günaydın kızlarrr...ben bu sabah 95.600 cıktımm..1 haftada nerdeyse 2.5 kilo verdimm cok mutluyumm..ne olur benı yanlış anlmayınn..benım kilomda olan biri için küçük bir rakamm ama..sürekli yukarı cıkmakktann cokk iyii...biraz moralimm yerine geldii..sayenizdde daha da umutlyumm..başarıcama inanıyorumm..hedefimm 80 olsada gözümm 55 de :) inş..başarıcamm.hepinize cok teşekkür ederimm özelliktede suhancığıma...
canım senin adına çok mutluyum ayrıca teşekkür etmenede gerek yok ne yaptıysan sen kendin yaptın ve yapmayada devam edeceksin ben sana güveniyorum bundan sonraki haftada eş olmasak bile seni takip etmeye devam edicem inan ben verseydim o 2.5 kiloyu ancak bukadar sevinirdim o nedenle bu şekilde devam et azmin elinden bişey kurtulamaz kısa vadede olacak bişey değil ama imkansız bişeyde değil sen istediğin 55 kiloya düşeceksin ve bütün gardrobunu yeniden değiştireceksin eminim ben bundan sadece biraz zamana ihtiyacın var yanlız değilsin öyle düşün ve kendini ona göre motive et kolay bişey değil yaptığın çok zor ama imkansızda değil 1 haftda 2.5 kilo verdin böyle devam edersen 3 ayda kaç kilo olcanı hesapla kendine zamanlar ve hedefler belirle bak görüceksin bu durumdan zevk almaya başlıycaksın zevkli hale gelicek zamanla kıyafetlerini değiştirmeye başlıcaksın(en zevkli tarafıda bu) :)))
Herşey daha güzel olcak emin olabilirsin umarım haftaya cumada bi 2.5 kilo gider iyi haberlerini bekliycem.
İpek 2 kişilerse o takımdakiler buraya gelse olmaz mı senin de kaptan yardımcısına ihtiyacın var
günaydın kızlarrr...ben bu sabah 95.600 cıktımm..1 haftada nerdeyse 2.5 kilo verdimm cok mutluyumm..ne olur benı yanlış anlmayınn..benım kilomda olan biri için küçük bir rakamm ama..sürekli yukarı cıkmakktann cokk iyii...biraz moralimm yerine geldii..sayenizdde daha da umutlyumm..başarıcama inanıyorumm..hedefimm 80 olsada gözümm 55 de :) inş..başarıcamm.hepinize cok teşekkür ederimm özelliktede suhancığıma...
slm ii geceler ,menüm
sabah çeyrek simit peynir
öğle 1 hamburger
akşam 1 dl ekemk 4 5 kuşbaşı et
çikolata 1 tane
su ve spor tamam
ha birde karpuz yarım dlm
a e olun...
hoşgeldin S A
nasılsınız kızlar diycem ama kimseler girmemiş yine
banucanın pazar menüsü
kahvaltı 12 gibi patates 1 yum 1 dl ekmek çay
ara çok az dondurma
akşam 1 kase çorba salata 1 dl ekmek
1 tabak puding
su ve spor tamam...
valla bu çay bneim iştahımı çok kapattı
istesemde yiyemiyorum acaip bir tokluk hissi verdi
bakalım bu hafta değişecekmi kilom
dua edin nolur şimdilik 5 kilo vermeliyim tabi başlangıç
hyrsı inş.
a e olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?