Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Senin adına çok sevindim canım bu iş öncelikle sende bitiyo istersen çok daha fazla kilo verirsin sakın bırakma böyle devam et haftada 1 kilo vermen normal olucak ama sen dahada fazla verebilirsin diye düşünüyorum ilk 1 ayda mide küçülüyomuş dr öyle sölemişti bana birde spor yapsan inan bana çok daha fazla sonuç alıcaksın.

bugünkü menümü yazayım bari yorguuunnnnnn yorguuuuun(
sabah:
4 kayısı
ara:
1/2 mısır(haşlama)
öğlen:
1 tabak yağsız domates soslu makarna(içersine domates ve salça koydum yağ yok)
akşam:
yemek yemiycem sadece meyve yiyorum
şeftali,kayısı
Bu arada deli gibi yürüdüm.
Heralde 2 km yürümüşümdür.
Bacaklarımı hissetmiyorum çok hızlı yürüdüğüm için((
Sadece uyumak istiyorum şuan çok yorgunuuuuuuummmmmmm..

canımm senın su sporlarına bayılıyorum..cok azimlisin maaşallahh...ha birde kaşamm yemiyosun ya idolüm sensin :) ben sana 3 boncuk veriyorum canım

bende menümü yazıp kapatayımm günü inş...

sabah menemen,2 dilim ekmek,az recel 1 tatlı kaşığı ben tatlı yiyemeyince sabah doyamıyorum..muhakkak yemeliyim..cok az alıyorum ama ekmeğimin üstüne fazla reçelde yiyemem zatenn..ama cokokreme bir şey diyemem..eve almıyorum kendimi asla tutmam..dün markette raflara baktım baktım durdum..alacaktımm inan sabah tartıda daha az cıkmalıyımm dedimm.kactım markettenn... dayanamam çikolataya..adına baksana rüya gibi Çİ-KO-LA-TA......

ara- 1kuru kayısı-1 kuru hurma-yeşil cay ..çaylarım kahvelerim herzaman sekersiz oluyorr ne gariptirki tatlı birşeyy içemiyorum...

öğleyi az önce yedim dünki makarna vardı..1 tabakk..yedim yanındayoğurt yiyecektim ama dopru değil sanırım murat topoğlu demişti seda sayanda ondan aklıma geldi yemedimm..

aksam bende bu saatten sonra sadece meyve yicemm inş.. az karpuzz yemeyi düşünüyorum..

suyumda yanında şişeyle içiyorum..cocuklarım uyuyor ..uyanınca onları doyurup parka cıkarıcam..oda spor olurr inş...

bi aksilik olmazsa yarın tartıda 96.00 olucamm..inş.. ben diğer yarışlarda okudumm 5 günde 5 kilo diyeti varmışş cokta kolay ou uygulamak istiyorumm..nasıll olurr..sok diyet sakıncalı biliyorum ama ödem atıyorr.yapanlarda faydasını görmüşş...yapsamm mı acaba.?

gülaycım bnace yapma
butip şok dietleri kilo vermen durunca yap
sen zaten veriyosun
bozma metebolizmanı bence
çaya gelince bana motivasyon oldu
birde kabızlık sorunu olanlara birebirmiş
gerçi bende o sorun yoktu ama
emzirirken daha kolay kilo verirsin artı 500 kalori yakıyosun
spor yap daha iyi

gelelim menüme
sabah çeyrek simit 3 zeytin az peynir domates

öğle karpuz peynir

ara 3 kayısı

akşam 1 kase yoğurt çorbası salata

su ve spor tamam

işet böyle bakalım yarın kilom ne çıkacak
malum dönemdeyim ve sabahları şiş kalkıyorum ama
olucak bu iş
zayıflamak zorundayım hyrsylaaaa ...

