Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada menümüde yazayım gülaycım öğlen yemeğimi yedim çünkü:)
sabah:
1 adet açma (simit yemiyim dedim gittim açma aldım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sonrada midem bulandı)
ara:
4 adet hanımeller bisküvi
öğlen:
1 adet lahmacun
1 adet ayran
akşam:
yemek yemiiycem bol bol meyve aldım az önce pazardan onlardan yiycem kayısı,şeftali ve yeşil elma
belki akşam 1 tanede haşlanmış mısır yerim henüz tok olduğum için kararsızım
benim menüm bu kadar gülaycım bakalım senden kaç boncuk alıcam bu menüyle senden:))
bu arada suyumu içiyorum
spor olarakta yürüyüş yapıcam akşama inşallah.

evet ya bende bugunn öğrendim ideal kilomm 47 olmaıymış ..ben de 1.55 imm saşırdım ben 55 diye biliyodum..knedimi 47 hiç düşünmedim bile :)

canım..sabahların neden böyle oluyor sanırım calıştığın için...en azından bi meyve filan yesen sabahları daha iyi olmazmı..kabızlık sorunu yaşanıyo sonra kahvaltıların kuru geçiyo cay da içmiyosun sanırım..
hanımeller üstüne yaşımamış değilmi?ama bende aynısını yapıyorum..
öğlende lahmacun..keşke sulu bi yemek yada corba olsaydı.ama sanırım uygun değildinn..en azından ayran var..ben menüye 1 boncuk vericem kuru kupkuru olmuş yani bağırsaklarında sorun olabilir canım benimm calışıyosunda dikkat etmek gerekir..birde canım mısır nişastalı bildiğim kadarıyla gec yenmemesi gerekiyor yanlışım varsa düzelt canımmm..

su ve spor içinde 1 boncuk veriyorum bende cıksam ii olcak bu aksamm...benim cocuklara dün söz vedim cıkamadım..bugunde inanılmazz kuduruyolar anlatamam.....

gelelimm benümm kabuss menümee.........

sabah güzel başladımm..

az menemen-acık cayy --ve 1 dilim ekmek

ara

2 adet kuru hurma ve yeşil cay

öğle-dün gece gec yattım sabahta cok erken kalktım diye cocuklarla öğle uygusunda uyudumm..öğle yemeği oldu akşam yemeği 5 te yedimm..

ne yedimm...

domates ve biberi sote ettim haşlanmış makarna--yarım kase yoğurt-ceyrek patetes haşlaması

ekmek hiç yemedimm inanamıyorum doyduguma

bu saatten sonra yersemm sadece meyve yerimm ama onuda yemek istemiyorumm catlıcamm..cünki ben makarnayı kacırdımm..

normal yemek tabağıyla koca bir tabakk..oda nasıl oldu ben coculara 2 tabak yaptımm ama şansıma koyduğumm yeşil biber zehir gibi acıydı cocuklar yiyemeyince ben indirdimm mideye makarna masumdur dedim ama..yanıldım mı acaba... 2 kaşık 1 porsiyonmuş.. öylemii gercekten ben kaç porsiyon yedim ki o zaman 15 porsiyon filandır heralde ...

suyuda içmeye calışıyorumm ...sporda yokk ..sadece cocukları birazdan parla cıkarıcamm yoksa beni yiyecekler kudurmaktann...cıkayımm yediklerimm erir belki

evet ya bende bugunn öğrendim ideal kilomm 47 olmaıymış ..ben de 1.55 imm saşırdım ben 55 diye biliyodum..knedimi 47 hiç düşünmedim bile :)

Ben de 1.58im eskiden 47 kiloydum çok mutluydum. şimdi 48 olsam yeter diyorum. 1.55 boya 55 kilo ideal değil ama senin için bu çok güzel olurdu :) vereceksen uzun sürede ver, kısa sürede fazla kilo değişikliği çatlak falan yapar sağlıklı değil

evet canım haklısınn...uzun zamana yaymam gerekk.zaten piskolojık olarakta kendımı kasınca daha cok yiyorumm yavaş yavaş olmalı..az önce eve geldim bende 1.5 saattir yürüdümm...5 ten sonrada birsey yemedimm..inş.. böylee gider ...zayıflarım inş...

bu hafta verdiğin kiloyla takımı kurtarıcaksın bence

slmkızlar
nasılsınız en çok ümitliyim
iyiy gidiyor

salı menüm
sabah küçük bir tost

ara yok

öğle karpuz peynir

ara 1 dl ekmek 1 tatlıkaşığı kaymak ve 1tatlı kaşığı bal

akşam yarım simit peynir
karpuz

5 6 tane kiraz

su tamam 30 dk da yürüyüş...

