Ağustosa daha çok var ben inş ramazan bayramında 55 olurum
Ama ben dediğim gibi yemekten kısmıyordum künefe bile yiyordum yeri geliyor ya da hamburger
Maalesef kaynanamla bir oturuyodum hiç misafiri bitmiyodu. Ben ilk 4 ay kültürel farktan yemekleri hiç yiyemedim 5 kg zayıfladım son 5 ayda 30 kg aldımÇevrende herkes iki canlısın ye ye deyip duruyorsa böyle oluyordur kesinn kendi çevremden biliyorum ben bekarım ama hamilelere nasıl davrandıklarını görüyorum ilerde evlenir de çocuğum olursa inş bana yapmazlar
200 300 gramla bitmez bu kilolar temizlik için abla geliyordu düzenli 3 aydır almamıştım bugün geldi bundan fazla verme naptın kendine dedi biride güzel olmuşsun demiyor yaSon 2-3 kg zor gidiyorbende gram gram oynuyordu
Hee anladım ondan mı uzun sürdü o kadar peki ben bu kadar az yemekle ne zaman ulaşırım hedefime.
Ben tatlıyı maalesef kesmeden kilo veremiyorum bünyemi tanıyorum
Maalesef kaynanamla bir oturuyodum hiç misafiri bitmiyodu. Ben ilk 4 ay kültürel farktan yemekleri hiç yiyemedim 5 kg zayıfladım son 5 ayda 30 kg aldım
Ahh çok cahildim gerçekten ye yat ye yat
Maalesef kaynanamla bir oturuyodum hiç misafiri bitmiyodu. Ben ilk 4 ay kültürel farktan yemekleri hiç yiyemedim 5 kg zayıfladım son 5 ayda 30 kg aldım
200 300 gramla bitmez bu kilolar temizlik için abla geliyordu düzenli 3 aydır almamıştım bugün geldi bundan fazla verme naptın kendine dedi biride güzel olmuşsun demiyor ya
Geçen arkadaşım şimdi bu diyetteyim deyince daha çok yedirmeye çalışıyorlar ne salakça dğn arkadaşa 5 kez tekrar ettim en son bayağı sert söyledim ben bi amaç için uğraşıyorum saygı bekliyorum dedim sonra sustu illa kıracağızAhhaha aynı lafları emin ol bende duydum hiç dinleme bile :)
Bende 3 yumurtayı 3 çocuk anladım ne alakaysa
Geçen arkadaşım şimdi bu diyetteyim deyince daha çok yedirmeye çalışıyorlar ne salakça dğn arkadaşa 5 kez tekrar ettim en son bayağı sert söyledim ben bi amaç için uğraşıyorum saygı bekliyorum dedim sonra sustu illa kıracağız
Yanımda salatalık getirdim kuzum öğleden sonra acıkınca yerimİyi yapmışsın keşke salata güzel olaydı onu yerdin en azından :)
Yanımda salatalık getirdim kuzum öğleden sonra acıkınca yerim
Anlatamıyorum anlamıyorlarBen söylemiyorum diyet yaptığımı açıkçası dediğin gibi ye ye diye daha çok ısrar ediyorlar yiyormuş gibi yapıp hiç yememek önemli olanya da midem rahatsız diceksin :)
Bırakmayı düşünmüyorum hatta şuan enfazla 100 150 yapıyorum, günlük 250 300 lere çıkartmak istiyorum.
25 dk ya ciktim eliptikte. Aslinda dha fazla da yapabilirdim ama 5 dk 5 dk artirmaya karar verdim.
Dukan diyetini de biraktim. Et yemekten biktim resmen
Meyve findik fistik tahil ozledim..
Umarim bu bana cuma + olarak donmez.
Dun de benim kayinvalidem aradi taze taze gozleme yapiyorum gelde sicak sicak ye dediGeçen arkadaşım şimdi bu diyetteyim deyince daha çok yedirmeye çalışıyorlar ne salakça dğn arkadaşa 5 kez tekrar ettim en son bayağı sert söyledim ben bi amaç için uğraşıyorum saygı bekliyorum dedim sonra sustu illa kıracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?