ipekcim yeni üyeler alsana canım çok az kişi var takımda haber verip kısa zamanda dönecekler dışında diğerlerini çıkar istersen ne bileyim benim eşim yok

senin eşin kimdi ki? canım yeni üye alamıyorum çünkü herkes tatilde. döndükleri zaman yerleri dolu olmasın. sadece senin yerin boştu ona da gülayı aldım. signorina dönecek mi bilmiyorum dönücem demişti ama ağustosa kadar gelmezse diskalifiye etmeyi düşünüyorum

ya sen hiçbi şey yemiyosun, okudukça ben acıkıyorum. böyle zaten kilo verirsin :) 4 boncuk

sabah: karpuz
öğle: yeşil fasulye, 2 yemek kaşığı pilav
ara: dondurma
akşam: yarım sandviç tavuk döner

2.5 lt su, spor yok

sabah için sana veriyorum ayrıca çükolatayı almamakla çok iyi yapmışın.
aranda çok iyi
öğlende iyi olmuş 1 da öğlen için
akşam çok iyi yapmışın karpuz çok iyi bi seçim ama ben akşam yediğim zaman bütün gece tuvalete taşınıyorum yorgun düşüyorum:))
güzel bi gün olmuş gülaycım sana suyun içinde 1 veriyorum yani toplamda sana 4 veriyorum canım

Bende okudum şimdi gülaycım bilemiyorumki aslına bakarsan ben bile düşündüm yani çünkü durdu kilo verimim ne yapıcamı şaşırdım çakıldım kaldım haftalardır aynı yerde acaba bi resetlesemmi vücudu:)
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

Bu sayfayı buldum bende sanırım sende bundan bahsediyosun bilmiyorumki uygulayabilirim bi denemekte fayda var sanki ilk etapta dukan diyetini anımsattı bana ama o ilk olarak proteinle başlıyo ama mantık aynı sanki???

Ya ben şuan şoklardayım bu diyeti yapanların yazdıklarını okudumda ben haftalardır uğraşıyorum 1 kilo inebilmek için insanlar 3-4 kilolardan bahsediyolar resmen şoklardayım vallaha yapıcam galiba ben bu diyeti gerçi dayanabilirmiyim bilmiyorum ama bi şoklıyım bakıyım kendimi nolcak düşeblicekmiyim 1 kilo.

hemen kilomu yazıp cıkayımm ..1 saat sonra musait olcammm

bu sabahhh ...95.900 cıktımm inanamıyorummm.....cok mutluyumm ..Ramazan 90 kiloyla girermiyim acaba...... :)

hemen kilomu yazıp cıkayımm ..1 saat sonra musait olcammm

bu sabahhh ...95.900 cıktımm inanamıyorummm.....cok mutluyumm ..Ramazan 90 kiloyla girermiyim acaba...... :)

Gülaycım Azmine hayran kaldım başlarda korkmuştum inan başaramıyacağını düşündüm o kadar yemen korkutmuştu beni tabi burda en büyük katkısı eşin Suhan2 senide tebrik ederim canım bende durdum vucudu şoklamam lazım ama böylede güzel eskisi gibi çok zayıfta olmak istemiyorum 55 olsam bırakıcam ayrık yaptığım diyet değil sağlıklı beslenmek

Dün yediklerim...

Sabah : kahvaltı yok sadece yeşil çay

Öğlen : pide döner çok yanlış biliyorum ama ne yapayım :26:
Ayran

Ara : Türk kahvesi Şekersiz

Akşam : Az çorba,1 Tabak Musakka

Yatmadan 1 bardak kefir Canım Kefirin ayrana göre daha kalorili olduğunu söylemişsin ben ayrandan daha çok seviyorum ve bende kabızlık sorunu var inanılmaz sindirimi kolaylaştırıyor kefirin faydalarını say say bitmez ayrıca 100gr bir bardakta 58 Kalori var Canım

ipekçim Canım kaptanım nerdeyse 1 aydır kiloyu sabitledim...

2 haftaya kadar veremezsem bu kiloda ayrılmayı düşünüyorum boyuma göre herkez ideal diyor ama ben biraz daha verip eski manken fiziğe kavuşmak istiyorum....

pakize85 (56.5 / 56.5 / 0 / 0%)

Canımya bendede var kabızlık sorunu 2 gündür deli gibi kayısı yiyorum ama nafile yok daha bişey( kefiri deniyim bari bende açmı tokmu içiyosun ne zaman içtiğinin bi önemi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…