ayyyy biri iskalifiyemi dedi neyapmayın kızlar :))
görümcem geldi almanyadan onların yanında giremiyorum malum diyet saklı gizli dirher yazdığımı okuyo çoçukları rahat yazamıyorum:44:
Canlarım benim kilom 81 ile 82 arasında gidip geliyo amacım bayrama kadar 75 olabilmek ama eşimle olan bir iddamızda var ayın 15 kadar 75 olursam iddayı kazanıyorum çıkmadık candan umut kesilmez tabidaha sonrada yine bu takımda taa 60ları görene kadar varım inşallah
özel günden dolayı oruç degilim arada ne bulursam ağzıma atıyorum o yüzden liste yazamıyorum
bir ısırık çikolata ,1 zeytin yemegin tuzu tatlıdın şerbeti derken listem epey kuru kalabalık olur çünkü
ayyyy biri iskalifiyemi dedi neyapmayın kızlar :))
görümcem geldi almanyadan onların yanında giremiyorum malum diyet saklı gizli dirher yazdığımı okuyo çoçukları rahat yazamıyorum:44:
Canlarım benim kilom 81 ile 82 arasında gidip geliyo amacım bayrama kadar 75 olabilmek ama eşimle olan bir iddamızda var ayın 15 kadar 75 olursam iddayı kazanıyorum çıkmadık candan umut kesilmez tabidaha sonrada yine bu takımda taa 60ları görene kadar varım inşallah
özel günden dolayı oruç degilim arada ne bulursam ağzıma atıyorum o yüzden liste yazamıyorum
bir ısırık çikolata ,1 zeytin yemegin tuzu tatlıdın şerbeti derken listem epey kuru kalabalık olur çünkü
hedef olarak 75 yazamam, kaç kilo olunca takımdan ayrılcaksın onu yaz sen bana :)
mattikaya katılıyorum her gün palaşım şart, yazıp çıkmak yok
sonra takımda kimse kalmıyo sohbet edemiyoruz
ya kızlar ben bugün patates kızartması yedim
şöyle bi şey yapmaya karar verdim, her gün kimin ne kadar paylaşım yaptığını not alıcam. haftanın sonunda burda günlük ortalama mesaj sayılarını yazıp en az mesaj atan kişiye ceza vericem. 3 yada 5 kere üst üste sonuncu olan kişiyi diskalifiye etme konusunda kararsızım onu size soruyorum bu kuralı uygulasak mı?
ye ipekcim ya bence senin spora ihtiyacın var
istediğin kiloya baya yakınsın sadece diyetle zor
hatta besinsiz vitaminsiz kalırsın çok dikkat edersen
spor salonuna fln başla bence
ben spor salonuna kayıtlıyım zaten. hatta 2 yıl sürem kaldı üyeliğimin bitmesine. ama başka bi yere taşındım ve şu anda orası evime uzak. o yüzden bi türlü gidemiyorum. hem de öyle güzel bi yer ki her türlü spor var, açık kapalı havuzu bile var. ama gidemiyorumevde spor yapayım diyorum hep bi aksilik çıkıyo, ya eve geç geliyorum ya yorgun oluyorum. mesela şu anda adet dönemimdeyim ve 4 gündür karnım deli gibi ağrıyo hareket edemiyorum. kaldım bu kiloda
boyuna göre çok ideal bi kilodasın
kitle indeksine bakılırsa..
bence kilo verme artık
sporla sıkılaş, vücudunda nerenin ihtiyacı varsa
spor yaparsan kilonu da korursun yavaş yavaş da verirsin ayda 1 kilo gibi
spor işine bi çare bul sen
cumartesi ve pazar menüllerim çok sadeydi
cumartesi tavuklu patlıcan yedim
pazar balık yedim yani fazla bişey yiyemedim yorgunluktan
yanlarındada salata okadar
ben de eş istiyorum kendime yeşilyolu alsam olmaz mı :26:
hedef olarak 75 yazamam, kaç kilo olunca takımdan ayrılcaksın onu yaz sen bana :)
mattikaya katılıyorum her gün palaşım şart, yazıp çıkmak yok
sonra takımda kimse kalmıyo sohbet edemiyoruz
ya kızlar ben bugün patates kızartması yedim
al al beni al haticebende şu görümcelerim bi gitsin en alasından yapacam paylaşımımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?