pazar günü yediklerimi yazayımm pek düzgün seyler yemedimm..ama cokta değildi eski halime göre..
sabah- domates,peynir ,az recel , 3-4 yeşil zeytin ,cay 2 dilim ekmek
ara soda
öğle karpuz, peynir,yarım haşlanmış patetes..ekmek ymedimm :)
ara-3-4 susamlı cubuk-3 tane hanımeller
1 tane pat.pide ama küçüktü.
akşam yemedim..
5 saat dışarda dolandım anam ağladı alış veriş yaptım.10.00 eve geldimm
dışarda yandım sıcaktan o yüzden 1 kase cacık yedimm birde soda içtimm
suda 2 litre yi gecmiştir heralde..
Bende sana bu günkü menümü yazayım gerçi mutsuzum ben bu gün saçma şeyler yedim ama genede yazayım bakalım sen nasıl bulucaksın.
sabah:
1/2 simit(geç kaldığım için kahvaltı edemedim ama bu simit beni kötü yapıyo bundan sonra yememeye çalışıcam bi süre sonra kabızlık yapıyo)
öğlen:
çok saçma bi yemek vardı bugün yemekhanede
ezogelin çorba(1 kase)
4 yk pilav
kadın budu köfte vardı ama ben sadece ucundan kopardım tadına bakayım diye ama hala midem bulanıyo yemedim yani öğlen doğru dürüst yemek yiyemediğim için saçmaladım arkadaşla marketten bişeyler aldık çokoprens şu minik paketlerde çıktıya 4 tane ondan yedim arkadaş cips aldı ondan 4 tane yedimm ya şuan ölüyorum pişmanlıktan üstüne deli gibide su içtim tabi ne zamandır ıvır zıvır yemiyodum şuan midem ağrıyo oturamıyorum okadar kötüyüm yani sanırım birazda psikolojik bu arad yemekte 1 bardakta ayran içtim unuttum onu sölemeyi.
Benim acilen evde sebze yemekleri yapmam gerekiyo ne zamandır yemek yapmıyorum öğlen dışarda yiyorum ondada saçmalıyorum neyse umarım buna bi son veririm
akşam yemek yemiyorum yine meyve yiycem
bu arada yürüyüşümüde yaptım bugün fazlasıyla 1 saati kesin geçmiştir.
suyumuda içiyorum bakalım akşama kadar ne kadar içerim bilemiyorum.
spor ve su çok güzell ama sabah kahvaltını pek sevmedim. genel olarak bakınca da daha güzel menülerin vardı. aralar da eksik o yüzdenverebiliyorum.
bu arada kurabiye dedin de ben geçen gün 2 tepsi kurabiye yapmıştım şu anda onu bulamıyorum nereye kayboldu ki acaba :44:
ben de artık menü yazmaya başlayabilirim sanırım. bu sıcaklarda kendimi çok halsiz hissediyorum ne yemek yiyesim var ne de hareket edesim...
dün sabah 1 dl karpuz, 1 kk yarım yağlı peynir, 1 dl ekmek
ara: 1 bardak böğürtlen suyu
öğle: domates soslu makarna, 1 limonlu soda
ara: 1 kase meyveli dondurma
akşam: 2 tavuk but, derilerini yemiyorum çok yağlı oluyo diye
2.5 lt su, bütün gün yürüdüğüm için yorgundum spor yapmadım
paylaştım ya menümü canım :)
öğle yemeği çok fazla olmuş sabah ve ara da yok.vericem sporunu da yaparsan 3 boncuk :)
ben de bugünümü yaziyim
sabah: 2 tane peynirli sigara böreği
öğle: 1 tavuk but, yarım tabak makarna
ara: 1 lokma tatlısı
akşam: 1 tavuk but, yarım tabak makarna
spor yok, su 3 lt
banucan pztsi
sabahtost kep ekemkle
aratürk kahvesi
öğle 1 üçgen dl karpuz 1 kavun 2 3 zeytin 1 dl ekemk 1 köfte
ara meyve
akşam 2 kaşık pilav 3 küçük pirzola salata 1 dl ekmek
1 avuç badem 2 kayısı 4 5 kiraz
su tamam spor tamam
çayım geldi kargoyla içimi iyi tokda tutuyor gibi bakalım görücez fark edecekmi
ama ben ümitliyim bu defa olucak Allahın izniyle
a e olun çıtır olun incecik olun kızlar ok?
süper işte bugününü sevdim 5 boncuk
ben hatırlayamıyorum ya ama yazıyım
bugün diyeti falan unuttum cozuttum biraz
sabah ve ara yok çünkü kardeşim hastaydı gece başında bekledim geç kalktım
öğle: 1 peynirli sigara böreği, bikaç dilim karpuz, peynir, kuşburnu
ara: 1 haşlanmış mısır
akşam: yarım etsiz çiğköfte dürüm :26:
2 saat sonra da 1 dondurma
2 lt su, spor yok yine :85:
pazartesi günü menümm
sabah erken kalkamadım canım kahvaltıda istemedi
bende cacık yaptımm içim yanıyor resmen anlamdımm ben bu hararet nedirr..
cacıkgın yanında 3-4 adet susamlı cubuk kraker
ara -içim bayıldı bi lokma ekmek
öğle -akşam karışık--1 tabak karpuz--2-3 dilim beyaz peynir küçük minik dilimler küp küpp -yanında h 1 paket pedibör bisküvii çifte kavrulmuş
ben bu üçlüye cocukluğumdan beri dayanamamm birdha yapmıcam.1 paket bisküvi 400 kaloriymişş cok masum görünüyorr ama değilmişş
kalorisini okuduktan sonr akşam yemeğini yemicem dedim..saat 4 dü yediğimde şimdi cok acıktımm salatalıkk yicemm sadece..bol su içicemm
1 tanede yeşil cayım var unutmayayımm..
