ay yayyy yaaayyy, bitti kızlar ama ben de bittim... o nası bi videodur ya... hareketler kolay gorunuyo ama yok boyle bise... cok yoruldum, coookkk... ama tam ihtiyacım olan video kesinlikle...
suppersin kaptaaannnn
ben bu videoyu duzenli uygularsam bir aya mezunum inşallah hanımlar
ay ellerim titriyo, bi dinginlik bastırdı anlatamam, butun kaslarımı ayrı ayrı hissediyorum, olcak ya bu iş, evet evet supper olcak
ilk bayram tebriği benden gelsin...
İYİ BAYRAMLAAAAARRRR
Bayramda tatildeyiz canlarım bildirim yapmıyoruz ama Pazartesiden itibaren yeni kurallarımı uyguluyorum, az paylaşım yapana bay bayyy ona göre. Sonra ben duymadım demeyin :)) Artık bayramdı, ramazandı gibi bahaneler de yok toparlanmamız lazımm diğer takımlar uçuyo gidiyo
Hahahah aynen benim de her yerimden terler akıyo bacaklarım falan titriyo bi süre ama sürekli yapınca alışırız :)) bi de bence post pregnancy ve mat videolarını aynı gün yapma. cardio+mat yada cardio+post pregnancy yap. hepsini birden yapsan bayılır kalırsın allah korusunben 1 gün mat bi gün post yapmayı düşünüyorum. ama sadece düşünüyorum yani bi türlü uygulayamadım
yaa canım cardio dansa başlayanlar için, post pregnancy de hamilelik sonrası olduğu için ben sadece mat yapıyodum... 6 haftada, haftada 6 kez yapınca vucutta gözle görülür değişiklikler olcak diyo tracy videoda... acaba ben de diğer videoları yapsam mı? post pregnancy değil de dans cardio neden olmasın aslında... du şimdi başlıyım, bitince yazarım buraya, ellerim titreye titreye... aman sonuç güzel olsun da... bu arada benim vucudum bildiğiniz lımbırdaktı ve daha 3 gundur yapıyorum, ben baya toparlandığımı hissediyorum
bence herkes bu videoyu denemeli
spordan sonra görüşürüüüüz
selam kızlar nasılsınız nasıl geçti bayramlar:)))
valaha ben çok kötüyüm bayram çok güzel geçti geçmesinede annem beni mahvetti kurumuşun sen diye diye elinde bi tabak etrafımda dolandı durdu ve sonuç tabi ortada tartılmadım ama kesinlikle 1 kilo almışımdır çünkü şuan pantolonum sıkıyo(((
ağlamak istiyorumya
napıcam ben şimdi(
neyse artık olan oldu başa dönücez gene
ipekcim çok sevindim senin adınada ama kilonu yazmamışsın beklicezmi biz şimdi cumaya kadar yazda bizede motive olsun canımya:))
Bayramda tatildeyiz canlarım bildirim yapmıyoruz ama Pazartesiden itibaren yeni kurallarımı uyguluyorum, az paylaşım yapana bay bayyy ona göre. Sonra ben duymadım demeyin :)) Artık bayramdı, ramazandı gibi bahaneler de yok toparlanmamız lazımm diğer takımlar uçuyo gidiyo
Selaaam kızlar naber??
SA nın kilo savaşı tüm hızıyla devam ediyor bildirim olmadığı için cuma günü tartılmadım inşallah artık bu hafta 78.00 olurum ya :)
Düğüne azıcık kaldıı :)
Bugün yediklerimi sporumdan ve akşam yemeğimden sonra yazıcam canlarımmm
Kızlar bu spor nasıl:
günde 100 yan mekik
50 mekik
yarım saat bisiklet çevirmek..
nasıl? bun hergün tekrarlasam ve bir kaç günde bir dozu arttırsam nasıl olur?
of off bu anneler zatennAllah başımızdan eksik etmesin bir baklava yapmış parmaklarımızı yiycektik nerdeyse
bana kilon iyi diyoya nasıl görüyosa beni artık:89:
bende kilom iyyi diye yedim de yedim:97:
vallaha benimkide beni nasıl görüyosa kurumuşun diyo başka bişey demiyo yedirdi yedirdi ne var ne yok bak yüzüne kan geldi diyoya ağlamak istiyorum. şimdide açıldı gene benim boğazım ne yapcam bilmiyorum bide eşim izinde devamlı bişeyler istiyo yap Allah yap yememek için kendimi zor tutuyorum ama akşam gecenin 10 nunda puding yapıp yedikya utanıyorum kendimden
Selaaam kızlar naber??
SA nın kilo savaşı tüm hızıyla devam ediyor bildirim olmadığı için cuma günü tartılmadım inşallah artık bu hafta 78.00 olurum ya :)
Düğüne azıcık kaldıı :)
Bugün yediklerimi sporumdan ve akşam yemeğimden sonra yazıcam canlarımmm
Kızlar bu spor nasıl:
günde 100 yan mekik
50 mekik
yarım saat bisiklet çevirmek..
nasıl? bun hergün tekrarlasam ve bir kaç günde bir dozu arttırsam nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?