- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Tamamdır minicik bir tadımlık olacak. O da canım çektiğinden ki çok severim fasulye turşusunu.Tadına bak bak canım
Ama turşu gercekten çok ödem yapıyor abartmadan azcık tadına bak
Ben yeni üyeyiz haftaya bildirim yapıcaz diye tartılmadım. Biz demi tartılacaktık?Sevgili yeni üyelerimiz siz tartılmadınız mı
Cumq günü bizim tartı günümüz sabah aç karnına tartılıyoruz
Lütfen tartı günlerine dikkat edelim mutlaka tartılalım
canim hayirli olsun. evet yeniler de tariliyor sabah ac karna. mumkunse lavaboya ciktiktan sonraBen yeni üyeyiz haftaya bildirim yapıcaz diye tartılmadım. Biz demi tartılacaktık?
Evet canım tartılcaksınız ama evde değilsen haftaya mutlaka tartılBen yeni üyeyiz haftaya bildirim yapıcaz diye tartılmadım. Biz demi tartılacaktık?
Tamam canım kusura bakmayın lütfen ben yeniyiz diye düşünemedim. Çalışıyorum bugün tartılamam. Haftaya en tepeden giricem listeye çok azimliyim çok.Evet canım tartılcaksınız ama evde değilsen haftaya mutlaka tartıl
Bide pazartesi haftasonu kaçamağını engellemek için takım içi tartılıyoruz liste yapmadan
Canım 700 gr çok çok iyi hiç moralini bozmaCuma geleneğine yeni üye olarak ilk katılımım olsun o halde :)
64 ile başladım bu sabah 63,3.. Yani 700 grm
Valla azıcık moralim bozuldu kızlar, bir haftadır resmen zararlı herşey çıktı hayatımdan son derece dikkatli davrandım en azından 1,5 kg falan vermeyi umuyordum..((
Sevgili yeni üyelerimiz siz tartılmadınız mı
Cumq günü bizim tartı günümüz sabah aç karnına tartılıyoruz
Lütfen tartı günlerine dikkat edelim mutlaka tartılalım
Evet canım tartılcaksınız ama evde değilsen haftaya mutlaka tartıl
Bide pazartesi haftasonu kaçamağını engellemek için takım içi tartılıyoruz liste yapmadan
Kızlar durumlar nasıl herkes memnun mu verdiği kilodan. Kızlar kendime 38 beden çok hoş bi elbise aldım. Şimdi demeyin bana 38 beden sana olur mu diye zaten olmaz hala 42 44 beden arası giyiniyorum ama onu hırs yapmak için aldım inşallah birgün o elbisenin içine giricem eve gidince elbisenin resmini size yollarım ilerde de inşallah üzerimde görürsünüz
Arkadaşlar
Diyet sürecinde sarı leblebi ile ilgili ne düşünüyorsunuz, bir bardak kadar tüketiyorum ben inanılmaz tok tutuyor ama bazıları kalorisi yüksek yememelisin diyor? arada kaldım : (
Evde squat ile başlasan ? Aslında en kolay ve en hızlısı. Daha ilk günden kaslar öyle bir yanmaya başlıyor ki anlıyorsun hemen sıkılaştığını, çok güzel videolar var üç beş hareket bul kendine en az 15 er yaparsan şahane olur. Ardından gerisi geliyor zaten
Kızlar durumlar nasıl herkes memnun mu verdiği kilodan. Kızlar kendime 38 beden çok hoş bi elbise aldım. Şimdi demeyin bana 38 beden sana olur mu diye zaten olmaz hala 42 44 beden arası giyiniyorum ama onu hırs yapmak için aldım inşallah birgün o elbisenin içine giricem eve gidince elbisenin resmini size yollarım ilerde de inşallah üzerimde görürsünüz
merhaba arkadaşlar.. bend yeni katıldım aranıza.. dün sabah tartılmıştım bende 68,6 kg .. hedefim 58 kilo olmak, hemde yılbaşına kadar.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?