yorum yok ama olsun ben genede salı günkü menümü yazayım
sabah:
1 sb yarım yağlı süt
4 yk nesfit(sade)
öğlen:
pilav üstü döner
şalgam
akşam:
dondurma yedim
daha sonrada 1 adet haşlama mısır
su fazla içemedim 1.5 lt falan
spor olarakta yine yürüdüm biraz
bu arada aradada öğlen meyve yedim
akşşam arasındada kavun,ne çok şey yemişimya(
Başlangıçta güzel başlamışsın da gerisini okurken suratım düştübunları yiyip kilo vermiyosun dimi? eğer veriyosan oturup ağlarım
merhaba kızlar beni lifegoeson takıma davet etti, bende keyifle katıldım.
Benim bilgilerim şöyle 46 yaşındayım, 160 boyundayım ve kilom 75
aslında 4 gün önceye kadar 77'ydim, pazar gününden beri karatay diyetini uyguluyorum ve olumlu etkilerini gördüm.
bu sabah tartıldığımda 74 kilo idim akşam üzeri ise 75 geldim.
slm arkadaşlar benim adım gülay 28 yasında 98 kiloyumm 2 tane cocğuk annesiyimm..zayıflamak iiçin burdayımm..yardımlarına ihtiyacımm varr...
belli bir hedefim yokk..55 olmayı tabi isterimm ama ne kadar zayıflarsamm idirr..kilo almaktann bıktımmm..artıkkk...
selamm ismin gülay sanırım. bi takımla beraber zayıflamak çok daha güzel oluyo. Hem bi yarışma olduğu için hırslanıyosun hem de burda kilo verenleri gördükçe motive oluyosun. Umarım bizimle birlikte çok çok kilolar verir, daha küçük bedenlere sığarsın. Bi önceki mesajda yazdıklarım senin için de geçerli. Önce kendine bi hedef belirle ve ona göre sağlıklı bir diyet programı uygulayalım
Ben en iyisi ikiniz için kuralları bi yazayım. Şu anda az kişi olduğumuz için pek uygulayamıyoruz ama...
1 hafta deneme süreniz var. Bu cuma değil haftaya cuma, yani 8 temmuz günü sizi takım listesine ekliyoruz. Her gün takıma girip yediklerinizi, yaptıtğınız sporları, uyguladığınız yöntemleri paylaşıyorsunuz. Her hafta takımdan biri bizim eşimiz oluyor ve her gün birbirimizin menülerini yorumlayıp 5 boncuk üzerinden puan veriyoruz. Puan sistemi şöyle:
Ana öğün 1 boncuk
Ara öğün 1 boncuk
Su 1 boncuk
Spor 1 boncuk
Kaçamak yapmama 1 boncuk
Haftanın sonunda en çok boncuk alanlar en az boncuk alanlara ceza veriyo, bunu pek uygulayamasak da.
Gelelim cuma günlerine. Normalde cuma sabahı tartılıp buraya erken bir saatte kilomuzu yazıyoruz. Ama bi aksilik olur giremeyiz, unuturuz diye perşembe gününden kiloları yazalım dedik. Perşembe günleri kilonuzu yazarsanız çok memnun olurum Şimdilik aklıma geleler bunlarr. Uutmayın önemli olan hızlı kilo vermek değil, sağlıklı ve kalıcı kilo vermektir. Programlarınızı buna göre yapın. İyi kilo vermelerrr
Ben bugünü perşembe zannediyorum rahat rahat oturuyodum evde, buraya girince gördüm cuma olduğunu allahım ne salağım... O kadar korktum ki sonuç listesinde yokuzdur diye.. Aynalarcım bizim listeyi sen mi paylaştın? Çok teşekkür ederimm o kadar minnettarım ki.. Bizim takımda kimse kalmadı herkes tatilde maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?