Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ama ben dediğim gibi yemekten kısmıyordum künefe bile yiyordum yeri geliyor ya da hamburger

Hee anladım ondan mı uzun sürdü o kadar peki ben bu kadar az yemekle ne zaman ulaşırım hedefime.
Ben tatlıyı maalesef kesmeden kilo veremiyorum bünyemi tanıyorum

Maalesef kaynanamla bir oturuyodum hiç misafiri bitmiyodu. Ben ilk 4 ay kültürel farktan yemekleri hiç yiyemedim 5 kg zayıfladım son 5 ayda 30 kg aldım
Ahh çok cahildim gerçekten ye yat ye yat

Son 2-3 kg zor gidiyor bende gram gram oynuyordu
200 300 gramla bitmez bu kilolar temizlik için abla geliyordu düzenli 3 aydır almamıştım bugün geldi bundan fazla verme naptın kendine dedi biride güzel olmuşsun demiyor ya

Hee anladım ondan mı uzun sürdü o kadar peki ben bu kadar az yemekle ne zaman ulaşırım hedefime.
Ben tatlıyı maalesef kesmeden kilo veremiyorum bünyemi tanıyorum

İnş çabuk verirsin cnm bünyeden bünyeye de fark ediyor ben hep yemiyordumm özellikle ödül dünlerinde yiyordumm bazen abarttığım oluyordu ama yediğim zamanda sporu iki kat fazla yapıyordum :)

Maalesef kaynanamla bir oturuyodum hiç misafiri bitmiyodu. Ben ilk 4 ay kültürel farktan yemekleri hiç yiyemedim 5 kg zayıfladım son 5 ayda 30 kg aldım

Bundan sonra bilinçli olacağız ama sen 3.yü düşünüyordun onda daha tecrübeli olacaksın bir de öyle düşün :)

Ahhaha aynı lafları emin ol bende duydum hiç dinleme bile :)
Geçen arkadaşım şimdi bu diyetteyim deyince daha çok yedirmeye çalışıyorlar ne salakça dğn arkadaşa 5 kez tekrar ettim en son bayağı sert söyledim ben bi amaç için uğraşıyorum saygı bekliyorum dedim sonra sustu illa kıracağız

Ben söylemiyorum diyet yaptığımı açıkçası dediğin gibi ye ye diye daha çok ısrar ediyorlar yiyormuş gibi yapıp hiç yememek önemli olan ya da midem rahatsız diceksin :)

Ben söylemiyorum diyet yaptığımı açıkçası dediğin gibi ye ye diye daha çok ısrar ediyorlar yiyormuş gibi yapıp hiç yememek önemli olan ya da midem rahatsız diceksin :)
Anlatamıyorum anlamıyorlar

Kızlar merhaba bu hafta giremiyorum.pek temizlikti misafirdi bu gün hiç oturamadım daha bacaklarım ağrıyo. Şimdide kızı sallıyom.uyusun işe devam bi bitmedk.

25 dk ya ciktim eliptikte. Aslinda dha fazla da yapabilirdim ama 5 dk 5 dk artirmaya karar verdim.
Dukan diyetini de biraktim. Et yemekten biktim resmen
Meyve findik fistik tahil ozledim..
Umarim bu bana cuma + olarak donmez.

Dun de benim kayinvalidem aradi taze taze gozleme yapiyorum gelde sicak sicak ye dedi
Dedim ohh ne guzel eminim cok guzel olmustur ama ben diyetteyim tesekkurler dedim
Oda demezmi gozlemeden bisey olmazmis
Olurmu hamur isi yiye yiye bu hale geldik sisko sisko gezmeyelim gel sende diyet yap yuruyus yapalim dedim
Yok aman ben yapamam dedi dahada bisey diyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…