Kızlar bu gün dukan diyetine başlamaya karar verdim diğer sayfalrı baştan başa okudum ve herkes çok memnun bakalım bende işe yarayacakmı ben genelde protein ağırlıklı beslendiğim için zorlanmıcamı düşünüyorum ama bakalım nolcak çok heycanlıyım
dayanamadım kitabını internetten sipariş verdim 3 gün içinde gelir artık haftaya başlarım sonuç umarım istediğim gibi olur Allahım dukan bana iyi gelsin nolurrrrrrr
bende merak ettim su dukanı duydum ama hiç incelemedimm..bakimm..nasılmışş..
suhancım msj için teşekkürler canım bende sipariş verdim ve pazartesi başlıycam Evlilik yıldönümüne kadar son 1-2 kiloyuda vericem öyle şartlandırdım kendimi :)
gerçi sen beni görsen nerene zayıflıyorsun diyeceksin ama eski halim çok zayıf olduğu için suan kendimi kilolu görüyorum...
Bu arada öğlen yemeğimide yediğime göre menümü yazayım artık
sabah:
çubuk kraker yedim bikaç tane
öğlen:
göveç
1 tabak yoğurtlu makarna
az karpuz
ara:
dondurma(1 külah)
akşama gene yemek yok belki patlıcan közlerim sadece onu yerim akşamları iyi oluyo hem kalorisiz hafif hemde ben çok seviyorum sadece tuz döküyorum öle yiyorum çok hoşuma gidiyo:)))
süpersin pakizecim daha ne istiyosun 1.70 boya 56 kilosun süpersin vallha ben 1.55 ama 52.5 kiloyumben ne yapayım kendimi nerelerden atayımm bilmem 47/48 kilo olmam lazım ya ben napcam
kaç çocuğun var peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?