buarada arkadaşlar gülay nerelerde acaba??
sesi soluğu hiç çıkmıyo ne zamandır:)))
kızlar cinsiyetini öğrendik bu bebeğim de erkekmiş:)))
buarada arkadaşlar gülay nerelerde acaba??
sesi soluğu hiç çıkmıyo ne zamandır:)))
Yeni üyeleri haftaya yazıcam listeyee. Lütfen bu hafta herkes kilo vermiş olsun noolur noolurr. Hep sonuncu oluyoruz
**3.TAKIM 221. ETAP**
lifegoeson ( 53 / / / %)
banucan1975 ( 85.8 / / / % )
Krakker( 74 / / / % )
suhan2 (53 / / / %)
karanfill83 (95.7 / 95.7 / 0 / 0%)
S.A (79.3 / / / %)
mattika (61.9 / / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (502.7 / / / % )
Yeni üyeleri haftaya yazıcam listeyee. Lütfen bu hafta herkes kilo vermiş olsun noolur noolurr. Hep sonuncu oluyoruz
**3.TAKIM 221. ETAP**
lifegoeson ( 53 / / / %)
banucan1975 ( 85.8 / / / % )
Krakker( 74 / / / % )
suhan2 (53 / / / %)
karanfill83 (95.7 / 95.7 / 0 / 0%)
S.A (79.3 / / / %)
mattika (61.9 / / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (502.7 / / / % )
suhancığım ben gülayy nicimi değiştirdim hayatımm.......gecmişte yazmıstım ama gözünden kaçtı sanırım...adımla nick kullanmak istemedim...keşke baştan öle yapsa
ydım ama neyse..yeni nickk yeni başlangıç olsun..belkii faydalı olurr :))))
kilomuda yazaayımda unutmuyım 51.5 aynen devam arkadaşlar.
ama çok güzel bişey oldu kızlar bundan 13 yıl önceki kotumu buldum geçenlerde bi deniyim dedim sabah tartıldıktan sonra girdim vallaha çok şaşırdım çünkü kot 27 bedendi:))
saklamıştım onu çok sevdiğim bi pantolonumdu bide eşimle iddaya girmiştik bu kota girersin giremessin falan diye vallaha girdim olduda bitti maşallah bana
teşekkür ederim suhancım,haklısın, aynen devammmmm
iki gün moladan sonra bugun tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum diyetime... Can sıkıntısından yediklerimin acısını çıkarcam, kararlıyım
Gelecek hafta beni de sayarsanız gerçekten süper olar, takımı birinci yapabiliriz bence
Sevgili kaptan, bir video paylaşmışsın galiba sıkılaşmak için şekerim, bana da gönderebilir misin acaba, noluuurrrr...
kız Allah seni emi bende diyom nerde bu kadın vallaha ne zamandır aklıma geliyoduda yazmamıştım:)))
vallaha canıım gözümden kaçmış görmedim değiştirdiğini:)))
neyse canım nasılsın nasıl gidiyo?[/QUOTE/ suhancığımm en olsunn pek bir gelişme yokk ama cokta gerileme yok inş..800gr fazlam var..en son kaldığım yerden 800 gr daha fazlayımm..bayramı atlatalımm..hızla kilo vermeye başıcamm..ne hayallerimm var ahhh suhancığımmm ahhhh....
teşekkür ederim suhancım,haklısın, aynen devammmmm
iki gün moladan sonra bugun tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum diyetime... Can sıkıntısından yediklerimin acısını çıkarcam, kararlıyım
Gelecek hafta beni de sayarsanız gerçekten süper olar, takımı birinci yapabiliriz bence
Sevgili kaptan, bir video paylaşmışsın galiba sıkılaşmak için şekerim, bana da gönderebilir misin acaba, noluuurrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?