Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tebrikler canım benim kitabım geldi senin gazına gelerek aldım en fazla 3 kilo vermek istiyorum eski manken fiziğime kavuşmak için bende yarın başlarım artık 17 Ağustosa kadar hedefim 3 kilo bakalım neler olucak suhan beraberiz tatlım

Ben geri geldiiiim hem de kilo vererek :)) 53.5 kiloydum şimdi oldum 51.8 tatilde kilo veren tek insanımdır herhalde. hem de açık büfeydi ama yemekler çok güzel olmadığı için 3 çeşit yemekten birer kaşık aldım çok az yedim, daha çok meyve yedim. e bi de yüzmeyi işin içine katarsak 1 haftada bu kadar kilo vermişim çok mutluyummm geçmişi okuyamadım çok fazlaydı neler yaptınız bakalım? cuma günü bildirim yapamayacağımı paylaşım alanında söylemiştim biri gelip yardım etti mi size?

canım benim inşallah.
vallaha benim kendime güvenim geldi az önce gittim kendime 2 pantolon aldım 36 beden uçuyorum vallha önce bi dedim acaba olurmu hadi bi deniyim bakıyım dedim vee oldu ya inanamıyorum hatta az bolluk bile var yani çok mutluyum.
kitabım aradım kargodaymış artık tam anlamıyla bende yarın başlarm hadi bakalım beraberiz neler yapcaz:))

biz aynen devam ediyoruz canımya kendimize son çareler arıyoruz işte son olarak direnen kilolarımızdan kurtulma çabası içinde debeleniyoruz asıl haberler sende nerelere gittin tatil nasıldı bize tatil yok ne yazıkki bayramı beklemek zorundayız((

menümü yazayım nasıl olsa yemeğimi yedim:))
sabah:
1 bardak süt(yr. y)
ara:
1 bardak ayran ve biraz simit(simit yedim gene ay vallha gülay haklı martı oldum ben)
öğlen:
3 yk pilav
3 yk sebzeli kebap
çok az karpuz(3 minik parça)
ara:
daha ara yapmadım ama meyveli süt içicem hazırladım yanımda bana bakıyo(saat 3 gibi falan içerim)
akşam:
sadece yoğurt yiycem öğlen yemek yedim çünkü(yr. y)
ay şöle bakınca nekadar çok şey var burda yerken insan farkında olmuyo:)))

4 gün çeşme 3 gün bozcaada yaptık, bozcaadada otelde değildik o yüzden yemek yoktu karpuzla falan idare ettik, çeşme de işte açık büfeydi ve yemekler çok güzel değildi. ama her iki yer de harikaydı umarım siz de görme fırsatı bulursunuz ben mutluluktan 2 dakikada bir tartıya çıkıyorum inşallah kalıcı olur geri almam bu kilolarıı. gerçi görüntüde hiç belli olmuyo ama tartıda görmek çok mutluluk verici :) bi de burda dukan diyeti fala gördüm bence başlamayın çünkü tek besin diyetleri kilo verdiriyo ama bırakıldığı zaman geri aldırıyomuş. bunu bi diyetisyen söylemişti, vücut proteine alıştığı için diyeti bıraktığınız zaman hooop geri geliyomuş kilolar. yine de siz bilirsiniz

canımya ne güzel vallha tatile gidenlere imreniyorum helede egede( bende bir egeli olarak)
geçen yazda tatile gidemedim ondan önceki yaz kıbrıstaydık ne yazıkki 2 yıldır bu saçma yerde kaldık bakalım bende bayram tatilinde bi gidelim diyorum eşime nasip artık.
dukan diyetine gelince ben işim gereği genellikle öğlenleri dışarda yiyorum ve dışardada tahmin ettiğin gibi genelde et ağırlıklı oluyo ve akşamlarıda bunun üzerine bişey yiyemiyorum benim günlük beslenme şeklime çok uygun olduğu için bi deniyim dedim ama tabi bilemiyorum daha sonra ne olur 2 gün boyunca problem yaşamadım iyi geçti zaten sütü, yoğurdu ve peyniri severim yumurta dışında diğerleriyle aram iyidir sadece yumurtayı asla yemem bütün bunlardan ötürü ben deneme kararı aldım bakalım hayırlısı:))

inşallah işe yarar tatlım :) ben de 2 yıldır belki de daha fazladır tatile çıkmıyodum iyi oldu :) istanbul çok fena ya terlemekten sırılsıklam oluyorum :84:

inşallah işe yarar tatlım :) ben de 2 yıldır belki de daha fazladır tatile çıkmıyodum iyi oldu :) istanbul çok fena ya terlemekten sırılsıklam oluyorum :84:

sen ozaman iç anadoluya gel canım burasıda devamlı bulutlu sıkıcı bi hava var hala sabahları ve akşamları hırka giyoruz.

