Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
2.5 yk yulaf
1 sb süt
1 küçük muz
Ara
1 küçük şeftali
1 tam ceviz
Öğle
Bol yağsız salata
1/2 sb yoğurt
Ara
3 mürdüm eriği
2 tam ceviz
Akşam
3 ızgara köfte
Bol maydonoz
2 salatalık(salata yapmaya üşendim de :))
3 lt su
45 dk leslie

Bugün ki menüm

Sabah 200 ml sütün yarısı nesfit ve kendi yaptığı dondurma (bu sefer muz incir süt cevizli yaptım)

Ara kalan süt ve 3 adet kepekli bisküvi

Öğlen ciğer tava 2 dilim ekmek

Akşam 4 köfte 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt avuc içi kadar ekmek 1 tane

1 saat evde zumba ve 3 lt su
Zımba ile hayatımda terlemediğim kadar ter atıyorum evde youtube videolarda yapıyoruntavsiye olunur

Herkese merhabalar netim bitti giremedim 2 gundur ama diyet on numara gidiyor bu sabah 68.5i gordum pzt bildirimi de yapamadim

Nasilsiniz kizlarrrr bayrambustu temizlik kis hazirligi derkenn giremez oldumm nete ama spora sqglikli bealenmeye devam

M3num sabah 2 dlm 3kmek biraz sucuk peynir salatalik
Ogle kahve 1 qvuc leblebi uzum karisimi
Aksam 3 kasik ciger 1 tabak diyet kabak yemegi yogurtlu 1 dlm ekmek
Spor 1 saat aerobik 40 dk yuruyus

Iyi akşamlar kızlar:) bugün çok yoğun bir gündü bayram öncesi domates konservesi yaptık, kollarım kopuyor şu an yarın da memlekete gidiyoruz. Bu bayram köydeyiz net sıkıntılı ne yazık ki bayramın 2. Gününe kadar bildirim yapamayabilirimBeslenmeme elimden geldiğince dikkat edicem insallah menüme gelecek olursak :)
Sabah
1 sb süt
2.5 yk yulaf
1 küçük muz
Ara
3 kuru kayısı
2 tam ceviz
Öğle
1.5 avuç içi kadar ızgara tavuk
Köz biberli bol yağsız salata
1 sb ayran
Ara
3 mürdüm eriği
2 tam ceviz
Akşam
1 kase domates çorbası
1/2 sb yoğurt
Yağsız salata
3 lt su

Sali gunu yazagima söz vermistim ama malesef yazamadim köyde net cekmiyor wifi de yok. Ama yediklerime dikkat etmeye calisiyorum...
Bugün tekrar köyde dönecegiz tarti günu ne zaman o gunü kacirmayayim bari? Umarim kilo almamisimdir:/

Merhaba bayanlar bu bayram telasi hepimizi burdan uzaklastirmis bakiyorum da ay benim de isler bitmiyo bir turlu yarin kilomuzu yazacakmiyiz

Merhaba kızlar dün giremedim hiç işten geç çıktım ankaraya geldik gece 2 ye kadar yollarda çok uykusuzdum dünkü menü
Sabah 1 dilim kepek ekmeği ile Kaşarlı tost 1adet şeftali

Öğlen 4 yemek kaşığı yağni 4 yemek kaşığı pilav orta kase yoğurt

Akşam küçük kasede çorba tavuklu salata ayran 1 bardak

Iyi geceler herkese:) gelmeyeli bizim köy internet işini çözmüş yavaş olsada girebiliyorum şükür bu arada tartı bildirimi bu hafta yok diye biliyorum ama ben de bildirim yapamicam çünkü bugünün menüsünü de yazıp uyuyayım:)
Sabah
1 sb süt
2.5 yk yulaf
1 şeftali
Ara
4 mürdüm eriği
3 tam ceviz
Ara
1 közlenmiş mısır
1 çb süt
Akşam
5 yk etli tava
1 sb ayran
Bol salata
2.5 lt su. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar :)

Menüler güzel hanımlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…