Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

buarada arkadaşlar gülay nerelerde acaba??
sesi soluğu hiç çıkmıyo ne zamandır:)))

suhancığım ben gülayy nicimi değiştirdim hayatımm.......gecmişte yazmıstım ama gözünden kaçtı sanırım...adımla nick kullanmak istemedim...keşke baştan öle yapsa
ydım ama neyse..yeni nickk yeni başlangıç olsun..belkii faydalı olurr :))))

Yeni üyeleri haftaya yazıcam listeyee. Lütfen bu hafta herkes kilo vermiş olsun noolur noolurr. Hep sonuncu oluyoruz

**3.TAKIM 221. ETAP**

lifegoeson ( 53 / / / %)
banucan1975 ( 85.8 / / / % )
Krakker( 74 / / / % )
suhan2 (53 / / / %)
karanfill83 (95.7 / 95.7 / 0 / 0%)
S.A (79.3 / / / %)
mattika (61.9 / / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (502.7 / / / % )

ben vermiştim ya geri aldım, ya ödem yaptım ya kas yaptım
bişey oldu ama anlamadım
yarın sabah söyleyeyim kilomu bakalım ne çıkcak

işte bu da menüm

Sahur:
1 dilim beyaz ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 zeytin
1 tk reçel
Domates, salatalık

İftar:
Yarım kepçe yoğurt çorbası
4-5 yk patlıcan közleme
3 yk yoğurt
Salata
1 lokma ekmek

benim kilom aynı

müsait değilim fazla giremiyorum
bayramdan sonra toparlanmak dileğiyle

kız Allah seni emi bende diyom nerde bu kadın vallaha ne zamandır aklıma geliyoduda yazmamıştım:)))
vallaha canıım gözümden kaçmış görmedim değiştirdiğini:)))
neyse canım nasılsın nasıl gidiyo?

kilomuda yazaayımda unutmuyım 51.5 aynen devam arkadaşlar.
ama çok güzel bişey oldu kızlar bundan 13 yıl önceki kotumu buldum geçenlerde bi deniyim dedim sabah tartıldıktan sonra girdim vallaha çok şaşırdım çünkü kot 27 bedendi:))
saklamıştım onu çok sevdiğim bi pantolonumdu bide eşimle iddaya girmiştik bu kota girersin giremessin falan diye vallaha girdim olduda bitti maşallah bana

öğlen köfte ekmek yedim çok pişmanım
neyse artk akşama bişey yemeyi düşünmüyorum.
tabi bunla da kalmadım bitter çikolata yedim 2 küçük kare

yaa gerçekten mi çokk sevindim canım benim :) darısı başımıza inşallah eski kotlarımıza girelim hepimizz

banucan ve S_A bildirim yapmazsa ikinci kez bildirim yapmamış olucaklar gelmeleri lazım :44:
Saat 3'e kadar bekleyeyim gelmezlerse yaparım bildirimi artık :/
Bu arada suhancım 1.5 kilo mu verdin yoksa ben mi yanlış hesapladım :)))

**3.TAKIM 221. ETAP**

lifegoeson ( 53 / 52.2 / 0.8 / 1.51%)
banucan1975 ( 85.8 / / / % )
Krakker( 74 / 74 / 0 / 0% )
suhan2 (53 / 51.5 / 1.5 / 2.83%)
karanfill83 (95.7 / 95.7 / 0 / 0%)
S.A (79.3 / / / %)
mattika (61.9 / 61.2 / 0.7 / 1.13%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (502.7 / / / % )

Son düzenleme:
teşekkür ederim suhancım,haklısın, aynen devammmmm

iki gün moladan sonra bugun tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum diyetime... Can sıkıntısından yediklerimin acısını çıkarcam, kararlıyım

Gelecek hafta beni de sayarsanız gerçekten süper olar, takımı birinci yapabiliriz bence

Sevgili kaptan, bir video paylaşmışsın galiba sıkılaşmak için şekerim, bana da gönderebilir misin acaba, noluuurrrr...

teşekkür ederim suhancım,haklısın, aynen devammmmm

iki gün moladan sonra bugun tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum diyetime... Can sıkıntısından yediklerimin acısını çıkarcam, kararlıyım

Gelecek hafta beni de sayarsanız gerçekten süper olar, takımı birinci yapabiliriz bence

Sevgili kaptan, bir video paylaşmışsın galiba sıkılaşmak için şekerim, bana da gönderebilir misin acaba, noluuurrrr...

canım hoş geldin aramıza..ramazan hepimizi dağıttı..içimizdeki en azimli arkadaş mattika hayranım onun azmine..az kaldı bende sahalara hızlı dönmeye kararlıyım bir su bayram teleşı geçsin...kendimi bayram sonrasına kitledimm...ben enson ramazandan önce yanlış hatırlamıyorsam eğer 94.900 gördüm şimdi 95 700..1 ayda 800 gr..sanırım az zararla atlatıcam.. ben daha fazla bekliyodumm o yüzden hala hevesliyim ..karalıyımm..azimliyimmm

sıkı diyet, yediklerimin acısını çıkarmak vs.
böyle düşünürsen bi dönem sıkı diyet yapıp kilo verirsin bi dönem alırsın.. bu böyle devam eder..
sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli yapmak lazım, kalıcı olması için..

kızlar ben temizliğe koyuluyorum bugun ..arifede yokum kayınvaldemere gidicez erkenden bayram sabahı ordayımm..o yüzden giremeye bilirimm..hepinizinn kadir geceni ve mübarek bayramını kutlarım..Rabbim bereketini üzerimizden eksiltmesin...sizlerii seviyorumm arkadaşlarımmm...

bayramdan sonraa bomba gibiyizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…