Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

biz 6 kişi kalmışız. bayramdan sonra dönen olmadığı için yeni üye alıcam onların yerine. ben eşleşme yapayım bence

lifegoeson - suhan2
banucan - S_A
mattika - karanfill83

karanfil şekerim eş olmuşuz, menü yazmadoğın gün olmasın
bu hafta en az 1 kilo verdiririm ben sana yeter ki yaz menülerini

Ah canııım resimleri buraya koymayacam ama facebookta eklerseniz oraya yüklerim haftaya fotolarııı....

kızlar ben şişko gelin olmak istemiyorummmm yardım ediiin beni 1 ayda eritecekbi öneride bulunuuunnn yoksa

özelden atarsan adını eklerim face :) merak ediyorumm senii...bende kilou gelin olmuştum.. seni iyi anlıyorum o yüzden....

aayyy mattika ipek mezun olursa sen kaptan olsana...senin azmine hayranımmm bennn....

canım ya ben senın menülerini pek beyenmiyorumm...az yemeyle zayıflık olmazz ki..düzenli herseyden almalısın..birde spor vee su...ben su krekeri hiç anlmadım..ne dir ne değildir.kalorii nedirr

aayyy mattika ipek mezun olursa sen kaptan olsana...senin azmine hayranımmm bennn....

benim mezuniyetime de az kaldı
58 i gördüm bugün
karatay diyetini oku canım araştır, tatlı isteğini yok ediyo aç kalmadan kolayca veriyosun..
oku araştır başla, ben destek olurum sana burdan

s a
nasılsınız kızlar ben iyiyim

bugünki menüm 1430 çorba pilav et irmik helvası

akşam da 2 parmak çikolata türk kahvesiyle bu kadar

saçma sapan besleniyorum

nolucaksa böyle ...a e olun...

S A cım eş olmuşuz seninle hadi bakalım ver şu kilolarını atak baklıyorum senden
destek olalım birbirimize byyy

ne zamandır aynısını söylicem söyleyemiyorum o da mezun olucak diye :)))
benim eşim nerelerdee???

ben ne zamandır menü yazmıyorum. aslında çoğumuz yazmıyoruz. bugün yine çok az kişi girmiş. mesajlarınızı tek tek not alıyorum haberiniz olsun.
neden menü yazmadığıma gelince. bugünkü menümü yazayım, sebebini anlarsınız neden yazmadığımın.

sabah: yok
ara: yok
öğle: yok
ara: yok
akşam: 10 tane falan hamsi balığı. 1 kase salata. 1 dilim ekmek.

su çok az, spor yok.

işte bu yüzden yazmıyorum menü. hiiiiiiiiç acıkmıyorum o yüzden yiyemiyorum özür dilerim :26::26::26:

Son düzenleme:

aynı benim gibisin hiç öğün yok :) havalar bi soğusa yemek yemeye başlıcam ama sıcakta acıkmıyorum

ben burdayım ipekcim hafta sonu gene çok yoğundum o nedenle giremedim beni anlayışla karşılayın iki çocukla vallaha yetişemiyorum bide bu hafta okul maratonuna başladık alışverişler falan derken 2 gün nasıl geçti vallaha anlamadım defter kitap malzeme aaaaa çıldırıcaktım güzel ama yorucu:))
bu hafta eş olmuşuz ipekcim inan çok mutlu oldum seninle motive olucam ama yukarıya bakınca korktum vallaha sabah,öğle ara ... bişey yok burda benim iştahsızlık geçti sende başladı galiba:))) çok kötü bişey o ama ben birazda yanlız olduğum için canım bişey istemiyodu şimdi çocuklarla ne var ne yok yiyorum ama sonum iyi değil bi an önce kendime gelmem gerekiyo menülerimi düzenlli olarak yazıcam umarım bu hafta geri aldığım 2 kiloyu geri verebilirim.