bugunu böyle kapatıyorum inş.. başka bir şey yemicemm..burası olmasa ben ne yapardımm ....
banucan pztsi
sabahtost kep ekemkle
aratürk kahvesi
öğle 1 üçgen dl karpuz 1 kavun 2 3 zeytin 1 dl ekemk 1 köfte
ara meyve
akşam 2 kaşık pilav 3 küçük pirzola salata 1 dl ekmek
1 avuç badem 2 kayısı 4 5 kiraz
su tamam spor tamam
çayım geldi kargoyla içimi iyi tokda tutuyor gibi bakalım görücez fark edecekmi
ama ben ümitliyim bu defa olucak Allahın izniyle
a e olun çıtır olun incecik olun kızlar ok?[/QUOTE
banucuğum cayını bende cok merak ediyorumm ..inş.. sana faydalı olurr...merakla takip edicemmm seniii caınımm:)
günaydın canım bakalım menüne
sabah,keşke güzel bi kahvaltı yapsaydın bitkin düşersin sonra, cacıkta çok masum bişey değil onu söliyim sana kalori sepeti diye bi site var oraya bakarsan.O nedenle sana sabah için boncuk veremiyorum çünkü aç kalmak sağlıklı bişey değil biliyosun canım o nedenle keşke kepek ekmekli domatesli salatalıklı peynir ve yumurta gibi klasik bi kahvaltı etseydin hem arada ekmek yemek zorunda kalmazdın.
öğlene gelince,öğlen ve akşamada olmamış resmen aç kalmışın umarım gece kalkıp yememişindir bisküvi kötü bi tercih olmuş karpuz iyi bi seçim ama aralarda yesen daha iyi olurdu yani gülaycım aç ve kötü bi menü olmuş yapma böyle istersen bu şekilde verdiğin kiloda fazla olarak sana geri dönecektir.Bana kızma ama sana sadece 1veriyorum pazartesi için; ne protein(bi kaç peynir dışında)ne karbonhidrat var menünde o nedenle yediğin karpuz için sadece 1 verdim.Aç kalmaman gerekiyo gülaycım şuan kilonda fazla vücudun halsiz düşer ve hastalanırsın kilon nedeniyle bizim yediklerimizle kendininkileri fazla karşılaştırma kilo verdikçe azaltacaksın sende menünü şuan bukadar fazla yüklenme kendine aralarda 2 ceviz ,1 avuç fındık veya 6 tane badem falan ye mesela kuru meyvelerden ye seni oyalar ve tokluk verir ama asla aç kalma umarım sana fikir verebiliyorumdur. Diyet kişiye özeldir ama istersen sana diyetisyenin bana vermiş olduğu menüyü yazarım sanada bi fikir vermiş olur bire bir uygulamasan bile bi fikir almış olursun.
canımm kesinlikle haklısınn..bende pişman oldumm cok zorlandımm dünn..birdaha öğün atlamıcamm...dun aksam en son 9 karpuz yedimm..gece kriz gecirmedimm Allahtan ama dediğin gibi gün içinde halsizdimm..işlerimi cok zor yaptımm..boncuklara lütfen kızacağımı düüşnme..desteğin için teşekkür ederimm.....burdaki tüm arkadaşlarıma tşekkür ederimm..bana innaılmaz faydanız oluyor...ben bu sabah tartıldımm yinee 96.400 cıktımm son 3 yıldır hiç görmediğim rakammları görüyorum..Rabbim daha fazlasını nasip eder inş..perşembeye kadar tartılmıcamm..ama tartılmayınca da sanki elimdenip kacacakmıs gibi hissediyorum kendimi kontrol ettiğimi düşünüyorumm..fazla taktım sanırım kafama...neyse perşembye kadar tartılmıayayımm..
canımm kesinlikle haklısınn..bende pişman oldumm cok zorlandımm dünn..birdaha öğün atlamıcamm...dun aksam en son 9 karpuz yedimm..gece kriz gecirmedimm Allahtan ama dediğin gibi gün içinde halsizdimm..işlerimi cok zor yaptımm..boncuklara lütfen kızacağımı düüşnme..desteğin için teşekkür ederimm.....burdaki tüm arkadaşlarıma tşekkür ederimm..bana innaılmaz faydanız oluyor...ben bu sabah tartıldımm yinee 96.400 cıktımm son 3 yıldır hiç görmediğim rakammları görüyorum..Rabbim daha fazlasını nasip eder inş..perşembeye kadar tartılmıcamm..ama tartılmayınca da sanki elimdenip kacacakmıs gibi hissediyorum kendimi kontrol ettiğimi düşünüyorumm..fazla taktım sanırım kafama...neyse perşembye kadar tartılmıayayımm..
aslında sık sık tartılmak iyi bişey değil normali haftada 1 kere tartılmak ama biz sabırsız insanlar olduğumuz için tutamıyoruz kendimizi hele ben, tartı yatağın karşısında duruyo bide milim oynatmıyorum yerinden çünkü zemine göre değişiyo kiloda bi noktaya sabitledim ordan oynatmıyorum her sabah bi çıkıyorum ama aynı aynı aynı(
evet bende hep aynı yerde tartılıyorumm....senın kilon 52 filan değil mi canımm..ne kadar olmak istiyorsunn...keşke bende 50 lilerde olsamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?