- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
sarı leblebiyi bilmiyorum ama beyaz leblebiyi diyetisyenlerde tavsiye ediyordu ve gerçekten tok tutuyor. bir kahve fincanı kadar leblebinin kalorisi de 53. ama karbonhidrat oranı fazla sanırım.Arkadaşlar
Diyet sürecinde sarı leblebi ile ilgili ne düşünüyorsunuz, bir bardak kadar tüketiyorum ben inanılmaz tok tutuyor ama bazıları kalorisi yüksek yememelisin diyor? arada kaldım : (
Canım çok teşekkür ederiz
İyiyiz sen nasılsın
Sağolun kızlar zayıflamaya çalıyorum işte :) 8. Takımdayım bende ..üyeler çoğaldıkça takım canlanıyor bol kilo vermeler hepinizeMerhaba cnm iyiyiz teşekkürler sen nasılsınn
Canım bana diyetisyenim ara öğün olarak normal çay bardağıyla vermişti ama beni kabız yaptı şişkinlik oldu eğer öyle bir şikayetin yoksa ara öğün olarak tüketebilirsinArkadaşlar
Diyet sürecinde sarı leblebi ile ilgili ne düşünüyorsunuz, bir bardak kadar tüketiyorum ben inanılmaz tok tutuyor ama bazıları kalorisi yüksek yememelisin diyor? arada kaldım : (
Merhaba canım o testi ben de duydum ama evet maliyetli ve diyetisyen de her seansı 150 lira ve 10 günde bir çağırıyor :/ o yüzden şu an için zor. Bakalım evde kendi çabamla ne kadar olacak:)Merhaba canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Dün bir arkadaşımı gördüm 4 ayda 24 kilo vermiş. Diyetisyeni arkadaşa besin intoleransı testi yaptırmış ona göre diyet programı hazırlamış. Vücudumuza kilo olarak dönen besinleri uzak tutup diyet yapmış. Ama pahalı bir test bende düşündüm yaptırmayı ama.
Merhaba canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Dün bir arkadaşımı gördüm 4 ayda 24 kilo vermiş. Diyetisyeni arkadaşa besin intoleransı testi yaptırmış ona göre diyet programı hazırlamış. Vücudumuza kilo olarak dönen besinleri uzak tutup diyet yapmış. Ama pahalı bir test bende düşündüm yaptırmayı ama.
evet canım doğru hesaplamışsın.bayram öncesi kilom 66,9 idi
güncel 66,2
yüzde 1,04
doğru mu hesapladım eskiler yardımcı olabilirmi
neden bu kadar az gitti derseniz bayram sonrası düğün zamanı dikkat edemedim
Sen emzirdiğin için çok değil bence gayet güzel hatta geç yatıyorsan bir ara öğün dahanekleyebilirsinGelmişken menümü de yazayım :) öğlen biraz çok oldu sanki ama sağlıklı diye teselli ediyorum kendimi.
07.00 kahvaltı avuç içi kadar pide, 1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar peyniri, 5 yeşil zeytin, salatalık, domates
10.00 ara 3 Medine hurması, 3 ceviz
13.30 öğle 1 tabak yeşil fasulye, 3 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, yeşil salata
16.00 ara yarım armut
19.00 3 köfte, 1 kase semizotu salatası, yarım kase yoğurt
4.5 lt su, 3 fincan rezene çayı
Menü harika canımAranızdaki ilk günüm ve pazartesi başladığım diyetimin sayenizde en verimli günüydü; nasıl geçirdim özetliyorum : )
Sabah kahvaltı menüm ;
1 adet Salatalık
1 Haşlanmış yumurta
1 Domates
2 Adet Köy biberi
5 Zeytin
Bir parça beyaz peynir
( ekmek ve çay yok )
Ara öğün 5 Çiğ badem, 2 Günkurusu
1 Sade Türk kahvesi
Öğle menüm;
Bir Kase Mercimek Çorbası
Bir porsiyon brokoli
Bir Kase Yoğurt
Ara 2 Hurma, 5 Çiğ Badem, Yeşil Çay
Akşam menüm;
5 yk Yulaf,Bir kase yoğurt,yarım muz yarım nektari
Tüm gün 2,5 lt su
Ve 25 dk eliptik ile spora da başlamış bulunuyorum.Çook kararlıyım ve bu yarışta iddialıyım hanımlar : )
Akşamki pilav saatte geç olduğu için fazla gibi ama genel olarak güzelIyi geceler hanımlar. Bugünkü menümü yazayım.
Sabah 8.30 gibi bir küçük kase musli ve light süt.
Ara 10.30 3-5tane badem ve fındık
Öğle : yarım kase çorba, 5-6 kaşık kabak yemegi ve bi kase yoğurt
Ara 15.45 bir ince dilim kavun
Akşam 20.45 ( trafikten dolayı çok geç evde oldum) 3 köfte 3-4 kaşık bulgurpilavı yarım kase yoğurt
1 saat 15 dk yürüyüş ve 20 dk da spor aletleriyle spor
2,5 -3 lt su içtim.
Bugünlük bu kadar arkadaşlar.
SüperrrGünaydın kızlaar; herkese hayırlı cumlar hemen dünkü menümü paylaşıyorum,
sabah:
1 ad domates
1 ad salatalık
avuç içi kadar beyaz peynir
10 adet zeytin
1 adet kapya biber
5-6 dal maydanoz
1 bardak yeşil çay
1 dilim çavdar ekmeği
öğlen:
3 yemek kaşığı etli güveç
1 kase yeşil salata
1 kase yoğurt
ara öğün: 16:30
1 ad şeftali
1 bardak yeşil çay
akşam:
3 yemek kaşık menemen
1 bardak ayran
7-8 ad çiğ badem
su : 2,5 lt
spor: leslie 3 mil
Çok güzel canımgünaydın
sabah nesfit 1 bardak sütle
1 avuç kuru yemiş
öğlen 4 minik salatalık 3 çeri kibrit kut. kadar peynir 1dilim kkepekli ekmek
ara 1 bardak süt
ara kuruyemiş
akşam 1 bucuk kepçe çorba ,tost makinesinde şinitsel ve az kavurma 1 kase yogurt
Akşam baya az olmus kuzum ama tartınöncesi iyi olmus harikasıngünaydın
Dünkü menüm
Sabah
kepek ekmek ile peynirli domatesli tost
yeşil çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
2 dilim karpuz
2 dilim peynir
Ara
Filtre Kahve
Akşam
1 kase pul biberli cacık
3 lt su
45 dk eliptik
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?