19.09.2011
sabah:
1 parça katmer
2 zeytin
salatalık,domates
1 tatlı kaşığı bal
öğlen yemeği hazır o nedenle yazabilirim ne yiycem belli:)))
öğlen:
1 çorba kasesi kuru fasulye
1 dilim kızarmış ekmek
akşama daha karar vermedik akşam üstüye doğru yazarım.
su içiyorum
spor zannetmiyorum(
spora daha başlıyamadım ama en kısa sürede başlıycam.

ipek tek kelimeyle süper olmuşsun aman dikkat et bundan sonra sakın geri alma benim gibi
ya aç kalmak isitiyorum bu fotoğrafları gördükten sonraaa
neyse bu hafta sıkayım biraz kendimi baklaım cumaya kadar bi değişikli olcakmı((

aç kalmak hiç sağlıklı bişey değil kızlar. kilo vermeyi yavaşlatır, yediğinizde hızla alırsınız.
kilo dışında sağlığı bozar. gizli şekere neden olur uzun süreli açlıklar.
kendinizi pek dinç hissedemezsiniz, çabuk yorulursunuz. yemek sonrası halsizlikler vs. olur.

bir lokma da olsa düzenli beslenin. önemli olan kilo değil sağlığımız..

öğlen yemeğimi yedim ama 1 kase fasulye yiyemedim arnım ağrıyo bugün biraz pek canım bişey istemedi 2 kaşık kadar fasulye yedim onun dışında kavun yedim ve ben kalan ekmekleri ufak ufak doğrayıp fırına atıyorum hem çöpe atılmıyo hemde köfte ve çorbalara kullanmak için iyi oluyo ondan yedim biraz ve böylece öğle yemeğinide atlatmış oldum.
mattikacım yanlış anlamışsın ben ciddi anlamda aç kalmak istiyorum demedim tabiki hepimiz çok iyi biliyoruzki aç kalmak doğru değil ve bütün hastalıklara davetiye çıkarıyo bunun yanı sıra metebolizmayıda yavaşlatıyo benim sölediğim şakaydı sadece burda bizi okuyanlara kötü örnek olmak istemeyiz tabiki menülerimizi birbirimize örnek olsun diye yazıyoruz yanlış bi mesaj vermek istemeyiz hiçbirimiz.
ama ipeğide anlıyorum bi geçiş dönemi olabilir bendede oldu bazen insanın canı bişey yemek istemiyo bunu diyet olarak algılama böle durumlardada bünyeyi zorlamanında bi yararının olacağını sanmıyorum o nedenle ipeğin bişey yememesinin geçici bişey olduğunu düşünüyorum istediği kiloya ulaştı biilinçli olarak tabiki aç kalmıycaktır.
ama yinede uyardığın için teşekkür ederim:)

bu arada akşam yemeğine karar verdim onuda yazayım bi bütünlük içinde olsun yemek sayılmaz ama akşama çiğ köfte yapıcaz yanındada ayran
daha sonrada kavun yeriz bu aralar kavuna takmış durumdayım 3 gündür düzenli olarak kavun yiyorum:)))

canlarıım :)

son 2 gün giremedim.. dün kınam vardı... türkiyedede kına ve düğün olacak ben burdakiler için de kına yaptımm :)

suhancım sağlık için söyledim, omega-3 çok önemli mesela balık yememiz lazım düzenli ya da ceviz.
tek yönlü besleniyoruz, kilo başka sağlık başka.. bunu hatırlatmak istedim sadece

menüm

sabah 7:30
2 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 zeviz
domates salatalık

öğle 12:00
3 bardak süt
5 ceviz
1 avuç badem

ara 19:00
8-10 badem
5-6 kayısı kurusu

akşam: 20:00
1 yumurtadab kaşarlı tereyağlı omlet
2 zeytin
yarım kk peynir
domates, salatalı

evet kızlar hepinize merhaba bu gruba davet edildim ve burdayım beni yönlendirirseniz çok sevinirim hep beraber eriyelim bakalım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…