çayımıda içiyirum iştahımı acaip kapattı

olucak inş. dua edin nolur
hep birlikte verelim kilolarımızı

ipekcim yeni üyeler alsana canım çok az kişi var takımda haber verip kısa zamanda dönecekler dışında diğerlerini çıkar istersen ne bileyim benim eşim yok

salı menüm
sabah
az melemen avuç kadar beyaz ekmek peynir salatalık
ara
1 elma
öğle
2 kase şehriye çobası (biriyle doymadım)
ara
1 kaşık çikolata
akşam
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
ara
çok az dondurma 2 dilim elma

su içiyorum ama spor yok onun yerine uyuyorum bol bol

ne desen haklısın gülaycım ama ben çoğu zaman araziye çıkıyorum bu nedenlede öğlen yemeklerini dışarda yemek zorunda kalıyorum nerde bulursam orda yiyorum anlıcan dün çok kötü bi gündü sabahlarıda yetişemediğim için genelde simit alıyodum ve seninde sölediğin gibi kabız oldum sebze hiç yiyemiyorum bu aralar nolcak benim bu halim dün akşam mısırda yedim ya tam anlamıyla felaket bi gündü.

Bu sabah gene kahvaltı yapamadım ama karnım taş gibi o nedenle 4 tane kayısı yedim şuan biraz daha iyiyim öğlen ne yapcamı yine bilmiyorum eve gidip bi çorba falanmı yapsam yetişebilirmiyim bilmiyorum bakalım öğlen veririm artık menümü ama bu gün bişey yiyesim yok dünküler beni mahvetti hala kötüyüm.

Bakalım sen neler yapmışın gülaycım;
sabah, çok iyi başlamışın sana veriyorum bu arada bakıyorumda ekmek dilimlerin gün geçtikçe düşüyo kutluyorum seni ipeğinde dediği gibi bu hafta bizi sen kurtarıcan:)
aranda çok iyi hurma süper
öğlen ve akşam karışık olmuş ama saati çok iyi 5.
makarna kötü bi seçim değil iyi bi seçim ama üzerine döktüğün sos umarım fazla yağlı değildir ayrıca okadarda suçluluk hissetme senin şuanki kilona göre okadarda fazla yemiş sayılmıyosun ama sen genede bidahaki sefer daha dikkatli davran 1 tabağı geçirmemeye özen göster canım ayrıca dışarıda çıkmışın illaki dışarda enerji harcamışsındır çocukları parka götürmek nasıl bişeydir çok iyi bilirim 2 azmanda bende var şuan tatildelerde başımı dinliyorum annne şuraya gidelim anne buraya gidelim her akşam yerler beni ve bende dayanamam peşlerinden koşmaktan işim biter 10 tane insanla uğraşsam okadar yorulmam ama 2 çocuk benim canımı çıkarır seni çok iyi anlıyorum:))

inşş..canımm hepimiz güzel kilolar veririzzz..cayında faydası olur inş..cok merak ediyorumm..bende kullanmak istiyorum böyle seylerr ama emzirdiğim için kullanamıyorumm ....

bende şaşkınım ama sanırım 1.5 kilo verdimm..benim kilomda biri için devede kulak..ama cok mutluyum ...sizin inanılmazz faydanız oldu arkadaşlarr hepinize tekrar teşekkür ediyorumm..en azından cabalayabiliyorumm .....cokk heycanlıyımmm..inş.. güzel kilolar veririmm..ramazanda 90..bayramdada inş. 85-80 olurumm...hayırlısı bakalımm..her ramazann kilo alıyorum ben ama cok yiyorum ..inanılmaz iftardan sonra catlıcak gbi oluyordumm..bu ramazan hedefim 5 kilo vermekk ..bu ramazan başka olacak inş..insan yiyince ramazanı güzel eda edemiyorda..inş..bu sene güzel gececekk.... :)

canımm evet calışan içinn zor oluyorr..yemek bile sorunn...ben sana kuru hurmayı tavsiye edicemm..kayısıdan daha etkiili sabahları ac karnına 2 tane yiyip su içersen hem karnın doyuyor heme ..güzel alıştırıyor bağırsakları..ben bunu cocuklarımda denıyordum..kendimde denedimm faydası cokk..hemde besin değeri cok yüksekk...

bu sabahh yine tartıldımmm 200 gram daha vermişim ...96.200 ümm 95 li rakamları görürsem co mutlu olucamm..inanamıyorumm...su.kas ölcen alet baskulumm ...bakıyorumm su ve as oranımm kaç gündür aynı inanamıyorumm..sanırım yağdan veriyorumm..çünki daha önceki diyetlerimde 1-2 kilo verirdim ama su dan olurdu..su inerdi ama şimdi kaç gündür sabitt...ayy yağsa bu ne güzelll...Allahımmm erit beni yarabbimm..dualar ediyorumm artıkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…