştim ahh cehalet diyorum başka bişey demiyorum

Çevrende herkes iki canlısın ye ye deyip duruyorsa böyle oluyordur kesinn kendi çevremden biliyorum ben bekarım ama hamilelere nasıl davrandıklarını görüyorum ilerde evlenir de çocuğum olursa inş bana yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…