Toparlanma adına bir hırs bir şey lazım. Yarışmak gerek gibime geliyor. Bilemedim takımın motive olması gerek en kısa sürede yoksa ipin ucu kaçtı mı yakalamak çok zor.Yeni üyede alıcam kızlar merak etmeyin kısa sürede toparlarız
Benim durumum ibret olsun 1 haftadir tartiya cikmaya korkuyorum.Toparlanma adına bir hırs bir şey lazım. Yarışmak gerek gibime geliyor. Bilemedim takımın motive olması gerek en kısa sürede yoksa ipin ucu kaçtı mı yakalamak çok zor.
Hakkında hayırlısı olsunn inşallah canımBu arada dun eski okulumdan ilisigimi kestim esyalarimi topladim bugunde yeni okuluma basladim yarin ogretmen arkadaslarla tanisacagim bakalim
Yok öyle olumsuzluk bence toparlayabilirsinBenim durumum ibret olsun 1 haftadir tartiya cikmaya korkuyorum.
Ipin ucu kacti ki nereye kacti
Sismaniye
Canım hırs için zayıflamak isteyen kişiler lazımToparlanma adına bir hırs bir şey lazım. Yarışmak gerek gibime geliyor. Bilemedim takımın motive olması gerek en kısa sürede yoksa ipin ucu kaçtı mı yakalamak çok zor.
Katiliyorum yazin herkesin isi gucu oluyor kisin daha duzenli herseyCanım hırs için zayıflamak isteyen kişiler lazım
O yüzden yeni üye şart merak etme sen toparlarız ne durumlarda toparladık bu takımı bayram tatili yaz tatili derken ister istemez oluyor
Yaz bitiyo herkes yedi içti şimdi kilo verme zamanı
Gayet güzel canım menünMenumu yazayim benim gozlerim kapaniyo ah bide cocuklar uyusa
Sabah
4 yemek kasigi menemen
5 zeytin 1 kk pynir 1 dilim ekmek sivri biber
Ara
Sade turk kahvesi 10 badem
Ara
1 seftali
Aksam
7 yemek k taze fasulye
1 minik domates dolma
Yogurt
3 lt su
Kaptanım biz dün döndük. Bugün de çok yakın bir arkadaşımla ilgili bi sıkıntı vardı bütün gün onunlaydim hic fırsatım olmadı gün içinde girmeye yarından itibaren tam aktifim insallah. Beslenme konusunda bi sıkıntı yok dikkat ediyorum :)C Ciftligininhanimi kuzum senin bitmedi mi tatil nerelerdesin
Biraz daha dibe batmam lazim galiba bi turlu cikamiyorumYok öyle olumsuzluk bence toparlayabilirsin
Okadar emek verdin kilo verdin gerimi almak istiyorsun
Hadi bakalım bende başlıycam diyete 68 le ayrıldım izne suan 72 küsürrlerdeyim
Ama olsun toparlarım
Hadi sende karar ver artık
HosgeldinMerhaba hanımlar grubumuza davet edildim az önce ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?