Ah canııım resimleri buraya koymayacam ama facebookta eklerseniz oraya yüklerim haftaya fotolarııı....
kızlar ben şişko gelin olmak istemiyorummmm yardım ediiin beni 1 ayda eritecekbi öneride bulunuuunnn yoksa
selam kızlar, adında diyet olan herşeye gıcığım ya uyuz oldum bıraktım karatayı
yine püf noktalarına uyarım ama öğlen ne yemem lazımmış listede ne varmış bana göre değil
ağırlık aldım 1 er kiloluk biraz kol bacak sallayıp yorulayım en iyisi.
ya da koşsam mı yarım saat, spor yapmayınca huysuzlaşıyorum ya bağımlı mı oldum ne
ipek yok ortalarda msj saycaktı ama, ne olduğu önemli değil ama bi yaptırım lazım bize
güzel kilo veriyorum ama arada yoruluyorum, yorulunca gaz veren motive eden yok burda
Merhabaaalaaarr...
Kızlar hemen bugünkü menümü paylaşıyorummm
Sabah: salatalık 2 diyet kraker
öğlen: 4 diyet kraker, salata, peynir
arada: 2 diyet kraker ve peynir
akşam: Mantı yedim fakat daha çok suyundan altım 5 6 tane tane vardı..
birazdan sporumuda yapıcam mutlakaaa :)
aayyy mattika ipek mezun olursa sen kaptan olsana...senin azmine hayranımmm bennn....
aayyy mattika ipek mezun olursa sen kaptan olsana...senin azmine hayranımmm bennn....
s a
nasılsınız kızlar ben iyiyim
bugünki menüm 1430 çorba pilav et irmik helvası
akşam da 2 parmak çikolata türk kahvesiyle bu kadar
saçma sapan besleniyorum
nolucaksa böyle ...a e olun...
S A cım eş olmuşuz seninle hadi bakalım ver şu kilolarını atak baklıyorum senden
destek olalım birbirimize byyy
ben burdayım ipekcim hafta sonu gene çok yoğundum o nedenle giremedim beni anlayışla karşılayın iki çocukla vallaha yetişemiyorum bide bu hafta okul maratonuna başladık alışverişler falan derken 2 gün nasıl geçti vallaha anlamadım defter kitap malzeme aaaaa çıldırıcaktım güzel ama yorucu:))ne zamandır aynısını söylicem söyleyemiyorum o da mezun olucak diye :)))
benim eşim nerelerdee???
ben ne zamandır menü yazmıyorum. aslında çoğumuz yazmıyoruz. bugün yine çok az kişi girmiş. mesajlarınızı tek tek not alıyorum haberiniz olsun.
neden menü yazmadığıma gelince. bugünkü menümü yazayım, sebebini anlarsınız neden yazmadığımın.
sabah: yok
ara: yok
öğle: yok
ara: yok
akşam: 10 tane falan hamsi balığı. 1 kase salata. 1 dilim ekmek.
su çok az, spor yok.
işte bu yüzden yazmıyorum menü. hiiiiiiiiç acıkmıyorum o yüzden yiyemiyorum özür dilerim :26::26::26:
hahaha nasıl oldu ben de anlamadım cidden görünüşte fark ediyomuş çok da vermedim ama.
saçlarımı sürekli değiştiriyorum belki ondan farklı gelmiştir ilki doğal halim, ikincisi permalı, üçüncüsü boyalı
boyum 1.58 o yüzden 1 kilo bile versem belli oluyo. daha yeni zayıfladım fotoğrafım yok ki :) çekildikçe koyarım belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?