Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selamlar herkeze canım eşim ismin cok zor benim dünkü menüm istanbul gezisi yaptık herseyı yedım kumpir, profetorol, muhalebi, börek ,balık ekmek,mısır,dondurma,sandiviç,madensuyu ,kola,cikolata ama gece4den akşam 12ye kadar delıler gıbı yuruduk gezdik dolaştık ayaklarımız patladı oyuzden su ve sporuma 2boncuk verebılırsin:78:

Selam kızlar eşim ipek yok ya ben de gevşedim iyice o kadar düzensiz besleniyorum ki mesela bugün sabah 2 dilim su böreği yedim şu saat oldu daha bişey yemedim 2 saatten fazla yürüdüm
Keyfim yokken hiçbişey canım istemiyor
Kendi kendimi boncuklayım
cmt
pzr
pzt:

boncuk geçti ama olsun:)

selam pakize eşimsin bu hafta umarım iyi olur ikimiz içinde bugünkü meünü yazayım;
sabah kepek ekmek bir dilim peynir zeytin salatalım biraz reçel çay
50dk pilates
arada 2kayısı
öğlen enginar 1 tane 2küçük karnıyarık
arada 5i bri yerde 3 sultani akşam
1enginar 1 karnıyarık 2kaşık pilav
bütün gün temzilik yaptım extaradan camlar silindi 2 halı yıkadadım evi sildim süpürdüm baya efor sarfettim.
2ltre su tamamlanır daha olmadı ama yatana kadar olur.

pazartesi menüsü

sabah

çay,2 patates

ara nescafe

öğle

1 patates,2küçücük parça et,1 kaşık pilav,3 kaşık cacık

ara

1 patates

akşam

2 patates

su tamam ,spor yokkk,deli gibi temizlik yaptım

sahurda sadece 1 kurabiye mi yedin?
peynir ekmek yesen yanında yeşillik domates fln çeşitlendirsen daha iyi olurdu
kalori aynı olurdu ama daha sağlıklı olurdun.kola ve bu dengesiz/eksik menüden boncuk kırıyorum
banucan cumartesi boncukları 3 boncuk

kola içme canım hiç. akşam yoğurt fln yeseydin bari sahurda çok eksik bırakmışsın.
koladan alacağı kalori yerine faydalı şeyler ye sağlıksız kilo vermek istemeyiz di mi
banucan pazar boncukları 4 boncuk

bir de sporunun ne olduğunu da yaz olur mu.

ipek yok ama ben boncuklarım dedim ya seni.
menülerini yazsan boncuklardım da
yanlış şeyler de yesen aç kalma canım. o yediklerini depolarsın. ayran iç çorba salata ile geçiştir
ama aç gezme

Son düzenleme:
mattika pazartesi menüsü

Sabah:
1 dilim ruşeymli ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
1 tk reçel
1 tk pekmez-susam
Domates salatalık

Öğle:
1 simit

Akşam:
6 yk yeşil fasulye
3 yk pirinç pilavı, 1 lokma ekmek
1,5 kepçe cacık
Salata

35 dk koşu bandında yürüyüş, su tamam.
bugün nerdeyse tüm gün okuldaydım ara yapmadım. yeşil çay içtim ara olarak
akşam da meyve yerim

Her sayfada benim adım geçiyo Kulaklarım çınladı gelip bi bakayım dedim

S_A yok mu ortalıkta? Daha önceki haftalarda diskalifiyeden son anda geri dönmüştü şimdi gelmesi lazım. Bi aksilik olmuştur yine, yoksa daha dikkatli olacağını düşünüyorum. Eşlerinizi kontrol edin hangi gün geliyor hangi gün gelmiyor diye.

hoşgeldin
evet boncuklar tablosuz kaldı.

Canım peynir 1 kibrit kutusu kadardı,kavurma,tavuk ,köfte yemiştim zaten bence protein tamamdır
Bugün diyetisyende 63 çıktım,15 gün içinde 1 kilo vermeliyimKas ve yağ oranın çok iyi dedi diyetisyenim....

s
bütün gün temzilik yaptım extaradan camlar silindi 2 halı yıkadadım evi sildim süpürdüm baya efor sarfettim.
Vafers iyi yorulmuşsun bugün valla camları silerim ama asla halı yıkayamamutandım kendimden,ama benim de halılarım yıkandı merak etme halı yıkama yerindeGüle güle kirlet canım...

sanırım özel bir diyet yapıyorsun ama dengeli olmuş bence,temizlik de spor yerne geçmiştir,dün bende aynı durumdaydım hava sıcak kan ter içinde kalıyor insan....
KRAKKER PAZARTESİ BONCUKLARI

SAMANYOLU PAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH 1 bardak kefir
Öğlen yaprak sarma,1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
ARA erik,2 grisini,biraz peynir
AKŞAM kabak mücver (teflon tavada yaptım 1 kaşık unla bu yüzden ekmek yemedim),2 kaşık yoğurt
GECE 2 kayısı,1 avuç iğde
2 litre su,
30 dk yürüyüş,1 saat step,aerobik:79:

5 alır bu menü

gıcık bir gündü kendime
3 veriyorum mattikacımmm
üzgünüm kötüydü...:18::18::18:

banucan pzartesi 3 boncukkk...

Son düzenleme:

ay beş boncuk sağol

pazartesi günü bizim apaartmanın temizlik günü , spordan fazla enenrji harcıyorumdur ,bütün ev kalkıyo o gün

1 bardak kefirle öğlene kadar durdurnmu

keşke ara yapsaydın
beş boncuk veriyorum sana güzelim

ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım bu gün 2. günüm

Canım peynir 1 kibrit kutusu kadardı,kavurma,tavuk ,köfte yemiştim zaten bence protein tamamdır
Bugün diyetisyende 63 çıktım,15 gün içinde 1 kilo vermeliyimKas ve yağ oranın çok iyi dedi diyetisyenim....

15 günde 1 kilo verirsin verirsin

liste verdimi diyetisyenin

süpersin canım

herkese selam nasılsınız kızlar.
bugünkü menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek
domates
kaşar(az)
öğlen:
karışık ızgara
yoğurt
çok lavaş
akşam yemek yemiycem artık öğlen çok yedim ceza olsun bana :)))
yorumlayan yokmu arkadaşlar benim eşimden ses seda yok:79:
unutmadan su içtim sanırım akşama kadar 2 lt olur spor yapmadım akşama yaparmıyım bilmiyorum şuan çok yorgun hissediyorum kendimi.

Son düzenleme:
salı menüm

kahvaltı: domates, haşlama patates,çeyrek simit,şekersiz çay

Öğlen : 1 bardak kefir,domates 1 tane,2 tane haşlama patates

ARa : 1 küçük kase kiraz

Ara: Şekersiz Türk kahvesi

2LT SU SPOR YOK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…