salı menüm
sabah : canım bişey istemedi
Öğlen : taze fasülye ,bol yeşillikli salata
Ara :2 kayısı yeşil çay
Akşam : 1 kase çorba
yatmadan 2 tane minik kurabiye
benim eşim tatile çıktı beni biri boncuklarsa sevinirim :)
su tamam ama spor yok
Çok iyi olur canım sen beni yola getirirsin
Ah Ah canım ya beni kim yola getirse bilmiyorum takıldım gene bir gram inme yok öyle aynı kiloda gidiyorum((
48 benim için sanırım hayal artık giderk umudum tükenmeye başladı haftalardır 1-2 kilo vericem diye canım çıkıyo okadar yürüyorum akşamları meyveyle geçiştiriyorum ama yok yok yok.
İyce moralim bozulmaya başladı.
Menümü yazayım bari dünkü menüm
sabah:
1/4 poğoça(belki daha az bile olabilir ucundan kopardım sadece)
ara:
erik(1 tane)
şeftali(1 tane)
öğlen:
biber dolması(3 tane küçük)
ara:
mısır haşlama(1/4)onuda ucundan yedim yani herşeyi ucundan koparark yiyorum ama hala yerimde sayıyorum delirmek üzereyim ya
akşam:
mantar ve tavuk göğsünü soteledim çok az çiçek yağıyla onu yedim
daha sonra nescafe içtim ve 1 saat sonrada çay(bunlar şekersiz)
çok sinirlerim bozuktu akşam 8 gibi 2 tane kurabiye yedim
ve bukadar yedikten sonra vicdan yaptım 2 ye kadar uyuyamadım
bu aralar adet dönemindeyim ondan sanırım sinirlerim bozuk bukadar uğraşıyorum ama sonuç alamıyorum ay baya sıkıldım ben kızlar kusura bakmayın sizide bunalttım.
bu aralar beim eşimde yok yorum yaparsanız sevinirim gerçi yorumlanacak bi menü değilde akşama kadar yemişim :84:
teşekkür edrim canım yorumların için ayrıca kaçamağımıda göz ardı etmişsin çok sağolcanım ufak kaçamağı saymıyorum sporda tamamlarsınboncuk
Bu arada canım vücudu biraz şokla detoks falan yap belki ödem vardır gerçi bende 56 altına düşmüyorum çünkü boyumla orantılı vucudum benimle savaşıyor senin gibi az yesem spor yapsammm ooooo ben hiç dikkat etmiyorum
Gülaycım kolay gelsin sana
Dünkü Menüm
Sabah: az peynir domates ekmek
Ara: Şekersiz çay
Öğlen: karpuz peynir
Akşam : 1tane biber dolması yoğurtlu makarna
sahile yürüyüşe çıktık
1 tane waffle eşimle ortak yedik
eve gelincede popkek :26:
su 3 lt spor sahilde yavaş tempo yürüyüş
Bu günkü mneümü yazayım nasıl olsa yemeğimi yedim
sabah:
1 simit
ara:
1 erik
öğlen:
mercimek çorbası(1 kase)
et döner(yanında 1 parçada lavaş)
1.5 bardak ayran
ara:
dayanamadım ben bu gün tadelle gofret yedim 1 tane sabahtan beri isyanlardayımya yemiyorum ama kiloda veremiyorum diye sonunda yedim çikolatayı bakalım nolcak
akşam:
yeter bugünlük bu kadar sadece meyve yiycem.
su tamam
ama spor konusunda bişey diyemiyorum şimdilik bakalım bi değişiklik olursa yazarım
suhancığım bana kızma ama hala simit mi yiyosun..martı gibisin :) canım kahvaltı sindirim sistemini calıştır bence sen ondan veremıyoeun..wc yle aran nasılyanı düzenlı cıkmak lazım kilo vermek için..ben tv de duymustum wc yle aran iise kilo veriyorsun demektir demişti..dr.kubilayy.. başka cözümler bak canım benimm..zayıflamayı gectim bağırsaklarında sorun olmasın yaz günü...Allah korusun ....
suhan canım dukan diyetini bana biraz anlatırmısın birde özelime mesaj atabilir misin kitabı hangiş siteden aldım belki beraber başlarız faydaını görürüz ne dersin :)
benim bugün reglm ama yinede tartıldım 56,800 çıktım 300 gram almış gözüküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?