Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
yarın memlekete gidiyoruz
herkese iyi bayramlar şimdiden..

bayramda tatlılara çikolatalara dikkat
kilo almadan döncem inş

inşallaha canımya vallaha işimiz çok zor herkeste baklava börek var ay napıcaz bilmiyorum artk((
şu bayramıda atlatabilseydik hayırlısıyla:))

iftar için gayet iyi bi menü olmuş tatlıya gelince olsun okadarda canımya çok fazlada sıkmamak gerekiyo tadımlıkta olsa yemek gerekiyo afiyet bal şeker olsun:)))

sahur menümü yazayım iftar daha hazırdeğil annem ne yapcak onuda bilmiyorum:))
sahurda sadece karpuz yedim:))))

hafif oldu yani

Ah kızlaaar ben cuma günü sabahtan tartıldım.. sonrada laptopumun düğmesine açılsın diye bastım dedim hemen bildirim yapayım ve işe gideyim.. ay giyinip işe gitmişiimm unuttum ya birden

dün yediklerim:

sabah: süt
öğlen: salata
akşam: dünyada ne kadar yemek varsa yedim (((

bugün ise sadece güzel bi kahvaltı yapıcam günün geri kalanı meyveyle geçecek

sahur menümü yazayım iftar daha hazırdeğil annem ne yapcak onuda bilmiyorum:))
sahurda sadece karpuz yedim:))))

hafif oldu yani

bugunkü idolüm seni seçtim suhancım, iftarda ben de sadece meyve yicem, protein almam gerektiği için belki bi tane küçük haşlanmış bir yumurta...

ya 67'den mis gibi 63.6'ya kadar düşmüştüm, o can sıkıntısından sonra tekrar 64.1 olmuşum... tutuştum tabi:18:

hatta şu netteki şehir fırsatlarından inceltme paketlerinden mi olsam diyorum, kavitasyon falan... ay ben 57yi hayırlısıyla sağlıklı sağlıklı görebilcek miyim acabaaaa

Sen de benim gibi dengesiz besleniyorsun galiba S_Acım... kendi menulerimi görüyormuşum gibi oldu... kahvaltıyı sağlam yapıp, sonrasında az yemek çok daha güzel oluyo... vucut uyuyana kadar yakıyo... tabi uygulayabilene... ben olağanüstü hal ilan etmeden yapamıyorum.. Umarım hayalindeki kiloya kavuşursun canım...Hadi hepimize kolay gelsin

U

S_A ve banucan normalde 3 kere cuma günü bildirim yapmayan diskalifiye oluyor. Siz toplam 2 kere yapmadınız. Ama bunu sonradan kaptanın isteğine bıraktılar. O yüzden ben bunu uygulamak istemiyorum. Ama cuma bildirim yapmadığınızda haftaya verdiğiniz kilo 2ye bölünüyor ve bu toplam verilen kilonun azalmasına sebep oluyor çok üzülüyorum Bizim takımda çoğu kişi ideal kilosuna yakın olduğu için kolay veremiyor sadece bikaç kişi var verebilen. Bu yüzden geri kalıyoruz takım sıralamasında. Bi de verdiğimiz kilo 2ye bölünürse iyice geriye düşeriz lütfen azcık dikkat edelim olur mu?

Menüne çok güldüm yaa

selammm kızlarrrr....bugun tartıldımm 95.400... cok mutluyumm..ramazan da 500 gr la kurtulummm ....küçük rakamlarr ama olsun..benim için büyük
adımlar ...bayramm ertesine hazırr olun kızlarrr......aa bu arada bayramda tatlıları ne yapcazz..listeleri cok merak ediyorumm..

ipekcim dikkat edicem malum ramazan çok yoğun geçti

ne yedin ne içtin yazmak bile istemiyorum

neyse ki bitti

artık kilo verme zamanı

iftara ne yapıcam die düşünüyorum
halledicez bakalım...

a e olun

bayramda giremem belki hrs bayramı mübarek olsun
cuma bilirim varmı varsa ve giremezsem aynı yaz beni ipekçim
malum dönemim de geldi artı vardır eki yoktur

şeker gibi bir bayram geçirin inş...

slm kızlar

şimdi tracy anderson videosuna başlıyorum, bi saat sonra takatim kalırsa neler hissettiğimi yazacağım... Bakalım düzenli kullnırsam beni hayal ettiğim vucuda kavusturabilecek mi?

öptüm kızlaaarr

ay yayyy yaaayyy, bitti kızlar ama ben de bittim... o nası bi videodur ya... hareketler kolay gorunuyo ama yok boyle bise... cok yoruldum, coookkk... ama tam ihtiyacım olan video kesinlikle...
suppersin kaptaaannnn
ben bu videoyu duzenli uygularsam bir aya mezunum inşallah hanımlar
ay ellerim titriyo, bi dinginlik bastırdı anlatamam, butun kaslarımı ayrı ayrı hissediyorum, olcak ya bu iş, evet evet supper olcak

ilk bayram tebriği benden gelsin...

İYİ BAYRAMLAAAAARRRR

az öne ikinci tracy anderson videomo tamamladım, hala çok zorlanıyorum, ama dünkü kadar değil tabi... Bakalım neler olcak...

kızlaaar, hadi gelin artıkkk, tek başıma olmuyo boyle, ozledim yahuuuu :84:

selam kızlar nber ben geldim sonunda:))
herkesin bayramını kuluyorum
nasılsınız?
ben hiç menülerimi yazmasam diyorum:))
kahvalt klasik
öğlen bişey yok
öğleden sonra karpuz ve milföy yedim aslında pek sevdiğim bişey değil ama açlık hissettim sıak sıcak görüncede dayanamadım.

bana kaptan gonderdi S_A cım o videoları... sıkılaşmak için... gerçekten çok başarılı

ben de bugunkü menumu paylaşayım:

sabah: çok küçük bir dilim beyaz ekmeğin yarısına tereyağı ve bal sürdüm. diğer yarısını da bir kibrit kutusu peynirle yedim. bir ısırık da simit yedim. biraz domates ve salatalık eşliğinde...

öğle yemeği: bir tabak zeytinyağlı barbunya, bir ısırık içli köfte

ara öğün: bir tane uzun kenevirli gevrek

akşam yemeği: iki tane haşlanmış yumurta(baharatlamadan yiyemiyorum), bir tabak kavun

gün içinde 2 lt su içtim ve bir bardak da hayıt çayı...
daha gün bitmedi benim için, suyu 3 lt'ye tamamlarım. bi de iki bardak bitki çayı içerim.

şimdi ablamdan 52lik fitness kartı buldum, onları uygulayacağım ve bir saat de kondisyon bisikletindeyim, boylece gunluk 3 saat sporumu tamamlayacağım...

full motivasyon, hadi kızlaaaaarrr, hop hop hoooopppp

herkese mrb
nasıl geçiyo bayram kızlar benimki çok güzel geçiyo Allahuım bi dinlendim bi dinlendim anlatamam:)))
bayılıyorum bayram tatillerine ya:)))
ama yediklerimi hiç yazmasam kızlarya az önce tatlı yedim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…