ben de sıcaktan fenalaşıyorum ankara sıcak bizim ev sıpsıcak of sonbahar gelse ramazanda rasıl dayanacağım bilmem bugün bebeğimi görmeye gittik çok güzel poz verdi kıpır kıpırdı

slm kızlar ii geceler

nasıl gidiyor ben iyiyim çok şükür

gelelim banucanın pztsi menüsüne

geç kalkıyourz malesef
12 gibi kahvaltı yarım simit 1 yumurta çay

öğle saat 3 gibi 1 tane kurabiye

akşam tavuk 3 4 kaşık pilav salata 1 dl ekmek
şalgam suyu 1 bardak

1 çorba kaşığı kadar dondurma

su tamam spor yok malesef

işte böyle
herkes sıcaklarla boğuşuyor en büyük artısıda fazla ağır yenmemesi

a e olun arkadaşlar

slm kızlarr bu sıralar ne düzenli yiyebiliyorumm neden buraya yazabiliyorumm..birazdann yine cıkıcamm bir arkadaşa davetliyimm ne kadar yoğunumm..ömrümün en yoğun günlerini yasıyorum..cumartesi akşamı bir davettidim pazar gecesi bi arkadaşımın douğumuna gittim.bugun yine bir arkadaşa gidiyorum..yarın da komsun doğum yaptı..aay yazarken bile sıkıldımm..hem evde iş yetiştirmeye calışıyorum gece 1 e kadar ütü yaptım..oğlum uyumadı 3 de anca uyudum..sabah 6 da kalktımm..ya bu kosusturmaya vereceğime alıyorum ya ona bozuluyoorumm..ikramları geri sceviremiyorum..ayıp olur diye az az alıyorumm.ama dun inat ettim öğleden sonrayemedim gece aclıktan byaılcaktım ama yemedımm..95.700 cıktım sbah olsun bi gelişmedirr yinee.. :)

sabah menümü yazayım hesabımı kapatimm..buraya yazmayınca sonu gelmiyo yemeğin

sabah domates biber.salatalk 1 yumurtapeynir cay ekmek papatya ekmeğin 1 yapragı

öğle arkadşta olucam herseyden tadımlık alıcamm

akşamda az karpuz yerim bugunde hırslıyımm tuticamm suu koca boğazımı..razamanda geldi..mideyi küçültmek lazımm...

neyse cok uzattım canlarım sizi cok seviyorum..yarına anca girebilirimmm...kalorisiz günlerr herkeze

Kızlar nbr bilgisayarda bi arıza var fazla kalamıycam menümü yazayım sadece
sabah:
1 bardak süt
öğlen:
yağsız döner(sadece etleri yedim yanında bişey yok)
ara:
dondurma
akşam:
yoğurt yiycem belki 1 bardakta süt içerm
bu arada sabah tartıldım 51.8 şaşkınım sadece
bol bol su içtim
yürüyüşümü yaptım sayılır bu kadar.
herkesi öptüm kızlar çok mutluyum:)))

Son düzenleme:

gülaycım canım benim umarım gezmekte fazla kaçırmassın:))

hazır 200 gram daha vermişken bi kilo çizelgesi daha yapayım dedim arkadaşlar

umarım devamı gelir gerçi ben gelceğinden eminim artık geçen haftaki karamsarlığım kalmadı yavaş yavaş kendime geldim hedefimede az kaldı sayılır 3.8 kaldı Allahım 48 olduğum gün uçucam artık yıllar sonra ilk kez bukadar yaklaştım evlendikten sonra cozutmuştum ben iyce arada kilo verdim ama 55 in altına hiç inmemiştim çok mutluyum baya motive oldum.

günlerdir uğrayıp bakıyorum kimse tekrar aranızdamıyım diye soruma cevap vermemiş

aranızda değilsem bana somut bi cevap lazım kızlar.

slm kızlar naber

bu gün geç kalktım anca 12 de yaptım kahvaltıyı

1 dl ekmek peynir karpuz

saat 6 gibi 1 kase çorba 3 4 kaşık pilav 4 5 parça kuşbaşı et salata
1 dolma 2 kaşık pilaki yedim

saat 8 gibi 1 dl baklava

gecede çeyrek simit

saçma sapan bir menü değilmi
evden çıkmamak lazım aslında ama olmuyor malesef

su ve spor tamam...

a e olun

selam kızlar
tatilden dün döndüm sonunda
evimi çok özlemişim

1 kilo civarında artıda çıkıyorum
bakalım vücudum bi kendine gelsin cumaya kadar
tuvalet düzenim hep bozuk gitti tatilde

herkes nasıl keyifler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…