Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben kabul diyorum..
kurallar sert olmalı yoksa takımda böyle boş kalır..

mesela bizim takımda sadece kilo bildirimine gelenler var
bunu arada bir yaparsın tamam da her hafta böyle..
sadece kilo söylemek için mi takım

bu kural hafta içindeki paylaşımları kapsamıyo, sadece bildirim gününü ilgilendiriyo. yani sadece bildirim yapıp çıkanlar için hiçbi şey farketmiycek. paylaşımı arttıracağını düşünmüyorum :/ zaten 6 takım kabul etmiş. 1 takım daha kabul ederse bizim youmuzun bir önemi olmayacak ama siz yine de fikir söylemeye devam edin.

3 hafta üstüste bildirim yapmayınca diskalife olsa daha iyi olur bencede

biliyorum etki etmeyecek. buna bizim takım içinde bi çözüm bulmamız lazım

ayy canımm ben en fazla 3 gün tartılamıyorumm..öyle bir takıntı oldu ki bende bu olay anlatamam.100 gr bile benim için cok önemli....ama haklısın
ramazanın cıkmasını beklemeliyim...

suhancığımm iftarların cok güzel bence ....sahur sorununuda halletsenn ne güzel olcak canım benım korkuyorum bir yerde yığılıp kalcaksın Allah korusun....

mattikacığım sahurunn güzell olmus .. iftarda güzel bence..ramazanda az olmak kaydıyla herseyden tadılmalı bence....ramazanda insanın canı neler cekiyoo..gerci bu ramazan su dan başka birşey düşünemiyo insan..

evet bende katılıyorumm..bencede işi biraz sıkı tutmak lazım..hatta diğer takımlarda varmışş..mesaj yazma zorunluluğu en az 2 mesaj yazalımm kızlarr...

cuma sahurumm

5 tane hurma-4-5 tane ceviz..bol su..

bu menü inanılmaz tok tutuyor arkadaşlarr..sadece öldümm susuzluktann..iftar yemeği bile hazrlamadım daha ..yanlızım bu aksam yine ..sadece
tarhana corbası yaptımm..ama onuda yiyemem heralde ..
cacık yapıcam kocaman sodalıı onu yicemm ve susuuususuuuuuu...yandımmm Allah ımmm bugun..

Selam kızlarr ben 26 yaşında 3 çoçuk annesiyim 82 kiloyum eşimle iddadayız 10 günüm kaldı ve ben 7 kilo vermek zorundayım başarabilirim umudundayım
bugün 25 dakika sporumu yaptım ama sonrasında çok acıktım yılmak yok ama haftaya cumaya kadarda tartılmak yok inşallah veririm destekve motivasyon dolu sözlerinizi bekliyorumkolay gelsin hepinize

o nasıl iftar nasıl sahur gülaycım
hurmayı 1 tane ye cevizi 3-4 tane
yanına da bir dilim ekmek ve peynir veya yumurta ye
proteinsiz kalma

iftarda da evde olanlardan ekle bişeyler az az

Sahur:
Yarım dilim denge ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
Domates, salatalık
4 ceviz

İftar:
2 kepçe tarhana çorbası
2 küçük baget
2 yk bulgur pilavı
2 kepçe cacık
1 kepçe komposto
Yarım dilim börek

bugünkü menüm de bu
meyve yerim heralde 11 gibi

10 gün sonra bizi bırakıp gidecek misin 10 güde 7 kilo çok zor değil mi şoklaman lazım bunun için. ama o zaman da sağlıklı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…