- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
aç kalarak telafi olmaz cnmaKŞAM İFTAR SAHUR MENÜM BERBAT 60 I GÖRDÜM NE GÜZEL AÇKEN 58,5 A KADAR İNMİŞTİM NASIL TELAFİ EDERİM BU AKŞAM YEMEZSEM FALAN OLUR MU AZ YESEM YANİ?
Hoşbuldum cnm:)Hoşgeldin canim. Hep birlikte zayıflamaya devam:))
Biz de gidiyoruz tatile.Kızlar bayram dolayısıyla cuma günü 523. Etapla sonraki hafta birleştirilsin diye bi teklif sunuldu ne dersiniz paylaşım alanında fikir beyan etmem lazım, tatile gidenler varmıs erkenden çoğunluk öyle olmasından yana
Yani cuma bildirim olmıycak sonraki hafta olacak yüzde 2 ye bölünecek
Ben evdeyim ama çoğunluğa uyarım.Kızlar bayram dolayısıyla cuma günü 523. Etapla sonraki hafta birleştirilsin diye bi teklif sunuldu ne dersiniz paylaşım alanında fikir beyan etmem lazım, tatile gidenler varmıs erkenden çoğunluk öyle olmasından yana
Yani cuma bildirim olmıycak sonraki hafta olacak yüzde 2 ye bölünecek
Canım hamile olabilir misin? Ben de ilk bu belirtileri yaşamıştım da.Kizlar kasik agrim gecmio.belimde agrio. Arada bir goguslerimin yanlari agrio. Birde afedersiniz anladgnz uzere sey geliyor beyaz. Gecmedi gitti arkadas.ben bittim o bitmedi.
Bunaldim ya. Isyerinde cok yogunum. Doktora gitcem hem korkuyorm hemde zamanim yk. Nolcak bana boyle bilmiyorm.
Ah belim ah
Cnm aşırı bişey göremedim benMenüm
Sahur
2 üçgen dilim karpuz
2 dilim peynir
1 haş yumurta
1 sb sut
3 yk lor
2 dilim tam buğday. Ekmeği
Salatalık-domates
4 zeytin
İftar
1.5 kase yoğurtlu yarma çorbası
6 yk kıymalı patlıcan yemeği
Ara
1 avuç kuruyemiş
3 üçgen karpuz
Su 2.5 lt
Dünden beri iştahımı kontrol edemiyoumbirazdan sporda yaparım inşallah
Netim yokkk kaptanimmm hicc giremiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?