Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tatile hazırlık ve tam diyet formuna girmiş benim arkadaşım.Yoğurt veya süt de ilave etmelisin yediklerine unutma kemik erimesi için önemli
S_A PAZARTESİ BONCUKLARI

salı menüm:
sabah:
1 simit
öğlen:
bulgur pilavı(5 yk)
köfte(4 adet)
2 bardak ayran
mercimek çorbası(1 kase)
arada:
meyveli yoğurt
akşam:
meyve yiycem
su tamam
spor, bol bol yürüdüm ölüyorum yorgunluktan(((

merhabalar herkeze cuma gunu memlekete gıdıyoruz .malum antalya cok sıcak cocuklar falan mahvolmasın dıye orada kalıcaz ramazanıda orda gecırırız buyuk bır ıhtımal.annemlerde kalıcam cok mutluyum cok özledım onları.ara sıra nete gırer bakarım ama paylaşımda bulunamam oyuzden tatıldemı yazarsınız gerı donmek uzere ayrıldımı yazarsınız bılmıyorum cuma gunune kadarda gıremem herhalde gırsemde bakar kacarım malum hazırlık temızlık ütü vs herkezi öpüyorumkılom aynı buarada kendınıze ıyıbakın:80: görüşürüz inşallah allaha emanet olun

Son düzenleme:
salı menüm

Sabah:
Yarım dilim denge ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

Öğle:
1,5 dilim denge ekmek
1 yumurta
1,5 kk peynir
3 zeytin
Domates, salatalık

Ara: yarım dilim baklava

Akşam:
Yarım dilim buğday ekmeği
3 yk patlıcan
2 kk peynir
1 zeytin
karpuz

koşu bandında yürüyüş tmm, su tamam

mrb arkadaşlar bende tatilden yeni döndüm ama hafta ortası paylaşımda bulunmak istemiyorum yarım yamalak olucak hedefime nerdeyse hiçbirşey kalmadı resimelri bugün ne giysemde yükledim :)

Merhaba kızlar çok özledim sizi ya çok şükür eşimle aramızdaki sorunları hallettik 6 hafta 3 günlük hamileyim doğum yapayım ilk işim yeniden aranıza katılmak olacak öpüyorum hepinizi

slm kızlar pazardan berı gıremedım tatıle geldım
otel ve acık bufeolunca yedıklerımıde paylasmayayım bol bol yuzdum ama
kılo almıycam ıns

yarında bıldırıme gelemeyebılırım kılom aynı
pakıze estık senınle ama sende bıldırımde bulunmamıssın nasılsa
bu hafta boyle oldu haftaya sıkı tutatrız artık

a e olunnn

verdi canım.

tebrikler canım.

salı menüm;
sabah bir dilim kızarmış kepek ekmek 1KK peynir 4 zeytin salatalık domates biberli yumurta çay
ara yok
öğlen 2 parça dana biftek yağsız tavada bir dilim ekmek vişene suyu bir bardak
ikindide 4 mercimek köfte yarım dilim börek 1dilim kek çay
arada nescafe
akşam bişey yemedim çünkü ikindi akşam yerinede geçti
su yok spor yok

çarşamba menüm
sabah 2 dilim kepek ekmek 1Kk peynir 4 zeytin salatalık 2kaşık çay kaşığı reçel çay
arada fıstık ezmesi yarım parça
öğeln bir simit bir ayran doyamdım 3kaşık biber haşlama bir dilim tam buğday ekmeği 1dilim kavun
akşam bir tabak taze fasulye bir dilim karpuz
1lt su spor yok bu ara spor yapamıyorum düğün dernek olaylarımızdan ama hergün yollarda koşuşturma içindeyim inşallah 26s ından sonra başlarım

salı
çarşamba

verdim canım.. menülerin dengeli aslında ama suyu iç en azından..
bu arada topicte pek hareket yok ama biz iyi çift olduk
tşk ederim menülerimi boncukladığın için..

çarşamba menüm

Sabah:
1 kk peynir
1 tk reçel
Domates salatalık

Ara: 3 kayısı, 3 yenidünya

Öğle:
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir

Akşam:
1 kepçe yayla çorbası
Közlenmiş patlıcan
1 porsiyon et şiş
Salata

su tamam ama spor yok
spor yapamadığım için stresliydim bugün hatta, alıştım artık yapmazsam kötü oluyorum
ama dün koşmuştum fazla yüklenmişim bacağım çekmiş
normal yürürken de acıyodu daha kötü olmasın diye yürümedim artık

ben de tatile gitsem artık yaa
kimseler kalmadı burda

bu sabahki kilom 63.3
700 gr gitmiş

beklemiyodum bu kadar gitmesini spor yapamadım bu hafta
ama son günlerde wc problemim var
o olmaza daha az çıkarım sanırım tartıda
vitamin folik asit fln kullanıyorum durduruyo resmen boşaltım sistemini

Kimseler yok gerçekten de,bende girip bakıyorum,yazılacak okunacak yok çıkıyorum,herkes tatile mi çıktı....Pazartesi inşaallah ben de gidiyorum 1 ay buralarda olmayacağım,artık ramazanda toplanırız herhalde...Bu arada dişlerim yüzünden yemek yiyemedim ama bu sayede kilo vermiş oldum.Bu sabah 62 çıktımYani çok acı çektim ama kilo da işe yaradı bari...Hedefime ulaştım artık. Pazartesi koruma diyetini alıcam,umarım korumayı başarırım..Bu arada eylül ayında bir operasyon daha geçiricem valla şimdiden korkuyorum:18:
SAMANYOLU KİLO 62

Kızlar resmen kafayı yemek üzereyim ya 100 gram vermişim... tokat gibi geldi tartıdaki bu sonuçç Aslında çoğu arkadaşlarım sen balık etlisin kilo sorunun yok diyor.. kilomda normal kiloda aslında.. Boyum 1.76 ve kilom 78.7..... Şöyle anlatayım. Göğüs çevrem kesinlikle kilolu değil aksine dar bir tişört giysem göbeğimden yukarısı manken gibi... ama hafif bi göbeğim var.. ve beni bugün sinirden ağlatan basenlerim... ya bacaklarım kalın ona razıyım ama görseniz sanki kücük bi portakalı yarmışım her yanıma iki tane yapıştırmışım sanır.. bacaklarım kenarı sağ sol böyle kaparık. ve gitmiyooooooor!!! basenlerim çok geniş... bugün gittim 9 parça kıyafet denedim... hepsini okadar beğendimki!!!!!! ve sadece 3 tanesini ayırabildim oda basene doğru geniş gelen kıyafetler.. artık istediğim kıyafeti bile giyinemiyorum ben ya!!! ve o elbisenin 42 bedenine bile sığmadım ya of ağlayabilirim!!!!!!!!!!!!!!!

VE yarından itibaren ölüm diyeti yapıcam!!! 2 temmuza ne kaldı? gerekirse aç yatarım sporumu en üst seviyeye çıkarırım ama genede kilo vermeden duramam!!!!

yardım edin neolur :2::2::2:

perşembe menümü bildiriyorum

Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates, salatalık
2 tk reçel

Öğle:
1 kk peynir
Karpuz

Ara:2 sarma

Akşam:
3 yk patlıcan közleme
4 yk kıyma
4 yk yoğurt
5 tane sarma

su tamam, spor yine yok bacağım iyileşmedi daha :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…